FB je jedno veliko smece!
Jesam na njemu od samog pocetka ali u zadnjih godinu dana je katastrofa.
Mjenjaju stilove, steka, chat nikada ne radi ispravno, preusmjerava....
FB je jedno veliko smece!
Jesam na njemu od samog pocetka ali u zadnjih godinu dana je katastrofa.
Mjenjaju stilove, steka, chat nikada ne radi ispravno, preusmjerava....
Dobro da sam na vrijeme izbrisao account.
a ko zna možda su to blizanke... 
a ko zna možda su to blizanke... 
Evil Twins 
Nista vise nije u sigurnim rukama..... nazalst :(
Sa captcha-om se gadna lova okreće, ali ono gadna.
ma i taj fejs je vise zaku**c.....imam skype da popricam s frendovima, MSN da se dopam i Xfire da otvorim crackani server od coda i to od 3 do 4 puta na mjesec, jer ne stignem vise....a sta ce mi jos fejs...
To je tak veliki promet korisnika i svasta voda donese na Fejsbruk srecom ovaj napasnik nije bas opasan i lako ga je maknut s kompa ak ga neko naivan i instalira to je sitna riba zapravo. No neki drugi napasnici su puno gori tipa Exploit ili File Configuration Trojanci te Rotkiti uglavnom gamad teskog kalibra sa kojom se zarazite samo tak da pređete misem preko neke slike ili linka i eto ga ne morate niti kliknut uopce na nista. Ak se ima losa zastita niti neznas kaj te snaslo a toga je bilo vec na Fejsbruk a ima i sad trenutno ali ne puno pa ko naleti bit ce izuvanja u zraku sigurno!
ma viste no lajferi :D
Kad će više pasti serveri facebooka?
Meni dođe da se ubijem kada profesor kaže jesi bio na face-u aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Isto tako kada i frendovi kažu.
Ja i još jedan lik smo jedini u razredu koji nemamo facebooku (osim onih koji nemaju internet ili nemaju dume o compu,a takvih je 1%)
LOOL znao sam da nije sva ljepota u faci. ne govori narod to sasvim slucajno . sinkooo...otvori okice i gledaj kako i gdje hodas :))
Sve zaštite kad tad probiju hakeri. Treba jednostavno ažurirati sigurnosne sisteme što češće, a ako se već ne mogu ažurirati treba imati neki backup "plan" kako se zaštit. Sve u svemu, ekipa s FB-a nije previše aktivna što se najviše osjeti u večernjim satima kad se korisnici logiraju popraćeni sa raznim error porukama i bolno dugim čekanjima.
Meni dođe da se ubijem kada profesor kaže jesi bio na face-u aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja i još jedan lik smo jedini u razredu koji nemamo facebooku (osim onih koji nemaju internet ili nemaju dume o compu,a takvih je 1%)
HAH ja sam jedini tip bez fejsbuka u razredu i vec mi ide na zivce: "daj si nabavi fejs" i "daj dodi na fejs" joj...
ma bravo
iskreno, meni se digne tlak kad mi rođaci koji idu još u osnovnu školu govore da hoće brzu vezu da idu na "fejs".
Ja ih upućujem na "Enter", imali su dobre teme o reinstalaciji windowsa i slično . . .
Ali njihov odgovor bude: "To imaju svi iz razreda." Ma baš super, mjesto da se klinci bave pomalo i korisnim stvarima iz svijeta informatike, vlada očito klima da si cool jedino ako visiš na tom servisu za gubljenje vremena.
A i takvi profesori, mjesto da na wiki-u obrađuju teme iz svoje struke, oni ćakulaju na fejsu. Kad čovjek pogleda kako su intelektualci engleskog govornog područja detaljno obradili povijesne teme i pisce na engleskom wiki-u, ma dođe mu slabo kako naši profesori na hrvatskom wiki-u ne pišu gotovo ništa.
sad kad ovo čitam dođe mi da ga izbrišem na njemu sam dnevno 2 min...a za chat imam MSN...hm....
HAH ja sam jedini tip bez fejsbuka u razredu i vec mi ide na zivce: "daj si nabavi fejs" i "daj dodi na fejs" joj...
Ja moram vrbovati ljude da mi govore preko msn-a ili mobitela što se sve događa i koji su dogovori pali za izlaske. Prije imali svi msn a sada prešli na facebuk. Doslovno ko da si odsječen od svijeta.
facebook?jel to nesto za jest?
nikada ga koristio nezanima me ta glupost.. imam msn i mail i to mi je dosta..
ja prokleti facebook moram koristi uz msn jer neki glupi korisnici nemaju msn.... bolje i face nego da ih moram zvat na mobitel svako malo...a usput pregledam i koji album tu i tamo dok se neke bičerke poslikaju 
Prije par godina ljudi bi ti rekli da si veliki no-life ako te vide na nekom social networku, a sada svaki seljak ima svoj facebook account (doslovno!). Ali eto, barem sada vise ljudi koristi racunalo, barem nekakav pozitivni napredak u tehnologiji.
---
Isitinita prica: prije nekoliko mjeseci dolazi neki momak u net cafe gdje sam ja bio i pita: "Gazda imas li na ovom kompjuteru instaliran fejsbuk???" xD
ja prokleti facebook moram koristi uz msn jer neki glupi korisnici nemaju msn.... bolje i face nego da ih moram zvat na mobitel svako malo...a usput pregledam i koji album tu i tamo dok se neke bičerke poslikaju 
ja koliko sam gledo po facebooku kod frenda samo se 1 cura znala poslikat kak spada
ja koliko sam gledo po facebooku kod frenda samo se 1 cura znala poslikat kak spada
da i to je žalosno kaj se neznaju poslikat... ak ništ drugo bar ih je komedija gledat. 
Jucer mi se diga tlak kada san na misi slusa kako svecenik tranbunja da se uclanimo u grupu na facebooku
ja san izbrisa acc ( tu san na forumu pronasa link) jer je za mene on gubljenje vrimena gledajuci slikice i citajuci tko je sta napisa
Prije par godina ljudi bi ti rekli da si veliki no-life ako te vide na nekom social networku, a sada svaki seljak ima svoj facebook account (doslovno!). Ali eto, barem sada vise ljudi koristi racunalo, barem nekakav pozitivni napredak u tehnologiji.
---
Isitinita prica: prije nekoliko mjeseci dolazi neki momak u net cafe gdje sam ja bio i pita: "Gazda imas li na ovom kompjuteru instaliran fejsbuk???" xD
To je istina, ali koliko se znaju koristiti računalom, evo ako bilo tko od vas ima acc. na face-u stavite poveznicu za ovu stranicu sa BUG gdje se piše o napadima, nitko ili barem većina vaših prijatelja neće imati pojma o tome što se u tekstu piše.