ma mozilla je zakon ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozila je zakon!
Samo je jedna Mozilla sve ostalo su plagijati 
jel itko otišao na stranicu MetaLab? Ljudi stvarno odlično dizajniraju. Ako je istina da je Mozilla ukrala njihov dizajn, po meni nije ništa bolja od M$ i ostalih...
PS. i sam koristim Firefox i slažem se da je dobar browser...
Ovi iz metalabsa su ljubomorne komunjare koje nikome ne mogu prodat svoj proizvod i sada nasli jadnu mozzilu tuzakat
Kod mene u kvartu tuzibabe nikada nisu bili na cijeni!
Ako ovo cita netko iz metalabsa samo im zelim porucit da im se takvo ponasanje ne prilici!
Ovi iz metalabsa su ljubomorne komunjare koje nikome ne mogu prodat svoj proizvod i sada nasli jadnu mozzilu tuzakat
Ako ovo cita netko iz metalabsa samo im zelim porucit da im se takvo ponasanje ne prilici!
Ako nisu željeli kupiti, nisu trebali ni kopirati.
nek i plate
Ako nisu željeli kupiti, nisu trebali ni kopirati.
Mislim da imas doma neki piratski softver!
Nemoj da te tuzim!
Zar cemo se tako razgovarat?
Immanuele, nisi pažljivo pročitao tekst.
Sto bi neko nesto placao kad taj isti software daje besplatno..sad ja trebam kupit dizajn za web i onda taj web ostavit svima dostupan za koristenje i download u svoje svrhe..koji bullshit
Kod mene tuzibabe nikada nisu bile na cijeni!
Meni su ko malome stariji decki iz kvarta ukrali autic; kakav bi bio ja muskarac da sam odmah placuci trco mami?!
Jedino gore os toga moze biti da sam kao dijete kada sam kupovao plisanog zeku izabrao onog roze boje (sto dakako nisam, izabrao sam onog plavog).
Zato apeliram na gospodu da jos jednom razmisle o mozebitnoj tuzbi.
Moj im je prijedlog da nazovu upravu Mozzile te da se susretnu na nekoj obliznjoj livadi i stvari rijese kako se prilici muzevima.
...a ne poput baba preko novina i sudnica
DAju krivi primjer mladezi
Kante Kante, koji se ti seljo..
Daj se vrati u pećinu iz koje si izašao ili se nauči nekim pojmovima kao što je npr. intelektualno vlasništvo. Ako hoćeš dam ti svoju adresu pa tilijepo dođeš sa svojom toljagom pa da vidiš kako ćeš proći.. Podmetnem ti bradu pa ti lupi; a ostatak će ti života poslodavac isplaćivati pola plaće na moj račun..
Muškarčina...pih..
Sa tvrtkom koja tuži Mozillu se totalno slažem, odbiti ih i onda iskorisiti njihov dizajn u potpunosti u najmanju ruku zaslužuje tužbu iako me živciraju slina tužakanja kojima u zadnje vrijeme pribjegavaju mnoge IT tvrtke (nokia, apple, htc..). Mislim da bi ipak trebalo malo ublažiti pravila oko patentiranja softverskih rješenja (podsjetio sam se sad onog pacjenta koji je "patentirao" naziv "vatreni" za HR nogometnu reprezentaciju i tražio brdo para od HNS-a i svakoga tko koristi taj nadimak; u reklamama i sl.).
Mozilla inače nije ništa posebno po meni, firefox je primjerice doslovce iskopirao pola inovacija i ideja koje su "vlasništvo" Opere a ovi ih nikad nisu dirali (trebali su možda). Da nema mogućnost proširivanja raznoraznim ekstenzijama (koje doduše zakolju browser s vremenom i količinom) bio bi ispodprosječan browser..
s koje ste vi planete sletili.
Kant se dobro zeki, a vi ko pavijani