Moderniji Aspire One

poruka: 10
|
čitano: 1.396
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Moderniji Aspire One".
17 godina
neaktivan
Moderniji Aspire One

uuu.... samo cijena?Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Moderniji Aspire One

Mislim da će ovo biti odličan nasljednik. Samo bi volio vidjeti jaču grafiku u njemu  - ekran mu je već HD ready i dovoljan za odigrati koju igru (za skratiti vrijeme na putovanjima) ali s ovom gafikom ne može pokrenuti ništaMršti se

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Moderniji Aspire One
Paolo2612 kaže...

Mislim da će ovo biti odličan nasljednik. Samo bi volio vidjeti jaču grafiku u njemu  - ekran mu je već HD ready i dovoljan za odigrati koju igru (za skratiti vrijeme na putovanjima) ali s ovom gafikom ne može pokrenuti ništaMršti se

nakrcaš ga flash igrama i peri. Dok ih sve malo odigraš, prođe putovanje.
Po meni, jedan cool netbook
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
18 godina
neaktivan
denix kaže...
Paolo2612 kaže...

nakrcaš ga flash igrama i peri. Dok ih sve malo odigraš, prođe putovanje.
Po meni, jedan cool netbook
 Istina, ali ne može ni vrtiti neki HD film, a ima rezoluciju potrebnu za to.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
18 godina
Moderniji Aspire One

Prekrasan je, što jest, jest.

ALi ono šta mene muči u cijeloj ovoj priči je zapravo granica. Do koje granice ćemo ići sa veličinama netbooka?

Jer, prvo je bio 8.9", pa 10.1" i sada ovo.

Još nekoliko mjeseci i izaći će AAO sa 15.4" ekranom, i šta ćemo ga i dalje zvati netbookom?

Polako gubimo poantu cijele priče sa mini prijenosnicima, jer i oni postaju sve veći i veći...

Izuzev toga zbilja dobro izgleda, što vizualno, što hardverski.

Nebi se bunio da moj sadašnji AAO ima toliko vrijeme autonomije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 21:46 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Moderniji Aspire One

Ja bi osobno volio jedan prijenosnik s HD ready monitorom, atomom i nekom malo jačom integrianom grafikom na kojoj bi mogao odigrati neke stare igre i pogledati film u hd formatu. Zbog slabijih komponenti bi i autonomija bila odlična, ne bi morao gubiti oč na malom ekranu, a i poslužio bi za kraćenje vremena s igrama i multimedijskim mogućnostima.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Prekrasan je, što jest, jest.

ALi ono šta mene muči u cijeloj ovoj priči je zapravo granica. Do koje granice ćemo ići sa veličinama netbooka?

Jer, prvo je bio 8.9", pa 10.1" i sada ovo.

Još nekoliko mjeseci i izaći će AAO sa 15.4" ekranom, i šta ćemo ga i dalje zvati netbookom?

Koliko ja znam Intel ne dopušta ugradnju atoma u laptope rezolucije ekrana veće od 12.1". Lenovo čak  plaća 30 dolara više za atom po primjerku jer ga je odlučio ugraditi u 13" prijenosnik.
18 godina

Ma stoji to, ono šta ja govorim je jednostavno to da AAO polako korača putem neprepoznatljivosti.

Da su stavili naziv modela nekako drugačije bilo bi mi svejedno.

Ma zapravo i ovako mi je, imam svoj AAO sa 8.9" ekranom i prezadovoljan sam.

Poruka je bila čisto diskusije radi.

EDIT:

Paolo2612 kaže...
 Koliko ja znam Intel ne dopušta ugradnju atoma u laptope rezolucije ekrana veće od 12.1". Lenovo čak  plaća 30 dolara više za atom po primjerku jer ga je odlučio ugraditi u 13" prijenosnik.
 Ovo nisam znao... OK ajde, bar da se donekle očuva identitet netbooka kao takvog. :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 22:05 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 Ovo nisam znao... OK ajde, bar da se donekle očuva identitet netbooka kao takvog. :)
Ma Intel je svinja, neće dati atome u veće netbooke jer im to oduzima profit od prodaje Core2 serije sa notebooke. Mogli su oni već odavno izbaciti brži/dvojezgreni atom za netbooke s nekom jačom grafikom (što sad pokušava nvidia). Ovaj Aspire sa 11" inčnim ekranom se čini super, HD ready display, puna tipkovnica, super autonomija, ali cijena kod nas će biti vjerovatno veća od 3000kn, a za te novce se može dobiti 15" HP sa dual core procesorm i puno jačim hardverom.
17 godina
Moderniji Aspire One

Ovaj novi AAO bas super izgleda, vjerujem i da ce biti puno

ugodnije raditi na vecoj rezi.

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice