Net.hr najposjećeniji

poruka: 48
|
čitano: 8.843
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Net.hr najposjećeniji".
18 godina
Net.hr najposjećeniji

al taj net je takav trash od portala i neviđeni copy/paste od ostalih koji ustvari i "proizvode" vijesti..

a tzv net.hr novinari su sramota za tu profesiju..

kak im ovo uspjeva, ja stvarno ne znam...

Moj PC  
14 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Net.hr najposjećeniji
nixass kaže...

al taj net je takav trash od portala i neviđeni copy/paste od ostalih koji ustvari i "proizvode" vijesti..

a tzv net.hr novinari su sramota za tu profesiju..

kak im ovo uspjeva, ja stvarno ne znam...

a kamoli forum, u katastrofalnom stanju im je

@ BF BC 2
17 godina

ja sam jako dugo bio na tome forumu i danas ga posjecujem isto kao i portal ali sve rjede na forumu vise ni normalnih admina nema svako pise sta oce...

16 godina
Net.hr najposjećeniji

Ma to bugovci posjećuju malo malo ne bi li nešto na zločestu stavili..=)

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

10 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Net.hr najposjećeniji

net.hr je odličan,zbilja dobar site (pogotovo u usporedbi sa ogavnim Tportal-om)

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
R4zOR229 kaže...

ja sam jako dugo bio na tome forumu i danas ga posjecujem isto kao i portal ali sve rjede na forumu vise ni normalnih admina nema svako pise sta oce...

forum je nekoć tamo bio odličan!

čak su neki moderatori s bug.hr bili modovi tamo.. Namigiva

i znale su bit odlične "rasprave" na tamošnjim računalima, za kokice sok i fotelju.. pravi show Smijeh

a odkad im je sve počelo štekat, tak se i ekipa pokupila s foruma..

17 godina
neaktivan
Ajme, a di je tu moj index.hr? :sarcasm: Pa oni govore da su najposjećeniji.

A zašto u potpisu ove vijesti stoje samo inicijali? Da nije neka reklama?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
neaktivan
Net.hr najposjećeniji

Ha bit će idu obrnutom psihologijom - što je lošiji i veći trash to će izazvati veću sablazan pa će ekipa iz znatiželje kliktati Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Šef kaže...
Ajme, a di je tu moj index.hr? :sarcasm: Pa oni govore da su najposjećeniji.

A zašto u potpisu ove vijesti stoje samo inicijali? Da nije neka reklama?

Nije reklama već - press release (u skraćenom obliku).

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ha bit će idu obrnutom psihologijom - što je lošiji i veći trash to će izazvati veću sablazan pa će ekipa iz znatiželje kliktati Belji se

Jesi gledao neki dan kad je župan Krapinsko zagorski izveo onaj šou u medijima s natječajem za nabavku nekog bijesnog auta, pa su se novinari obrušili da kako nabavka u recesiji.

A frajer im kaže da je sve patka. Naime radilo se o tome da je htio pozvati što veći broj novinara i privući javnost na predstavljanje novog turističkog plana Zagorske županije.

Rekao je da se na taj potez odlučio jer danas nitko ne čita o poslovnim planovima i dobre vijesti već samo skandale i trash.

16 godina
Gamer71 kaže...

a kamoli forum, u katastrofalnom stanju im je

Nevjerojatno loš je, još sam moderator tamo.. ništa ne mogu, najobičnije ključanje tema je često nemoguće..

Nekad je bio odličan, prije otprilike 2 godine je počeo propadat..

A sam portal je smeće, najobičnije žutilo i copy paste..

Plod nepouzdanosti kontracepcije
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 22:24 (nontryer).
18 godina
Net.hr najposjećeniji

Možda nije čudo novinarstva, ali najbolji je portal, pregledan, sa zanimljivim i koliko toliko objektivnim i neutralnim izborom vijesti. Sugurno bolji nego katastrofalno tehnički izveden Tportal i neskriveno i isključivo ljevičarski i tračerski Index.

6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
A kakav vam je Dnevnik.hr?
Ili 24sata (ma to nemoram ni pitat, samo žutilo)?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina

Ja ne vjerujem da takav trash portal bude najposjećeniji.

To je nekada davno bio dobar site. Dok je bio još iskon.hr

Al u zadnje 2 godine je propao skroz, a novinari su sramota. Same junk i trash vijesti zapakirane u neke "vatrene" naslove

Kak to forum može propasti??? Ja to još nisam čuo. Na forumu je stalno greška. Ako već i jesu tak popularni, kak onda ne mogu osposobit jedan običan forum, jesu toliko smotani.

Sramota. I onaj danas.net.hr

Pa koji vrag me bacaš na to stalno. MA UŽAS.

Ni galeriju slika nisu u stanju napraviti. Na monitoru 1080p ja moram skrolati sliku 500x500.

Stvarno kvalitetan portal. Iskreno mi je žao ovih ljudi koji ga hvale, očito da nisu vidjeli bolje. Nažalost očito da u RH ni nemamo bolji

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 22:50 (lllnuclearlll).
17 godina
neaktivan
Net.hr najposjećeniji

kad si se dotaknuo iskona izgleda da ni iskonu vise ruze ne cvjetaju, budu digli cijene jer se više ne smatraju alternativnim operaterom, više na http://www.poslovni.hr/142834.aspx

P.S. sry ako sam fulo temu

0 0 hvala 0
18 godina
Net.hr najposjećeniji

Jedini portal i forum koji redovito posjecujem jest bug.hr, taj net.hr posjetim 1x u 3 mjeseca

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nix kaže...

Jedini portal i forum koji redovito posjecujem jest bug.hr, taj net.hr posjetim 1x u 3 mjeseca

jedino bug zna normalno radit

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
18 godina
Net.hr najposjećeniji

Da nisam ovo pročitao nikad ne bi niti posjetio ovu stranicu. Potpruno nepoznato i nezanimljivo ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Net.hr najposjećeniji

Ne valja ovo,ne valja ono...

Sta je vrijedno citanja po Vama?

(...) Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

znam zalutati na njhove stranice i nisu me baš oduševili,nove teme jako sporo stavljaju i nema se baš što pametno tamo pročitati najviše kopiraju vijesti od drugih,dok tehnikalije jako površno obradu,ja volim o elektronici dosta čitati i volim kad je tema kvalitetno obrađena,a oni stave samo šture informacije,a što se tiče foruma koristim jedino bugov forum jer tu nemogu pročitati stvari od kojih mi se okreče želudac

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
Net.hr najposjećeniji

Nije mi uopće jasno koji su to kriteriji po kojima se ocjenjuju ta istraživanja ali ja isto jako rijetko odem na net.hr.

Bug.hr is all i need =)

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Off-topic: Grupa T-HT, uključujući Iskon, u siječnju 2009. godine imala je 89 posto tržišta ADSL-a........

To stvarno nisam znao da imaju tolko korisnika, uvjek sam mislio da je oko 70% max,, sta optima i ostatak imaju tako "mali" udio trzista stvarno zalosno.

18 godina

Pa kad ne šire infrastrukturu...

16 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Ja ne vjerujem da takav trash portal bude najposjećeniji.

To je nekada davno bio dobar site. Dok je bio još iskon.hr

Al u zadnje 2 godine je propao skroz, a novinari su sramota. Same junk i trash vijesti zapakirane u neke "vatrene" naslove

Kak to forum može propasti??? Ja to još nisam čuo. Na forumu je stalno greška. Ako već i jesu tak popularni, kak onda ne mogu osposobit jedan običan forum, jesu toliko smotani.

Sramota. I onaj danas.net.hr

Pa koji vrag me bacaš na to stalno. MA UŽAS.

Ni galeriju slika nisu u stanju napraviti. Na monitoru 1080p ja moram skrolati sliku 500x500.

Stvarno kvalitetan portal. Iskreno mi je žao ovih ljudi koji ga hvale, očito da nisu vidjeli bolje. Nažalost očito da u RH ni nemamo bolji

Slažem se s tobom.

Ali šta ćeš kada ljudi to puše.

Ja osobno rijetko idem na net.hr a nisam išao ni na iskon prije, ponekad ipak otvorim ponajviše jer mi ju google izbaci.

Najviše me živciraju flash reklame koje iz svakog kutka iskaču, ali i vijesti su stvarno idiotske.

Evo sada prvo što mi pada u oko:

Sportaši ovisni o seksu pišu gluposti putem SMS-a!

Ozbiljno?!

18 godina
Net.hr najposjećeniji

najposjećeniji je jer xxx tisuća ljudi koristi free mail @.net i moraju kliknut početnu stranicu.

nema potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Net.hr najposjećeniji

iako je 70% svega copy/paste, ima dobrih stvari sta se tice van vijesti, tehnologije, sexa, kuhanja, putovanja i ostalog...

iako sam privrezeniji indexu i bugu ...

index

bug

net

jutarnji

vecernji

24sata

su standard dnevne vijesti 3xrefresh dnevno

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Net.hr najposjećeniji

Ja volim net.hr iako imaju par nedostataka. Site je prepun flasha i kad otvorim desetka njihovih stranica zdere proc kao da igram igru.

Ali je raspored vijesti dobar, sve se vidi na pocetnoj strani i od tamo poklikam i to je to.

0 0 hvala 0
17 godina
Net.hr najposjećeniji

Jedan od razloga velike posjećenosti je i taj što nakon odjave s freemail.net.hr završiš na http://www.net.hr/.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Net.hr najposjećeniji
Ne znam sta imate protiv net.hr? pa to je stranica na kojoj procitate vijesti i idete dalje, ako hocete forum idite na bug.hr/forum. ili forum.hr, meni net.hr sluzi cisto za informiranje, bas da vidim sta ima novoga.
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Net.hr najposjećeniji

Ja citam net.hr jer je najbolji hrvatski poral o opcenitim vijestima. U isto vrijeme je katastrofa, grozan. Senzualisticki napuhani naslovi, svako malo na vrhu neka vijest o svemircima, o Nikolini Pisek kako s rprosetala spicom bez grudnjaka,..., onda one flash reklame koje skoce preko pola prozora i nemogu se zatvorit, puno gramatickih i logickih gresaka i slicno.

Problem je sta nema prave alternative kod nas. Index mi se ne svida jer im je naslovnica nekako prenatrpana i nepregledna a i jako su politicki obojani. Jos sam i prije relativno dobro mislio o njima ali kad su bili predsjednicki izbori svaki clanak im je bi Bandic govno Josipovic svetac. To mi se ne svida. Zelim vijesti sa cinjenicama. Bilo je to i to, poginulo je tolko i tolko ljudi, gradi se ta i ta cesta i slicno a ne da su 2 reda cinjenica i onda mali esej o stavu autora teksta o tome. A drugi su portali jos goriji. Kad bi postojao neki portal kao bug ali sa svakodnevnim vijestima cak bi i pristo placat nekih 10-20 kuna mjesecno samo za kvalitetne vijesti.

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice