Luksuz za male pare.i like.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto nesto da i pirati iz oglasa mogu brze zaprzit svoju ˝kucnu kolekciju˝ za daljnju distribuciju
.
12:00:15-stranka -Dobar dan ja bih trebao The best of Ceca na dvd-u i jedno 20 igara za plej 2
12:00:20-diler -U redu.Vidimo se za 10 minuta
12:10:00-diler -(din-don).Dobar dan evo vasa kolekcija pa uzivajte.
12:10:10-stranka -Vauuu...all ste brzi!
12:10:15-diler -Naravno.Lite-On nam je omogucio!
sta vrijedi sto on snima 24x kad nemozes naci medije na koje se moze tolikom brzinom snimat,bar ja nisam nigdje to vidio.ispravite me ako grijesim.
ja imam LG-ijevu dvd przilicu koja moze snimat 20x brzinom na DVD-R medije pa je nemogu iskoristiti.
jel zna netko jel ima dvd-ova koji podrzavaju brzine vece snimanja od 16x
nije mi potrebna veca brzina od 16 ionako sve snimam na 12x, ali me zanima
Aha sad sam malo proguglao i vidio sam da neki snimaju na verbatimove dvd-e one sa podrskom na 16x,da snimaju na njih brzinma od 20x
ja koristim neru verziju 6 pa mozda zbog toga nemogu snimati vecim brzinama,moram probati neki drugi program za snimanje 
pa nema ih još, ali će ih biti.
Koja je fora pržiti na takvim brzinama!?
...dođeš do susjeda i ne možeš očitati medij jer je njegova prža za burek...asusica recimo...još k tome i stara
...ovo je primjer iz stvarnog života...ima još jedan...frend mi pržio na 16X...posudi on meni taj dvd...i vidi vraga...moja prža ne čita pol
...stvari zapisanih na medij...fala ali nema potrebe pretjerivat.
...4-8X RULES!
jos samo da verbatim izbaci medij 24x
ili traxdata
jer kako sad stvari stoje ...16x je normala
Pa i na medije 16x se može snimati većim brzinama,ja recimo snimam na sve DVD-e od Traxdate i Werbatima brzinama 18x i još niti jedan nije bil nečitljiv kak ni kod mene niti kod drugih ljudi.Isto tak i sve filmove čita i linijski DVD player za 200kn.Uz to je pržilica već stara skoro 2 godine,i još uvjek dostiže brzine snimanja od 17.8x.Samo redovito treba nadograđivati firmwire.
Stvarno bi bilo fino kad bi se mogao przit dvd na toj brzini, ali bez greske!!
Imam Samsung dvd snimac, i podrzava 18x brzinu przenja, ali sta mi to vrijedi kad nekad stavim na x16 i nakon par sekundi cujem gromoglasno lupanje iz njega, najvjerovatnije dvd prilikom snimanja izleti iz lezista i lupa. Stavim na x4 i sve ok, jeste sporije ali je sigurnije. Mozda samsung i nije neka kvaliteta u svijetu przaca, ali pristojno radi svoj posao na x4 i nekad na x16.
Ja sve pirjam na 4X i ne trebam više.

imam lg koji podržava 20x, a od toga bas i nemam neke koristi. pržim na 8x (4x mi je sporo).
Za vas pametnjakoviće bi onda bilo najpametnije da snimate na 1X ak možete. Po vama je to najsigurnije.
Za vas pametnjakoviće bi onda bilo najpametnije da snimate na 1X ak možete. Po vama je to najsigurnije.