S običnog mobitela na Windows Phone

poruka: 35
|
čitano: 4.322
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "S običnog mobitela na Windows Phone".
16 godina
neaktivan

Ja san nedavno dobia službeni Windows Phone mobitel i mogu reć da san oduševljen. Kao telefon i mp3 player stvarno super funkcionira. Jedino meni smeta nedostatak customizacije, al to liječim sa privatnim Androidom. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
Re: S običnog mobitela na Windows Phone

pa imas customizirani background, lockscreen, boje ikona, zvukove ... i to je sve, da se ne izgubis previse hehhe

za napredne moze se malo po registriju prckat i podesit boje pozadine, tipkovnice, notifikacija...

17 godina
neaktivan

Zašto je pametna strategija preći s dumb phonea baš na WP (a ne neki od ostala dva vodeće 'smart' OS-a)?

Moj PC  
2 4 hvala 0
14 godina
protjeran
DigiMagic kaže...

Zašto je pametna strategija preći s dumb phonea baš na WP (a ne neki od ostala dva vodeće 'smart' OS-a)?

Entry smartphonovi. Nadji mi jedan entry android smartphone koji po kvaliteti i svemu ostalome moze konkurirati Lumii 520? Apple necu ni spominjati, predvidjam da ce iPhone 5C biti barem 3x skuplji od Lumie 520.

12 godina
protjeran

Nisam pametan pa neću ni da mi mobitel bude pametniji od mene. {#} . 

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jumboY kaže...

Entry smartphonovi. Nadji mi jedan entry android smartphone koji po kvaliteti i svemu ostalome moze konkurirati Lumii 520? Apple necu ni spominjati, predvidjam da ce iPhone 5C biti barem 3x skuplji od Lumie 520.

Baš. Otključana Lumia 520 košta 1500 - 1600 kuna u dućanu ili webshopu.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 12:54 (kizo2703).
14 godina
kizo2703 kaže...
jumboY kaže...

Baš. Otključana Lumia 520 košta 1500 kuna u dućanu ili webshopu.

Ima i za manje{#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
17 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Ima i za manje{#}

Super ,ima i za manje - to je skoro kao i u Austriji ili Njemačkoj.

Za 1100 kn ga možeš dobiti u VIPme paketu (po mom ukusu ,preskupo)

16 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...

Krivo si shvatio. To je pametna strategija za Microsoft, usredotočiti se na korisnike običnih mobilnih telefona kojih je 50%.

17 godina
neaktivan
m0jA bAkA kaže...

Krivo si shvatio. To je pametna strategija za Microsoft, usredotočiti se na korisnike običnih mobilnih telefona kojih je 50%.

Ja ,a i mnogi drugi ,još uvijek (za posao) koristim dobru staru ''dumb'' Nokiu.

Na ''smartu'' se mogu igrat u slobodno vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 14:27 (kizo2703).
12 godina
protjeran
DigiMagic kaže...

neznamja99X kaže...

Nisam pametan pa neću ni da mi mobitel bude pametniji od mene. {#} . 

Eto čovjek odgovorio: dumb ostaje dumb. Fluiiiidno, buraz!

is.gd/filipvk1000 : -Da bar NEBUDE,bilo bi super VIDIT ali imam tako jak OSJEČAJ da će ovo LIČIT strašno na Android- is.gd/VelikiBrat -Ne znam, meni ovo očajno izgleda (VIZUALNO).-
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
gamer34 kaže...

Ima i za manje{#}

Super ,ima i za manje - to je skoro kao i u Austriji ili Njemačkoj.

Za 1100 kn ga možeš dobiti u VIPme paketu (po mom ukusu ,preskupo)

i u tmobile paketu je 1118

preskupo nije niposto, mobitel vrijedi svake kune

uzeo ga curi i svi misle da kosta barem duplo

17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

Preskupo s obzirom na cijenu otključanog telefona ,ništa drugo. Znam da vrijedi ,imam 620.

Sad mi je žal kaj sam se žuril.

Ispada da prednju kameru kod 620 plaćaš 100€ - to je u biti jedina razlika.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 14:49 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

pa je, ali s obzirom da je u edigital, mos zanemarit tu cijenu

620 ima i bolji ekran, led flash i nfc

ali i manji ekran i bateriju tako da zavisi sto kome treba

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 14:50 (apoteka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mislim da ima akcija za Lumie u Ecosa,Mobia i Alo alo. Svi su im modeli 40 % i primjetija sam da jako malo stoje na policama. Ja sam sebi uzea Lumiu 920 i super mi je, puno bolje od iphone 4s
18 godina
jumboY kaže...
DigiMagic kaže...

Cubot GT99

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
18 godina
segregator kaže...
jumboY kaže...
DigiMagic kaže...

Cubot GT99

a reklamiraš ga.. kome?

nakon nekog vremena oduševljenje splasne sa tim kinezom..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
18 godina
nixass kaže...
segregator kaže...
jumboY kaže...
DigiMagic kaže...

Cubot GT99

a reklamiraš ga.. kome?

nakon nekog vremena oduševljenje splasne sa tim kinezom..

Pa tu gdje ga i kupiš...ako je DOA zamijene o njihovom trošku, a ako je unutar garancije također sudjeluju u trošku slanja, s tim da opada ovisno koliko dugo

je proteklo od kupovine. U dosta slučajeva kad ti u hr servis nije u istom gradu, ne ispadne slanje puno jeftinije nego slanje u Kinu. Ili uzmeš malo skuplje

Lenovo pa imaš garanciju i tu kod nas

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...

Pa jel važno kaj ljudi misle da košta duplo više?

Skrećem (možda i ne) s teme, ali stvarno me zanima mišljenje ne samo tvoje, nego i drugih ljudi o tome kolko je važan dojam koji ostavlja mobitel na druge.

Poznajem ljude kojima je kod mobitela važno samo da je skup, da se pokaže drugima kak su oni, zapravo ne znam kaj, ne razumijem tu bolest.

I tak gledam ljude koji imaju iPhone i nemaju niti jednu aplikaciju instaliranu jer ne znaju uopće kaj su to aplikacije i da se može instalirat nekaj gore. Ti isti ljudi prepisuju listu kontakata u iPhoneu, ne znaju kaj je iTunes, kaj je iCloud.

I čini mi se, bar na ovom forumu, da baš zbog takvih ljudi kojima je očito potrebna psihološka pomoć, ljudi pljuju po Appleu i iPhoneu totalno bezrazložno.

Ista stvar je i s Android telefonima, ne gleda se funkcionalnost, nego kolki je hype neki telefon napravil. Pa je onda Samsung Galaxy S3 ili 4 najbolji telefon, jer svi o njemu pišu. Ma najbolji telefon je onaj s kojim možeš nazvati nekoga kad hoćeš i razgovarati bez da paziš kolko je posto baterije ostalo.

Pravo pitanje je kolko ljudi uopće koristi stvari koje pružaju pametni telefoni? Ma čak i igranje igrica računam pod korištenje naprednih funkcija.

Današnji pametni telefoni imaju više memorije i veću procesorsku snagu nego većina laptopa koje ljudi koji imaju te telefone imaju doma (ili u torbi ili ruksaku). Da ne govorim o rezoluciji ekrana. I za kaj se to koristi onda? Za slanje poruka na Facebook?

Proizvođači se trude ugurati unutra procesore s 4 jezgre, stotinjak GB prostora, grafičke čije performanse tek nekoliko godina stare desktop kartice s tužnim očima gledaju. Stavljaju ekrane s rezolucijama o kojima velika većina današnjih monitora i laptopa mogu tek sanjati. I onda se pišu recenzije. Ovaj ne valja jer je rezolucija ekrana samo 360ppi, a ovaj drugi ima 426 ppi. Ma ko to primjeti? Gledaš laptop ili desktop monitor koji ima ispod 150 (neki i ispod 100) ppi i sve je super (nije, jer je sramotno da se prodaju monitori s takvim smiješnim rezolucijama). Ali mobitel koji nema 400 ppi, taj ne valja. Pa nije ni smiješno kolko je tužno.

Sve je otišlo negde, da ne velim di. Imamo kompjutere u žepu koji imaju nevjerojatne performanse, ali nama je bitno jel on ostavlja dojam da je duplo skuplji ili da uopće ostavlja dojam. Koristimo ga za slanje totalno nevažnih stvari na privatnu webu stranicu (da, web stranicu, to je facebook, obična web stranica) nekog lika i mislimo kak smo kul i napredni, wunderkindi za mobitele i kompjutere.

Ali to su sve plodovi kozumerizma i društva u kojemu je jedino važni imati, a ne biti.

Ne ću vas više zamarati sa svojim pisanjem, vjerujem da sam u manjini, pa sretno vam svima bilo s kupovanjem telefona i naprednim korištenjem (mijenjanjem boja pozadine, fontova i slično...).

I svima želim da drugi misle da im telefon vrijedi bar troduplo od onoga kaj su ga platili.

18 godina
protjeran
Pa isto mozes reci i za ljude koji: voze terence, nose sportske tenisice, gojzerice, na kopnu sat koji moze pod vodu, yachting jakne...zzzzz, gluposti.
14 godina
neaktivan
jumboY kaže...
DigiMagic kaže...

Huawei Y300 - jefiniji i bolji od lumije 520.

17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Iskreno ,po čemu? Prednjoj kameri i malo jačoj bateriji? GSMArena

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 17:27 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
BlueMax kaže...

Iskreno ,po čemu? Prednjoj kameri i malo jačoj bateriji? GSMArena

Jeftiniji je i ima bolji OS. Kud ces vise? Tu Nokiu ne bi s poda skupio da je nadjem i ovo nije nikakvo trolanje nego moje stvarno misljenje. 

Huawei Y300 je jeftini model na kojem Android stvarno radi. Vjerojatno ima i slicnih pa i boljih kineza a Samsung, Sony, LG, HTC... slicne cijene takodjer ne bi ni pogledao.

Istina, ako bi morao birati izmedju Lumie 520 i nekog brand name Androida slicne pa i dvostruke cijene izabrao bi Lumiu jer bar radi kako treba.

No jefini kinezi su tu i WP opet nema sanse. Da ih nema Lumia 520 bi bila best buy, ali hebiga, ima ih.

17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Jeftiniji je i ima bolji OS. Kud ces vise? Tu Nokiu ne bi s poda skupio da je nadjem i ovo nije nikakvo trolanje nego moje stvarno misljenje. 

Huawei Y300 je jeftini model na kojem Android stvarno radi. Vjerojatno ima i slicnih pa i boljih kineza a Samsung, Sony, LG, HTC... slicne cijene takodjer ne bi ni pogledao.

Istina, ako bi morao birati izmedju Lumie 520 i nekog brand name Androida slicne pa i dvostruke cijene izabrao bi Lumiu jer bar radi kako treba.

No jefini kinezi su tu i WP opet nema sanse. Da ih nema Lumia 520 bi bila best buy, ali hebiga, ima ih.

Jeftiniji ,da ,kvalitetniji sigurno ne. Bolji OS? Hmm ,možda na nekom mobitelu sa 4 jezgre i 2 gb rama ,na kojem će radit kak treba.

Stvarno radi?! Stvarno? {#}

Ha dobro ,to je tvoje mišljenje ,ali ,moje je - hvala ,ne hvala.

14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
BlueMax kaže...

Jeftiniji ,da ,kvalitetniji sigurno ne. Bolji OS? Hmm ,možda na nekom mobitelu sa 4 jezgre i 2 gb rama ,na kojem će radit kak treba.

Stvarno radi?! Stvarno? {#}

Ha dobro ,to je tvoje mišljenje ,ali ,moje je - hvala ,ne hvala.

Sto znaci "kvalitetniji sigurno ne"?

Da, stvarno radi, sto je za Android ispod 4000kn do nedavno bilo nemoguce. 

To je bila najveca mana Androida i iOS-a sto za neku manju lovu nisi mogao kupiti mobitel koji dobro radi. Sad te mane vise nema i Lumia 520 je pucanj u prazno, pogotovo zato jer na njoj gube a ne zaradjuju.

13 godina
protjeran

koje 4 jezgre priče za malu djecu na normalnoj rezoluciji ne jedino možda na full hd androidima  ali nokiju to nemući pošto vjerojatno nema full hd ekran

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Da, stvarno radi, sto je za Android ispod 4000kn do nedavno bilo nemoguce. 

Sad te mane vise nema i Lumia 520 je pucanj u prazno, pogotovo zato jer na njoj gube a ne zaradjuju.

Ako radi ko na ZTE Bladeu ,bože sačuvaj.

Imaš Nokijine dionice pa ti je to bitno?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 21:23 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
nema tog androida koji radi isto prvi i stoti dan
14 godina
neaktivan

Radije bi svaki dan restartirao androida nego koristio wp. Osim toga moj android se osim updatea nije restartirao više od 100 dana a radi ko sat.

15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Radije bi svaki dan restartirao androida nego koristio wp. Osim toga moj android se osim updatea nije restartirao više od 100 dana a radi ko sat.

pa uz custom rom, ram boostere, task managere jos i mozes ocekivat normalan rad

gledaj, ima wp mana. ni ja ga ne koristim dok ne rjese neke sitnice

ali reci da je android bolji, a zanemariti ocite prednosti wp-a je djetinjasto

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice