Nema pusha u novom iPhoneovom firmwareu?

poruka: 4
|
čitano: 838
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nema pusha u novom iPhoneovom firmwareu?".
17 godina
neaktivan

Opet Apple i njihova šutnja. Stalno neki problemi u zadnje vrijeme s Appleom...

"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iPhone. Na kraju će zbraniti korisnicima da ga drže u rukama nego će te morati zvati(preko SE-a ili Nokie) appelovce da vam nazovu nekoga ili da vam pusti muziku i to će se morati plaćati 10k kuna dnevno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za***i to sa i-Koječime. Samo nešto zaključavaju, samo nešto već postojeće sklanjaju, nekvalitetne su izrade, a za hrpu para dobijemo... vau... 3G kojega svaki drugi (čak i divlji) proizvođač ima već barem 2 godine... Jedino što manje-više cool izgleda, ali danas već ima hrpa (čak i boljih od originala) klonova i (multi)touch screen mobitela.

Ne znam kako Vama, ali meni je to jadno... Belji se

...And then You will die, when Your ideals You deny... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nema pusha u novom iPhoneovom firmwareu?
Lt Dalius kaže...

Za***i to sa i-Koječime. Samo nešto zaključavaju, samo nešto već postojeće sklanjaju, nekvalitetne su izrade, a za hrpu para dobijemo... vau... 3G kojega svaki drugi (čak i divlji) proizvođač ima već barem 2 godine... Jedino što manje-više cool izgleda, ali danas već ima hrpa (čak i boljih od originala) klonova i (multi)touch screen mobitela.

Ne znam kako Vama, ali meni je to jadno... Belji se

Totalni potpis!
Doć će Zoka da vas roka
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice