I MSI voli tanko

poruka: 10
|
čitano: 1.845
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I MSI voli tanko".
18 godina
I MSI voli tanko

Vid male vid male,fiju fit ,fit fiju!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
I MSI voli tanko

Ne kužim - HP kao žica Intel da im dozvoli ugradnju Atoma u prijenosnike većih dijagonala... Što onda ovo znači?! Kako to da MSI ne treba tu posebnu dozvolu?

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
I MSI voli tanko

Čipkaste rukavice na onoj hostesi me asocira na pogreb... :-S

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
I MSI voli tanko

Osim sto su kopirali dizajn, ostale karakteristike ovog prijenosnika zapravo nemaju puno veze s Air-om, niti mu konkuriraju. 

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
I MSI voli tanko

Nekako mi previše liči na Apple-ov klon.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: I MSI voli tanko

Ja sam baš mislio onu.
"the bigger the better" Mislim barem cure vole takve (mišiće naravno) . :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 20:00 (sub_zero).
18 godina
I MSI voli tanko

Ovaj... zašto je ovaj netbook duplo skuplji od konkurencije? Veći ekran više rezolucije je itekako dobrodošao, ali zar to povećava cenu za $400?! Od ostatka, procesor i ostalo unutra su standardni, po priključcima i ostalom takođe ne prednjači, standardno će se isporučivati sa četvoroćelijskom baterijom, dakle ko na solidnu cenu ne doplati za dodatnu bateriju imaće istu malu autonomiju kao i kupci najjeftinijih netbooka (ili manju, zbog većeg ekrana?)...

"Poklopac" bolje da ne komentarišem... Nijednom Appleovom zaluđeniku nije uspelo da me ubedi da su oni bolji od ostalih, ali bi to moglo da pođe za ruku proizvođačima koji prave ovako neubedljive kopije njihovog dizajna. Cenom su uređaji u potpuno različitim rangovima, performansama takođe... Umesto da MSI bude ponosan i kaže: "Mi smo prvi koji su na sve poželjne osobine netbooka dodali ekran na kome se može ugodno raditi i imamo nešto što niko drugi nema!", oni ga dizajnom svesno osude na poređenje sa mnogo skupljim i "sposobnijim" notebookom, kao da kažu: "Mi bi voleli da budemo k'o Apple i tu smo negde... zamalo... al' se trudimo".

EDIT: Ima naznaka da će laptop dolaziti sa Nvidijinim čipsetom. To je još jedna loša vest za standardnu bateriju, ali je barem još nešto što bi ovaj uređaj izdvojilo od duplo jeftinije konkurencije: mogućnost reprodukcije HD videa i kakve takve 3D performanse. Sve u svemu, čini se da je MSI na putu da ponudi jedinstven uređaj, ali tim više bih voleo da nisu kopirali tuđ dizajn (i još pokušavaju da zarađuju na njemu, s obzirom na ipak povisoku cenu).

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 21:17 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ovaj... zašto je ovaj netbook duplo skuplji od konkurencije? Veći ekran više rezolucije je itekako dobrodošao, ali zar to povećava cenu za $400?! Od ostatka, procesor i ostalo unutra su standardni, po priključcima i ostalom takođe ne prednjači, standardno će se isporučivati sa četvoroćelijskom baterijom, dakle ko na solidnu cenu ne doplati za dodatnu bateriju imaće istu malu autonomiju kao i kupci najjeftinijih netbooka (ili manju, zbog većeg ekrana?)...

"Poklopac" bolje da ne komentarišem... Nijednom Appleovom zaluđeniku nije uspelo da me ubedi da su oni bolji od ostalih, ali bi to moglo da pođe za ruku proizvođačima koji prave ovako neubedljive kopije njihovog dizajna. Cenom su uređaji u potpuno različitim rangovima, performansama takođe... Umesto da MSI bude ponosan i kaže: "Mi smo prvi koji su na sve poželjne osobine netbooka dodali ekran na kome se može ugodno raditi i imamo nešto što niko drugi nema!", oni ga dizajnom svesno osude na poređenje sa mnogo skupljim i "sposobnijim" notebookom, kao da kažu: "Mi bi voleli da budemo k'o Apple i tu smo negde... zamalo... al' se trudimo".

EDIT: Ima naznaka da će laptop dolaziti sa Nvidijinim čipsetom. To je još jedna loša vest za standardnu bateriju, ali je barem još nešto što bi ovaj uređaj izdvojilo od duplo jeftinije konkurencije: mogućnost reprodukcije HD videa i kakve takve 3D performanse. Sve u svemu, čini se da je MSI na putu da ponudi jedinstven uređaj, ali tim više bih voleo da nisu kopirali tuđ dizajn (i još pokušavaju da zarađuju na njemu, s obzirom na ipak povisoku cenu).

Zato jer je tanji i kopira Mac Book Air - ne po performansama,ali dizajnom i identičnim ekranom(13,4") - mora bit skuplji jer ljepo izgleda - stvar prestiža
Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Upravo tako, igraju na to da ce ga uzeti svi oni kojima se izgledom svida Air a koji si to nemogu priustiti. Kako MSI i nije neki teski proizvodac Notebook-ova ili ti u ovom slucaju Netbook-ova, sumljam da ce i ovaj bit zapazen na trzistu.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
I MSI voli tanko

Meni izgleda prelijepoOsmijeh,samo da ima nVidia grafiku,onda bi prozvako tog atoma,ali 800$ za to je too muchNeodlučan

To kaj kopira Apple,kao da je bitno!

Kaj je prije bilo,kokos ili jaje?tako i toNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice