Najčitanije u 2014. na Bug Onlineu (2)

poruka: 7
|
čitano: 973
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najčitanije u 2014. na Bug Onlineu (2)".
18 godina
odjavljen

Na kraju mantle ispao obično neupotrebljivo smeće... A tolika se prašina podignula

Freak Show Inc.

6 3 hvala 0
17 godina
Re: Najčitanije u 2014. na Bug Onlineu (2)
Friday kaže...

Na kraju mantle ispao obično neupotrebljivo smeće... A tolika se prašina podignula

Mislim da je više bio slučaj - svatko svog konja hvali, nego hype (barem na Bugovom forumu).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina
odjavljen
Bukva kaže...

Mislim da je više bio slučaj - svatko svog konja hvali, nego hype (barem na Bugovom forumu).

Ma ne mislim da je tu bio hype nešto osobito. Ali ostao sam tako razočaran da je to strašno. Prvo su imali takve enormne bugove da je malo šta radilo dobro. E onda kad je proradilo skontam da je na istim postavkama slika pod DX-om neusporedivo bolja nego pod mantleom. Kreteni, srežu interno detalje da bi imali više FPS. Kad usporediš - izgleda kao dvije različite igre. Ne bih ni znao da nisam prebacio na DX jer mi snimanje pod mantleom nije moguće sa MSI afterburnerom.

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Opet Apple,tolko dobar da mu oni šta ga najviše mrze rade najveću reklamu.
13 godina
Hranitelj kaže...
Opet Apple,tolko dobar da mu oni šta ga najviše mrze rade najveću reklamu.

Live sa BFS: @MentalistLive
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Glavno da sam ja pokupio 12 + 12 + 9 TD jer sam to izjavio kratko nakon što je izašlo. Ako kažeš nešto što se nekom ne svidi odma TD nebitno da li je istina ili nije.

Ontopic: Zaključak je totalno na mjestu. Kada se radi o Appleovim proizvodima reakcija nikad neće falit samo je pitanje da li su pozitivne ili negativne.

15 godina

Uredniče, zaboravio si spomenuti da vijesti o Linuxu (kojih ima više nego prethodnih godina) imaju dobru čitanost. Istina, uvijek završi s makljažom ali i to je za ljude.

Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice