Mozilla optužena za plagiranje

poruka: 15
|
čitano: 2.400
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mozilla optužena za plagiranje".
16 godina
neaktivan

ma mozilla je zakon ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 9:40 (stevan94).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

mozila je zakon!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Samo je jedna Mozilla sve ostalo su plagijati Namigiva

Pogledajte ovo: http://www.e-castig.com/index.php?r=wn0S

1 0 hvala 0
17 godina

jel itko otišao na stranicu MetaLab? Ljudi stvarno odlično dizajniraju. Ako je istina da je Mozilla ukrala njihov dizajn, po meni nije ništa bolja od M$ i ostalih...

PS. i sam koristim Firefox i slažem se da je dobar browser...

Checked-out since 1983

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mozilla optužena za plagiranje
Bas su morali krast kao da nisu mogli sami osmislit dizajn... Mislim kakve to nesposobnjakovice imaju tamo!?:P
www.val.hr
18 godina

Ovi iz metalabsa su ljubomorne komunjare koje nikome ne mogu prodat svoj proizvod i sada nasli jadnu mozzilu tuzakat

Kod mene u kvartu tuzibabe nikada nisu bili na cijeni!

Ako ovo cita netko iz metalabsa samo im zelim porucit da im se takvo ponasanje ne prilici!

Moj PC  
0 7 hvala 0
18 godina
protjeran
Kant kaže...

Ovi iz metalabsa su ljubomorne komunjare koje nikome ne mogu prodat svoj proizvod i sada nasli jadnu mozzilu tuzakat

Ako ovo cita netko iz metalabsa samo im zelim porucit da im se takvo ponasanje ne prilici!

Ako nisu željeli kupiti, nisu trebali ni kopirati.

18 godina

nek i plate

2 0 hvala 0
18 godina
the_tux kaže...
Kant kaže...

Ako nisu željeli kupiti, nisu trebali ni kopirati.

Mislim da imas doma neki piratski softver!

Nemoj da te tuzim!

Zar cemo se tako razgovarat?

18 godina
protjeran

Immanuele, nisi pažljivo pročitao tekst.Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sto bi neko nesto placao kad taj isti software daje besplatno..sad ja trebam kupit dizajn za web i onda taj web ostavit svima dostupan za koristenje i download u svoje svrhe..koji bullshit 

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Kod mene tuzibabe nikada nisu bile na cijeni!

Meni su ko malome stariji decki iz kvarta ukrali autic; kakav bi bio ja muskarac da sam odmah placuci trco mami?!

Jedino gore os toga moze biti da sam kao dijete kada sam kupovao plisanog zeku izabrao onog roze boje (sto dakako nisam, izabrao sam onog plavog).

Zato apeliram na gospodu da jos jednom razmisle o mozebitnoj tuzbi.

Moj im je prijedlog da nazovu upravu Mozzile te da se susretnu na nekoj obliznjoj livadi i stvari rijese kako se prilici muzevima.

...a ne poput baba preko novina i sudnica

DAju krivi primjer mladezi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
hahahaha, šta ti pričaš! Krajnje je vrijeme da se makneš sa autića i plišanih zečića. Dobrodošao u stvarni svijet!
God is an American
18 godina
neaktivan

Kante Kante, koji se ti seljo..

Daj se vrati u pećinu iz koje si izašao ili se nauči nekim pojmovima kao što je npr. intelektualno vlasništvo. Ako hoćeš dam ti svoju adresu pa tilijepo dođeš sa svojom toljagom pa da vidiš kako ćeš proći.. Podmetnem ti bradu pa ti lupi; a ostatak će ti života poslodavac isplaćivati pola plaće na moj račun..

Muškarčina...pih..

Sa tvrtkom koja tuži Mozillu se totalno slažem, odbiti ih i onda iskorisiti njihov dizajn u potpunosti u najmanju ruku zaslužuje tužbu iako me živciraju slina tužakanja kojima u zadnje vrijeme pribjegavaju mnoge IT tvrtke (nokia, apple, htc..). Mislim da bi ipak trebalo malo ublažiti pravila oko patentiranja softverskih rješenja (podsjetio sam se sad onog pacjenta koji je "patentirao" naziv "vatreni" za HR nogometnu reprezentaciju i tražio brdo para od HNS-a i svakoga tko koristi taj nadimak; u reklamama i sl.).

Mozilla inače nije ništa posebno po meni, firefox je primjerice doslovce iskopirao pola inovacija i ideja koje su "vlasništvo" Opere a ovi ih nikad nisu dirali (trebali su možda). Da nema mogućnost proširivanja raznoraznim ekstenzijama (koje doduše zakolju browser s vremenom i količinom) bio bi ispodprosječan browser..

2 0 hvala 0
18 godina
protjeran

s koje ste vi planete sletili.

Kant se dobro zeki, a vi ko pavijani Cool

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice