Pitanje slijedi, hoće li taj GPU boost raditi i na XP-u? ;) Zgodna mašina iako bih više volio nvidiu u takvom laptopu. ATi nema poštenih drivera zbog neznam čega... ne da mi se istraživat pa moram modat njihove a to mi nije baš neka "fora".
Pitanje slijedi, hoće li taj GPU boost raditi i na XP-u? ;) Zgodna mašina iako bih više volio nvidiu u takvom laptopu. ATi nema poštenih drivera zbog neznam čega... ne da mi se istraživat pa moram modat njihove a to mi nije baš neka "fora".
XP lol ovo bi bilo steta pustit da trune na XP-u
nVidia nema postenu grafu za ovo, a ATI ima postene drivere... pogotovo sa ovim 10.2
ne to sta je skupa.. samo nema takve u rangu ATI HD5*** Mobility Radeona... tako da bi sve bilo loše, a ovako ce vecina igara ic na max, a driveri meni nikad nisu imali problema... svaki misec drugi driver i uvik je samo bolje
mislim da to nije krivica amd-a i ati-a to kaj tvoj prijatelj nemoze pola igra instalirat....
ja nisam nikad imo problema sa ati driverima niti s nicim drugim vezanim uz ati i amd
al nisam imo ni problema ni sa nvidiom ni intelom (valjda imam srece)
Ok, sad se ceka nVidija sa novim grafickim karticama, pa cemo onda vidit...
odi na temu Fermi info i citaj....
mislim da to nije krivica amd-a i ati-a to kaj tvoj prijatelj nemoze pola igra instalirat....
ja nisam nikad imo problema sa ati driverima niti s nicim drugim vezanim uz ati i amd
al nisam imo ni problema ni sa nvidiom ni intelom (valjda imam srece)
Ok, sad se ceka nVidija sa novim grafickim karticama, pa cemo onda vidit...
odi na temu Fermi info i citaj....
Fermi je opet odgoden tako da nista od toga jos najmanje 4 miseca, a dotad ATI baci HD6*** seriju
Fermi je opet odgoden tako da nista od toga jos najmanje 4 miseca, a dotad ATI baci HD6*** seriju
nece 6000 prije fermija jer ati ceka da vidi kakav ce fermi bit i ovisno o tome ce bit jacina 6000 serije
nece 6000 prije fermija jer ati ceka da vidi kakav ce fermi bit i ovisno o tome ce bit jacina 6000 serije
ako ati bude ceka fermi nece do sljedece godine izbacit nove grafe.. .mislin da ce serija 7000 bit ta koja ce hvatat fermi
nVidia nema postenu grafu za ovo, a ATI ima postene drivere... pogotovo sa ovim 10.2
koja glupost
koja glupost
aj daj činjenice...
neznam bas....imam 20 igrica instalirano na kompu i sve mi rade bez problema.sve su noviji naslovi primjerice crysis,cod,bioshock 1,2 itd itd
da mi je znat samo koje ogre taj tvoj frend nemoze ni instalirati.....
sto se invidie tice ja nemam nista protiv njih ali cinjenice govore svoje....nvidia nema odgovor za sada na 58xx te 5970 seriju sto se performansa tice.pogledao sam tonu benchmarka i uvjerio se u to.
ako idemo gledati ulozeno dobiveno amd gpuovi pobjeđuju u svim kategorijama.
naravno sada treba samo strpiti se i vidjeti kakvi ce biti fermi chipovi.
u svakom slucaju svaka cast amd-u
Evo čisto da se malo informirate, ovo vam je stranica na kojoj se mogu naći testovi grafičkih kartica za notebook Link, sa time da tu nije uvrštena serija http://www.nvidia.com/object/geforce_m_series.html. Koliko sam ja vidio nema nekih velikih razlike između ati i nvidia za laptope tako da i ne može se reći da je ati bolji u svim segmentima. Ja inače isto sam imao ati grafičku karticu na desktop računalu i nikada nisam imao problema sa instalacijom igara. Inače može se instalirati i samo driver za ati karticu bez catalsty centra ako mu je on zadavao muke
Evo čisto da se malo informirate, ovo vam je stranica na kojoj se mogu naći testovi grafičkih kartica za notebook Link, sa time da tu nije uvrštena serija http://www.nvidia.com/object/geforce_m_series.html. Koliko sam ja vidio nema nekih velikih razlike između ati i nvidia za laptope tako da i ne može se reći da je ati bolji u svim segmentima. Ja inače isto sam imao ati grafičku karticu na desktop računalu i nikada nisam imao problema sa instalacijom igara. Inače može se instalirati i samo driver bez catalsty centra ako mu je on zadavao muke
recimo ovako... jel mobilna nVidia ima dx11... nema ima li mobilni ati... ima
Kako ima puno igara sa direct x 11, jedva sam ih nabrojao koliko ih ima
Link
ALIENWARE ROKCS!!!
Godinama se igram na Atijevim karticama i nikad nisam imo problema s instalacijom igrica.
pa dobro nitko se ne zali,al kakve to ima veze sa ovim laptopom
Možda si zaboravijo da su upravo te zelene kartice za prijenosna računala prije otprilike godinu dana Nvidiju uvalile u velike probleme.
Link
racunajuci na to da dx11 se tek implementira u igre vec ih ima dosta.
sta si ocekivao momentalan izlazak20ak igrica cim izade dx11? :)
Oćito ti je promaklo
http://www.bug.hr/vijesti/nvidia-cijena-neispravnih-cipova/98048.aspx
http://www.bug.hr/vijesti/nvidia-sudu-zbog-prijevare/91151.aspx
http://www.bug.hr/vijesti/nvidia-skrivanje-problema/90348.aspx
http://www.bug.hr/vijesti/nvidia-ne-govori-istinu/89771.aspx
Link
racunajuci na to da dx11 se tek implementira u igre vec ih ima dosta.
sta si ocekivao momentalan izlazak20ak igrica cim izade dx11? :)
Nisam očekivao, ali mislim da je prerano govoriti o tome da ima nešto utjecaja taj dx11 na ukupno tržište a izašlo je tek par igara za to, ne može se reći da je radi par igara ati bolji od nvidie jer i te igre koje su izašle sa directx11 mogu se igrati i na dx10 i na dx9.
Meni se ovaj MSI čini solidnim strojem kojem ne bih našao zamjerku niti da ima nVidia grafu.
Zanimljivo je to kako ste odmah počeli sa ATI Vs nVidia a nitko(čini mi se) osim kolege na prvom postu da se dotakne samog prijenosnika
Ako ćemo o impresijama i iskustvima sa ATI i nVidia grafama...osobno nikad nisam imao problem s nVidia grafama što se ne bi moglo reći za ATI.
Imao sam solidan broj i jednih i drugih...bio sam jedno vrijeme čak ATI fan a onda mi se dogodilo sa HD 4850 toliko problema(4 mjeseca muke i gubljenja živaca)....
i gle čuda...čim sam zamjenio tu HD4850 sa GTS250....nikad više rušenje drivera,nikad BSOD....
Naravno,sve je ovo moje vlastito iskustvo...tako da se ograđujem od daljnje polemike ATI Vs nVidia.....
Meni se ovaj MSI čini solidnim strojem kojem ne bih našao zamjerku niti da ima nVidia grafu.
Zanimljivo je to kako ste odmah počeli sa ATI Vs nVidia a nitko(čini mi se) osim kolege na prvom postu da se dotakne samog prijenosnika
Ako ćemo o impresijama i iskustvima sa ATI i nVidia grafama...osobno nikad nisam imao problem s nVidia grafama što se ne bi moglo reći za ATI.
Imao sam solidan broj i jednih i drugih...bio sam jedno vrijeme čak ATI fan a onda mi se dogodilo sa HD 4850 toliko problema(4 mjeseca muke i gubljenja živaca)....
i gle čuda...čim sam zamjenio tu HD4850 sa GTS250....nikad više rušenje drivera,nikad BSOD....
Naravno,sve je ovo moje vlastito iskustvo...tako da se ograđujem od daljnje polemike ATI Vs nVidia.....
cudno aj sa mojom 4870 niakda nisam imao bosdove,kartica je uvjek vrtila igre kako treba
A šta da ti kažem...ima tu kolega forumaša koji znaju šta sam sve prošao sa tom karticom...da sad ne tražim postove po forumu.
A šta da ti kažem...ima tu kolega forumaša koji znaju šta sam sve prošao sa tom karticom...da sad ne tražim postove po forumu.
bosove si imao u svim vrstama igrica ili nekima odredeno?