Moćno!
Kako bi samo bilo igrat s tim?
tipkovnica+wiimote+gamepad!
Hell yea!
Moćno!
Kako bi samo bilo igrat s tim?
tipkovnica+wiimote+gamepad!
Hell yea!
Genijalno!
što je to HTPC računalo ?
tipkovnica mi se čini korisna samo za konzolaše možda....... za sve ostale puno bolja je standardna kombinacija tipkovnica + miš
što je to HTPC računalo ?
HTPC = Home Theatre PC iliti po rvacki Računalo za multimediju. Inače vrlo zanimljiva tipkovnica.
Ovo izgleda kao odlicna stvar, taman za htpc, da ne moras nosat okolo tipkovnicu od po metra.
Si kada probao Wii?
Ako nisi, obavezno probaj. Zakon stvar!
ne znam jeli itko od vas pogledao video, ali kao da neko dijete od 5 godina čita tekst.
ne znam jeli itko od vas pogledao video, ali kao da neko dijete od 5 godina čita tekst.
Pa što? Mene ne briga kako tko govori ili kako izgleda, tip je fino dao osnovne informacije i prikaz uređaja u funkciji ostalo me ne zanima.
Vjerojatno ću kupit to čudo, za htpc.
bdw, zašto meni TD na prvom postu?
Vjerojatno neka japanka ili nesto slicno.
Si kada probao Wii?
Ako nisi, obavezno probaj. Zakon stvar!
Nisam, no znam kako funkcionira. Wii ima onaj IR bar sto moras staviti ispod ili iznad TV-a. Ovo ima akcelerometar sto znaci malo drugaciji princip. Tj. ono detektira polozaj (mozes ga shvatiti kao laser pointer), a ovo nagib.
Tipkovnicki dio mi na ovome izgleda OK, ali za HTPC tastaturu treba i solidni mish, a ne zanimacija. Sada imam ovo na svom HTPC-u
http://www.bug.hr/vijesti/rjesenje-htpc/99563.aspx
Touchpad je ok, radi dobro, ne preskace ni nista. No tipke su katastrofa. Ne pada mi na pamet nesto za usporedbu, mozda tipke na onim starim casio satovima sa digitronom, tu negdje je u rangu. Danas najjeftiniji digitron ima kvalitetnije tipke.
meni je baš zakon taj glas... neki polurobotski, izvrsno mi se uklapa u pozadinsku mjuzu i sve zajedno, a opet dobro se razumije