Ha ha frka i panika :) pa naravno kad se u igru ubacio veliki igrač koji ima lovu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ahh Bill Gates......Istina u moru OSeva još jedan,a svi računalni OSevi od Googlea su bazirani na linux platformi...Šta bi Bill da je Chrome OS ili kako već baziran na Winzima??Bill Gates ohladi malo,windows je ne siguran i postoje virusi a linux?On je kako i na omotu piše FREE OF VIRUSES...
"Ne treba nam novi operativni sustav. Ono što nam treba je dalji razvoj Windowsa, aplikacija za Windowse, Internet Explorera, načina na koji Internet Explorer radi u totalitetu unutar Windowsa i kako pravimo aplikacije poput Officea…
Ovo se treba uramiti... Znaci po nasem pametnom Ballmeru na trzistu nebi trebalo postojati nista osim Windowsa... Pa mislim ovo je po meni jedna od glupljih izjava koje sam cuo... Ocito su se uplasili da im se novcanici ne smanje...
Samo neka M$ laprda koliko hoće, ja jedva čekam novi OS da dođe, niš nije bolje nego zdrava konkurencija... :) BTW, zašto uopće svi spominju Bill Gatesa kada on nije više glavni, sada je na čelu onaj poremećeni Steve Ballmer...
Ahh Bill Gates......Istina u moru OSeva još jedan,a svi računalni OSevi od Googlea su bazirani na linux platformi...Šta bi Bill da je Chrome OS ili kako već baziran na Winzima??Bill Gates ohladi malo,windows je ne siguran i postoje virusi a linux?On je kako i na omotu piše FREE OF VIRUSES...
i linux je nesiguran!
a virusi... hm, i za apple os se vikalo da nema virusa.. a sada je ipak nesto drugacija slika....
A jeste našli koga ćete komentirat! Monkeyboya koji još nije izjavil jednu pametnu stvar. M$ konkurenciji ne trebaju reklame ,dovoljno je ponavljat njegove bisere!!
"Ne treba nam novi operativni sustav. Ono što nam treba je dalji razvoj Windowsa, aplikacija za Windowse, Internet Explorera, načina na koji Internet Explorer radi u totalitetu unutar Windowsa i kako pravimo aplikacije poput Officea…
Ovo se treba uramiti... Znaci po nasem pametnom Ballmeru na trzistu nebi trebalo postojati nista osim Windowsa... Pa mislim ovo je po meni jedna od glupljih izjava koje sam cuo... Ocito su se uplasili da im se novcanici ne smanje...
Ovu vijest sam neki dan pročitao na nekom engleskom portalu i mislim da ju je Bug krivo protumačio u svom članku. Krivo je to što Bugov članak sugerira da je Ballmer rekao "Ne treba nam novi operativni sustav" i pritom mislio na Chrome OS. A u stvari on je to odgovorio na pitanje da li MS treba razviti novi OS. Jerbo ako Google može razvijati paralelno 2 OS-a u zadnjih nekoliko godina, zašto ne bi i MS koji bi se na taj način mogao riješiti i poprilično legacija koji opterećuju Windowse. Inače, ideja da MS pomalo napusti Windowse i krene sa potpuno novim OS-om i nije tako nova.
Samo neka M$ laprda koliko hoće, ja jedva čekam novi OS da dođe, niš nije bolje nego zdrava konkurencija... :) BTW, zašto uopće svi spominju Bill Gatesa kada on nije više glavni, sada je na čelu onaj poremećeni Steve Ballmer...
Steve Ballmer nije poremećen!
Sve sami geniji, jelda?
ballmer je u curcu sa izjavama..
gates već ima pravo u neku ruku..
Ak je baziran na linuxu meni ne treba. Nije da ne volim sistem, vec sve sto koristim je za Win. Dok bih nasao ponovo sve programe (i drivere) koji barem malo lice na ove koje koristim, prosla bi me volja za kompjuterom uopce. A sumnjam da ce to bit sta bolje od ostalih verzija linuxa. Google = Hype machine, uvijek bio i ostace :)
...a linux?On je kako i na omotu piše FREE OF VIRUSES...
i linux je nesiguran!
a virusi... hm, i za apple os se vikalo da nema virusa.. a sada je ipak nesto drugacija slika....
Jel'? Kako je drugacije? Postoje virusi za Maca? Imam dva i oba bez AV programa. Imam i 2 x Ubuntu i niti na njima nemam AV, a imam i Windows XP, a na njemu bogami itekako pazim da ne zaboravim platiti godisnju licencu.
Ovu vijest sam neki dan pročitao na nekom engleskom portalu i mislim da ju je Bug krivo protumačio u svom članku. Krivo je to što Bugov članak sugerira da je Ballmer rekao "Ne treba nam novi operativni sustav" i pritom mislio na Chrome OS. A u stvari on je to odgovorio na pitanje da li MS treba razviti novi OS. Jerbo ako Google može razvijati paralelno 2 OS-a u zadnjih nekoliko godina, zašto ne bi i MS koji bi se na taj način mogao riješiti i poprilično legacija koji opterećuju Windowse. Inače, ideja da MS pomalo napusti Windowse i krene sa potpuno novim OS-om i nije tako nova.
Da, komentirao je rasprave koje se već godinama vode o tome kako su Windowsi "zastarjeli", da imaju "previše legacy koda" i da bi bilo najbolje "sve napisati ispočetka". Bilo je spika o konceptima koje istražuju u MSFT Reserachu (Singularity je najpoznatiji), o tome je govorio. Ukratko, Windowsi idu dalje, mogu se uključiti novi koncepti i razne điđe, ali nema započinjanja od nule.
O tzv. Google OS-u, medijskom hypeu koji zamagljuje da se tu radi o novoj GNU/Linux distribuciji, ne treba trošiti riječi. Jedno je da izbace svoj "Google OS" koji koriste da bi na njemu pogodili search i ostale usluge, ovo je samo šminkanje u novinama. Linux distribucija lockana samo za jednog providera aplikacija i browsera? Kosi se uopće s idejama i filozofijom na kojima počiva Linux. Ali ako nije protivno GPL-u, da vidimo i to... A ozbiljno se može komentirati kad bude dostupna neka verzija, ne kad neki čiča priča da će za godinu-godinu i pol biti nešto, ali da mu dotad vjerujemo na riječ.