- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prihvatljivo izgleda, za neki home multimedia use super ako je do 500, 600 eura.
Ništa neocekivano nije MSI corav, ko i ostali taj E-350 je super proc s tom grafom Radeon HD 6310 na sebi i oznake TDP-a od 18W tu je sve jasno.

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/asrock-e350m1-amd-zacate-e350-apu/90351.aspx
Onak usput jedan test, te AMD platforme u nekim igricama iako je jasno odma da to nije za neke ozbiljne igracke pothvate no za proc s grafom od TDP 18W to je super i kroz to ga treba i gledat.
Uglavnom ova doticna slika i test sve govori jedan AMD mališan i Intel Golijat, nije fejk sigurno AMD i graficki driveri su svjet za sebe u usporedbi s Intel fuckaj ga. Na tom polju je tek AMD poceo ubirat znacajne uspjehe, no kad se pojave još jace integrirane graficke jezgre ispod AMD cekica u njihovim procesorima bit ce to odlicno rješenje.
http://www.anandtech.com/show/4134/the-brazos-review-amds-e350-supplants-ion-for-miniitx/5
Hmm zanimljiva igračka za moje starce
ali mislim da je tih 4400kn (600€) još uvijek preskupo, posebno kada još naši dodaju svoju maržu od barem 300-500kn na to, tako da mislim da cu još pričekati, imam dojam da bi nekih 3500kn kuna bilo realno, al to sam samo ja 
Kada uzmes u obzir da dolazi sa Windowsima 7 to uopce nije skupo.
a što ako bi tražio da mi da bez windowsa to bi onda trebalo bit 1000 kn manje.....po mom.....ako se može tražit.....i ako bi ti uopče i spustili cijenu.....
Obično toucscreenove stavljaju u ovo iako nije ovdje nigdje navedeno pa tavke stvari buildaju cijenu.
a što ako bi tražio da mi da bez windowsa to bi onda trebalo bit 1000 kn manje.....po mom.....ako se može tražit.....i ako bi ti uopče i spustili cijenu.....
Spustili bi ti cijenu manje jer veliki igrači kao MSI dobiju winse znatno jeftinije, a ti bi riskirao godinu dana zatvora ako imaš kakvog zločestog susjeda
Spustili bi ti cijenu manje jer veliki igrači kao MSI dobiju winse znatno jeftinije, a ti bi riskirao godinu dana zatvora ako imaš kakvog zločestog susjeda
Moji susjedi niti neznaju šta je to windows 7 XD
Uostalom putem MSDNAA mogu nabavit original windowse for free, ali neću jer dobijem home premium ili proffesional verziju, a ovako imam ultimate.
Moji susjedi niti neznaju šta je to windows 7 XD
Uostalom putem MSDNAA mogu nabavit original windowse for free, ali neću jer dobijem home premium ili proffesional verziju, a ovako imam ultimate.
Zbog polovnog laptopa osuđen na godinu zatvora
zašto bi dobio godinu dana zatvora
ja to nebi koristio na poslove neg za doma da mi bude za zajebanciju........
a ako misliš da bi stavio poslje kopiu to bi sigurno ali zašto bi onda zbog toga završio u zatvoru onda bi 80% ljudi u svijetu bilo u zatvoru zbog toga što imaju kopiju windowsa
zašto bi dobio godinu dana zatvora
ja to nebi koristio na poslove neg za doma da mi bude za zajebanciju........
a ako misliš da bi stavio poslje kopiu to bi sigurno ali zašto bi onda zbog toga završio u zatvoru onda bi 80% ljudi u svijetu bilo u zatvoru zbog toga što imaju kopiju windowsa
Pa i ja bi ukrao susjedu auto za zajebanciju, a ne da taxiram s njim, al policija apsolutno nema razumijevanja
Inače, ovo je sasvim OK uredsko računalo i ni u kom slučaju nije skupo, samo što će naši trgovci napuhati tu cijenu