MSI GE600 za igrače

poruka: 37
|
čitano: 5.505
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MSI GE600 za igrače".
18 godina
MSI GE600 za igrače

Pitanje slijedi, hoće li taj GPU boost raditi i na XP-u? ;) Zgodna mašina iako bih više volio nvidiu u takvom laptopu. ATi nema poštenih drivera zbog neznam čega... ne da mi se istraživat pa moram modat njihove a to mi nije baš neka "fora".

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: MSI GE600 za igrače
zbuzanic kaže...

Pitanje slijedi, hoće li taj GPU boost raditi i na XP-u? ;) Zgodna mašina iako bih više volio nvidiu u takvom laptopu. ATi nema poštenih drivera zbog neznam čega... ne da mi se istraživat pa moram modat njihove a to mi nije baš neka "fora".

XP lol ovo bi bilo steta pustit da trune na XP-u

nVidia nema postenu grafu za ovo, a ATI ima postene drivere... pogotovo sa ovim 10.2 

17 godina
neaktivan
Da, svi inace seruckaju po nVidiji, nevalja, skupa je, ovo-ono, ali bar nema problema sa driverima, meni radi svaka igra, a prijatelj ih pola nemoze niti instalirat ili pokrenut zato jer je na AMDu. A i vecina igara je optimizirana za nVidiju.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Da, svi inace seruckaju po nVidiji, nevalja, skupa je, ovo-ono, ali bar nema problema sa driverima, meni radi svaka igra, a prijatelj ih pola nemoze niti instalirat ili pokrenut zato jer je na AMDu. A i vecina igara je optimizirana za nVidiju.

ne to sta je skupa.. samo nema takve u rangu ATI HD5*** Mobility Radeona... tako da bi sve bilo loše, a ovako ce vecina igara ic na max, a driveri meni nikad nisu imali problema... svaki misec drugi driver i uvik je samo bolje

17 godina
neaktivan
Ok, sad se ceka nVidija sa novim grafickim karticama, pa cemo onda vidit...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
protjeran
Šef kaže...

mislim da to nije krivica amd-a i ati-a to kaj tvoj prijatelj nemoze pola igra instalirat....

ja nisam nikad imo problema sa ati driverima niti s nicim drugim vezanim uz ati  i amd 

al nisam imo ni problema ni sa nvidiom ni intelom (valjda imam srece)

odi na temu Fermi info i citaj....

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 0:38 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Šef kaže...

mislim da to nije krivica amd-a i ati-a to kaj tvoj prijatelj nemoze pola igra instalirat....

ja nisam nikad imo problema sa ati driverima niti s nicim drugim vezanim uz ati  i amd 

al nisam imo ni problema ni sa nvidiom ni intelom (valjda imam srece)

odi na temu Fermi info i citaj....

Fermi je opet odgoden tako da nista od toga jos najmanje 4 miseca, a dotad ATI baci HD6*** seriju 

17 godina
protjeran

Fermi je opet odgoden tako da nista od toga jos najmanje 4 miseca, a dotad ATI baci HD6*** seriju 

nece 6000 prije fermija jer ati ceka da vidi kakav ce fermi bit i ovisno o tome ce bit jacina 6000 serije

16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

nece 6000 prije fermija jer ati ceka da vidi kakav ce fermi bit i ovisno o tome ce bit jacina 6000 serije

ako ati bude ceka fermi nece do sljedece godine izbacit nove grafe.. .mislin da ce serija 7000 bit ta koja ce hvatat fermi

16 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
zbuzanic kaže...

nVidia nema postenu grafu za ovo, a ATI ima postene drivere... pogotovo sa ovim 10.2 

koja glupost

16 godina
neaktivan
surki kaže...
Mitsuoka kaže...
zbuzanic kaže...

koja glupost

aj daj činjenice... 

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

neznam bas....imam 20 igrica instalirano na kompu i sve mi rade bez problema.sve su noviji naslovi primjerice crysis,cod,bioshock 1,2 itd itd

da mi je znat samo koje ogre taj tvoj frend nemoze ni instalirati.....

sto se invidie tice ja nemam nista protiv njih ali cinjenice govore svoje....nvidia nema odgovor za sada na 58xx te 5970 seriju sto se performansa tice.pogledao sam tonu benchmarka i uvjerio se u to.

ako idemo gledati ulozeno dobiveno amd gpuovi pobjeđuju u svim kategorijama.

naravno sada  treba samo strpiti se i vidjeti kakvi ce biti fermi chipovi.

u svakom slucaju svaka cast amd-u

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 1:41 (eXpl0it).
18 godina
MSI GE600 za igrače

Evo čisto da se malo informirate, ovo vam je stranica na kojoj se mogu naći testovi grafičkih  kartica za notebook Link, sa time da tu nije uvrštena serija http://www.nvidia.com/object/geforce_m_series.html. Koliko sam ja vidio nema nekih velikih razlike između ati i nvidia za laptope tako da i ne može se reći da je ati bolji u svim segmentima. Ja inače isto sam imao ati grafičku karticu na desktop računalu i nikada nisam imao problema sa instalacijom igara.  Inače može se instalirati i samo driver za ati karticu bez catalsty centra ako mu je on zadavao muke

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 11:37 (Patrick_cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Evo čisto da se malo informirate, ovo vam je stranica na kojoj se mogu naći testovi grafičkih  kartica za notebook Link, sa time da tu nije uvrštena serija http://www.nvidia.com/object/geforce_m_series.html. Koliko sam ja vidio nema nekih velikih razlike između ati i nvidia za laptope tako da i ne može se reći da je ati bolji u svim segmentima. Ja inače isto sam imao ati grafičku karticu na desktop računalu i nikada nisam imao problema sa instalacijom igara.  Inače može se instalirati i samo driver bez catalsty centra ako mu je on zadavao muke

recimo ovako... jel mobilna nVidia ima dx11... nema ima li mobilni ati... ima

18 godina
MSI GE600 za igrače

Kako ima puno igara sa direct x 11, jedva sam ih nabrojao koliko ih ima Belji se  Link

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 13:56 (Patrick_cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSI GE600 za igrače

ALIENWARE ROKCS!!!

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alienware ''rokcs'' - ahahahaha, pogodio si temu za trollanje i flejmanje...
16 godina
Šef kaže...

Godinama se igram na Atijevim karticama i nikad nisam imo problema s instalacijom igrica.

17 godina
neaktivan
Mozda ja to generaliziram, ali koliko sam vidio po temama za igre nitko se ne zali na 'zelene' kartice.
17 godina
protjeran
MSI GE600 za igrače

pa dobro nitko se ne zali,al kakve to ima veze sa ovim laptopom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ama bas nikakve, ali smo zapoceli neku pricu o nVidijama i ATIju...
16 godina
Šef kaže...
Mozda ja to generaliziram, ali koliko sam vidio po temama za igre nitko se ne zali na 'zelene' kartice.

Možda si zaboravijo da su upravo te zelene kartice za prijenosna računala prije otprilike godinu dana Nvidiju uvalile u velike probleme.

17 godina
neaktivan
Nisam mogao zaboravit kad nisam ni znao za to, a moja radi savrseno (1 i pol godina star laptop).
17 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Kako ima puno igara sa direct x 11, jedva sam ih nabrojao koliko ih ima Belji se  Link

racunajuci na to da dx11 se tek implementira u igre vec ih ima dosta.

sta si ocekivao momentalan izlazak20ak igrica cim izade dx11? :)

16 godina
18 godina
eXpl0it kaže...
Patrick_cro kaže...

racunajuci na to da dx11 se tek implementira u igre vec ih ima dosta.

sta si ocekivao momentalan izlazak20ak igrica cim izade dx11? :)

Nisam očekivao, ali mislim da je prerano govoriti o tome da ima nešto utjecaja taj dx11 na ukupno tržište a izašlo je tek par igara za to, ne može se reći da je radi par igara ati bolji od nvidie jer i te igre koje su izašle sa directx11 mogu se igrati i na dx10 i na dx9.

17 godina
MSI GE600 za igrače

Meni se ovaj MSI čini solidnim strojem kojem ne bih našao zamjerku niti da ima nVidia grafu.

Zanimljivo je to kako ste odmah počeli sa ATI Vs nVidia a nitko(čini mi se) osim kolege na prvom postu da se dotakne samog prijenosnika

Ako ćemo o impresijama i iskustvima sa ATI i nVidia grafama...osobno nikad nisam imao problem s nVidia grafama što se ne bi moglo reći za ATI.

Imao sam solidan broj i jednih i drugih...bio sam jedno vrijeme čak ATI fan a onda mi se dogodilo sa HD 4850 toliko problema(4 mjeseca muke i gubljenja živaca)....

i gle čuda...čim sam zamjenio tu HD4850 sa GTS250....nikad više rušenje drivera,nikad BSOD....

Naravno,sve je ovo moje vlastito iskustvo...tako da se ograđujem od daljnje polemike ATI Vs nVidia.....

bubamara...hehehehehe:)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Meni se ovaj MSI čini solidnim strojem kojem ne bih našao zamjerku niti da ima nVidia grafu.

Zanimljivo je to kako ste odmah počeli sa ATI Vs nVidia a nitko(čini mi se) osim kolege na prvom postu da se dotakne samog prijenosnika

Ako ćemo o impresijama i iskustvima sa ATI i nVidia grafama...osobno nikad nisam imao problem s nVidia grafama što se ne bi moglo reći za ATI.

Imao sam solidan broj i jednih i drugih...bio sam jedno vrijeme čak ATI fan a onda mi se dogodilo sa HD 4850 toliko problema(4 mjeseca muke i gubljenja živaca)....

i gle čuda...čim sam zamjenio tu HD4850 sa GTS250....nikad više rušenje drivera,nikad BSOD....

Naravno,sve je ovo moje vlastito iskustvo...tako da se ograđujem od daljnje polemike ATI Vs nVidia.....

cudno aj sa mojom 4870 niakda nisam imao bosdove,kartica je uvjek vrtila igre kako treba

17 godina
MSI GE600 za igrače

A šta da ti kažem...ima tu kolega forumaša koji znaju šta sam sve prošao sa tom karticom...da sad ne tražim postove po forumu.

bubamara...hehehehehe:)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

A šta da ti kažem...ima tu kolega forumaša koji znaju šta sam sve prošao sa tom karticom...da sad ne tražim postove po forumu.

bosove si imao u svim vrstama igrica ili nekima odredeno?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice