Na kraju mantle ispao obično neupotrebljivo smeće... A tolika se prašina podignula 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na kraju mantle ispao obično neupotrebljivo smeće... A tolika se prašina podignula 
Mislim da je više bio slučaj - svatko svog konja hvali, nego hype (barem na Bugovom forumu).
Mislim da je više bio slučaj - svatko svog konja hvali, nego hype (barem na Bugovom forumu).
Ma ne mislim da je tu bio hype nešto osobito. Ali ostao sam tako razočaran da je to strašno. Prvo su imali takve enormne bugove da je malo šta radilo dobro. E onda kad je proradilo skontam da je na istim postavkama slika pod DX-om neusporedivo bolja nego pod mantleom. Kreteni, srežu interno detalje da bi imali više FPS. Kad usporediš - izgleda kao dvije različite igre. Ne bih ni znao da nisam prebacio na DX jer mi snimanje pod mantleom nije moguće sa MSI afterburnerom.
Glavno da sam ja pokupio 12 + 12 + 9 TD jer sam to izjavio kratko nakon što je izašlo. Ako kažeš nešto što se nekom ne svidi odma TD nebitno da li je istina ili nije.
Ontopic: Zaključak je totalno na mjestu. Kada se radi o Appleovim proizvodima reakcija nikad neće falit samo je pitanje da li su pozitivne ili negativne.
Uredniče, zaboravio si spomenuti da vijesti o Linuxu (kojih ima više nego prethodnih godina) imaju dobru čitanost. Istina, uvijek završi s makljažom ali i to je za ljude.
Stručnjak za odmaganje...