MSI Air Keyboard

poruka: 12
|
čitano: 2.746
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MSI Air Keyboard".
17 godina
neaktivan
MSI Air Keyboard

Moćno!

Kako bi samo bilo igrat s tim?

tipkovnica+wiimote+gamepad!

Hell yea!

9A3BMQ
Moj PC  
4 1 hvala 0
18 godina
MSI Air Keyboard

Genijalno!

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
protjeran
MSI Air Keyboard

što je to HTPC računalo ?

tipkovnica mi se čini korisna samo za konzolaše možda.......   za sve ostale puno bolja je standardna kombinacija tipkovnica + miš

Hedonism Is My LifeStyle

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: MSI Air Keyboard
l)oolvl kaže...

što je to HTPC računalo ?

HTPC = Home Theatre PC iliti po rvacki Računalo za multimediju. Inače vrlo zanimljiva tipkovnica.

There's no SAVE GAME in real life!!!
17 godina
neaktivan
MSI Air Keyboard

Ovo izgleda kao odlicna stvar, taman za htpc, da ne moras nosat okolo tipkovnicu od po metra.

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
MSI Air Keyboard
Meni bash i ne, fali nesto za kontrolu misha. Taj akecelrometar neka si objese macku na rep, nisam dovoljno blesav da masem rukama pred TV-om dok pokusavam pomaknuti kursor. Trebali su na to staviti ili neki analog tipa gljiva sa gamepadova ili touchpad, ovako mi ne izgleda previse korisno.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Solo761 kaže...
Meni bash i ne, fali nesto za kontrolu misha. Taj akecelrometar neka si objese macku na rep, nisam dovoljno blesav da masem rukama pred TV-om dok pokusavam pomaknuti kursor. Trebali su na to staviti ili neki analog tipa gljiva sa gamepadova ili touchpad, ovako mi ne izgleda previse korisno.

Si kada probao Wii?

Ako nisi, obavezno probaj. Zakon stvar!

9A3BMQ
17 godina
neaktivan
MSI Air Keyboard

ne znam jeli itko od vas pogledao video, ali kao da neko dijete od 5 godina čita tekst.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...

ne znam jeli itko od vas pogledao video, ali kao da neko dijete od 5 godina čita tekst.

Pa što? Mene ne briga kako tko govori ili kako izgleda, tip je fino dao osnovne informacije i prikaz uređaja u funkciji ostalo me ne zanima.

Vjerojatno ću kupit to čudo, za htpc.

bdw, zašto meni TD na prvom postu?

9A3BMQ
17 godina
neaktivan

Vjerojatno neka japanka ili nesto slicno.

18 godina
Katana kaže...
Solo761 kaže...

Si kada probao Wii?

Ako nisi, obavezno probaj. Zakon stvar!

Nisam, no znam kako funkcionira. Wii ima onaj IR bar sto moras staviti ispod ili iznad TV-a. Ovo ima akcelerometar sto znaci malo drugaciji princip. Tj. ono detektira polozaj (mozes ga shvatiti kao laser pointer), a ovo nagib.

Tipkovnicki dio mi na ovome izgleda OK, ali za HTPC tastaturu treba i solidni mish, a ne zanimacija. Sada imam ovo na svom HTPC-u

http://www.bug.hr/vijesti/rjesenje-htpc/99563.aspx

Touchpad je ok, radi dobro, ne preskace ni nista. No tipke su katastrofa. Ne pada mi na pamet nesto za usporedbu, mozda tipke na onim starim casio satovima sa digitronom, tu negdje je u rangu. Danas najjeftiniji digitron ima kvalitetnije tipke.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 21:02 (Solo761).
17 godina
protjeran
Matatata krele od zanata kaže...

meni je baš zakon taj glas... neki polurobotski, izvrsno mi se uklapa u pozadinsku mjuzu i sve zajedno, a opet dobro se razumije

Hedonism Is My LifeStyle
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice