Najbrži DVD snimač

poruka: 15
|
čitano: 4.537
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najbrži DVD snimač".
17 godina
protjeran
Najbrži DVD snimač

Luksuz za male pare.i like.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbrži DVD snimač

Eto nesto da i pirati iz oglasa mogu brze zaprzit svoju ˝kucnu kolekciju˝ za daljnju distribucijuCool.

12:00:15-stranka  -Dobar dan ja bih trebao The best of Ceca na dvd-u i jedno 20 igara za plej 2

12:00:20-diler       -U redu.Vidimo se za 10 minuta

12:10:00-diler       -(din-don).Dobar dan evo vasa kolekcija pa uzivajte.

12:10:10-stranka  -Vauuu...all ste brzi!

12:10:15-diler       -Naravno.Lite-On nam je omogucio!

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE

0 0 hvala 0
18 godina
Najbrži DVD snimač

sta vrijedi sto on snima 24x kad nemozes naci medije na koje se moze tolikom brzinom snimat,bar ja nisam nigdje to vidio.ispravite me ako grijesim.

ja imam LG-ijevu dvd przilicu koja moze snimat 20x  brzinom na DVD-R  medije pa je nemogu iskoristiti.

jel zna netko jel ima dvd-ova koji podrzavaju brzine vece snimanja od 16x

nije mi potrebna veca brzina od 16 ionako sve snimam na 12x, ali me zanima

Aha sad sam malo proguglao i vidio sam da neki snimaju na verbatimove dvd-e one sa podrskom na 16x,da snimaju na njih brzinma od 20x

ja koristim neru verziju 6 pa mozda zbog toga nemogu snimati vecim brzinama,moram probati neki drugi program za snimanje Cool

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 15:06 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najbrži DVD snimač

pa nema ih još, ali će ih biti.

C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
17 godina
neaktivan
Najbrži DVD snimač

Koja je fora pržiti na takvim brzinama!?

...dođeš do susjeda i ne možeš očitati medij jer je njegova prža za burek...asusica recimo...još k tome i stara

...ovo je primjer iz stvarnog života...ima još jedan...frend mi pržio na 16X...posudi on meni taj dvd...i vidi vraga...moja prža ne čita pol

...stvari zapisanih na medij...fala ali nema potrebe pretjerivat.

...4-8X RULES!

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbrži DVD snimač

jos samo da verbatim izbaci medij 24x

ili traxdata

jer kako sad stvari stoje ...16x je normala

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Najbrži DVD snimač

Pa i na medije 16x se može snimati većim brzinama,ja recimo snimam na sve DVD-e od Traxdate i Werbatima brzinama 18x i još niti jedan nije bil nečitljiv kak ni kod mene niti kod drugih ljudi.Isto tak i sve filmove čita i linijski DVD player za 200kn.Uz to je pržilica već stara skoro 2 godine,i još uvjek dostiže brzine snimanja od 17.8x.Samo  redovito treba nadograđivati firmwire.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbrži DVD snimač

Stvarno bi bilo fino kad bi se mogao przit dvd na toj brzini, ali bez greske!!

Imam Samsung dvd snimac, i podrzava 18x brzinu przenja, ali sta mi to vrijedi kad nekad stavim na x16 i nakon par sekundi cujem gromoglasno lupanje iz njega, najvjerovatnije dvd prilikom snimanja izleti iz lezista i lupa.  Stavim na x4 i sve ok, jeste sporije ali je sigurnije. Mozda samsung i nije neka kvaliteta u svijetu przaca, ali pristojno radi svoj posao na x4 i nekad na x16.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbrži DVD snimač

Ja sve pirjam na 4X i ne trebam više.

Cool

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
disco brew kaže...

Cool

Tak treba Cool
Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
18 godina
disco brew kaže...

Također, osim ako gori pod petama, onda na 8x ;)
Prvi koji mi je frend sprzio na 16x (dok je sve jos bilo novo i aktualno) skoro nije bio citljiv (medij Verbatim, a prza onaj "famozni" Benq koji je zapravo bio Plextor). Od onda laganini...
17 godina
neaktivan
Najbrži DVD snimač

imam lg koji podržava 20x, a od toga bas i nemam neke koristi. pržim na 8x (4x mi je sporo).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Najbrži DVD snimač

Za vas pametnjakoviće bi onda bilo najpametnije da snimate na 1X ak možete. Po vama je to najsigurnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrco kaže...

Za vas pametnjakoviće bi onda bilo najpametnije da snimate na 1X ak možete. Po vama je to najsigurnije.

Zašto ne!
18 godina
Hrco kaže...

Kad za godinu dana vise ne mozes ocitat dvd, mozes sam sebi bit pametnjakovic, jebga... Ko voli nek izvoli, nemam ja nista protiv.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice