Nadograđen Skype za Windows Store

poruka: 5
|
čitano: 620
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadograđen Skype za Windows Store".
15 godina
neaktivan
Nadograđen Skype za Windows Store

Zasto svaku vijest o Microsoftu i njegovim proizvodima uvijek objavljivate u negativnom svjetlu, nisam ni ja neki Microsoft fan ali tolika kolicina negativnih vjesti mi nije jasna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 20:25 (storm.zd).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nadograđen Skype za Windows Store

Vijest je copy/paste. Veze s vezom nema.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
17 godina
neaktivan
storm.zd kaže...

Zasto svaku vijest o Microsoftu i njegovim proizvodima uvijek objavljivate u negativnom svjetlu, nisam ni ja neki Microsoft fan ali tolika kolicina negativnih vjesti mi nije jasna.

Koristim Surface, Lumiu, Outlook.com... i Skype. Znam o čemu pričam i Skype (Metro) nije na razini na kojoj bi trebao biti, IMHO.

Neutemeljeno kritiziranje Microsofta zato jer je to eto "zli M$" je prvo što i mene smeta.

x18x05x kaže...

Ne pričaj gluposti.

16 godina
Ive kaže...
storm.zd kaže...

Koristim Surface, Lumiu, Outlook.com... i Skype. Znam o čemu pričam i Skype (Metro) nije na razini na kojoj bi trebao biti, IMHO.

Neutemeljeno kritiziranje Microsofta zato jer je to eto "zli M$" je prvo što i mene smeta.

x18x05x kaže...

Ne pričaj gluposti.

Još jedan pobornik Bug-ovi sr*nja od vijesti.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 21:51 (x18x05x).
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Još jedan pobornik Bug-ovi sr*nja od vijesti.

Ne ,nego autor ''vijesti''. Možda si mu dirnuo ego. {#} (NHF ,Ive) {#}

BTW Ive ,gdje je taj update? Meni je Skype još uvijek 2.8 ... nešto ,a trebao bi biti 3.0?!

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 22:41 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice