puno brate, puno. za te pare se uzme jedan posten ssd
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svejedno veoma zanimljivo kakve se performanse mogu postići
sa mehaničkim diskom. MTF je impresivan.
puno brate, puno. za te pare se uzme jedan posten ssd
600gb ssd?
Svejedno, impresivno. Vidi se da još uvijek ne misle "umiroviti" HDD- ove.
Mogli bi klasicni HDD-ovi nadzivjeti i nas.
SSD mi je vise kao nesto prijelazno, odnosno nedoreceno. Za obicne smrtnike je klasican HDD i vise nego dovoljan.
Malo kasnite sa objavom... u vrijeme stare teme gdje ste najavili da "će biti izdani" su već postojale i recenzije...
Mogli bi klasicni HDD-ovi nadzivjeti i nas.
SSD mi je vise kao nesto prijelazno, odnosno nedoreceno. Za obicne smrtnike je klasican HDD i vise nego dovoljan.
u potpunosti se slažem,što su svi navalili sa ssd,nitko ne zna ni kako će ti diskovi za 2-3 godine raditi u računalu,još je nova tehnologija,mehanički su bar provjerena tehnologija
Možda zato da ne crkne jer ima hrpa korisnika koji su u stanju kupiti disk od 330$ i staviti ga u slabo provjetreno kućište od 20$
Tvornice poĉinju stavljati hlađenja jer se diskovi griju, probaj ako imaš vanjski disk ostaviti ga 2 sata da radi nešto i vidjeti ćeš da će se ugrijati.
WD je oduvijek izvlačio maksimum iz postojeće tehnologije. Samo me zanima kad će odgovoriti zahtjevima tržišta sa svojim SSD-ovima?! 
Fina stvarčica ali bit će preskupa... Po meni bolja kombinacija neki 64GB SSD za OS + neki HDD za podatke....
-naslov 'Stolni'? Kao stolno vino?
Ili je za uredsko računalo.. to su ipak (pre)skupe serije, koriste se za workstatione, servere i ostale tzv. enterprise kategorije.
-Također nije baš najbži, postoji i SAS/SATA/SCSI Cheetah, 15K. Jedino uz iste uvijete WD ima prednost u seek-u jer je 2.5" vs 3.5" no u tome su oba brža 3-4x u odnosu na std. HDD.