uuu.... samo cijena?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da će ovo biti odličan nasljednik. Samo bi volio vidjeti jaču grafiku u njemu - ekran mu je već HD ready i dovoljan za odigrati koju igru (za skratiti vrijeme na putovanjima) ali s ovom gafikom ne može pokrenuti ništa
Mislim da će ovo biti odličan nasljednik. Samo bi volio vidjeti jaču grafiku u njemu - ekran mu je već HD ready i dovoljan za odigrati koju igru (za skratiti vrijeme na putovanjima) ali s ovom gafikom ne može pokrenuti ništa
Prekrasan je, što jest, jest.
ALi ono šta mene muči u cijeloj ovoj priči je zapravo granica. Do koje granice ćemo ići sa veličinama netbooka?
Jer, prvo je bio 8.9", pa 10.1" i sada ovo.
Još nekoliko mjeseci i izaći će AAO sa 15.4" ekranom, i šta ćemo ga i dalje zvati netbookom?
Polako gubimo poantu cijele priče sa mini prijenosnicima, jer i oni postaju sve veći i veći...
Izuzev toga zbilja dobro izgleda, što vizualno, što hardverski.
Nebi se bunio da moj sadašnji AAO ima toliko vrijeme autonomije.
Ja bi osobno volio jedan prijenosnik s HD ready monitorom, atomom i nekom malo jačom integrianom grafikom na kojoj bi mogao odigrati neke stare igre i pogledati film u hd formatu. Zbog slabijih komponenti bi i autonomija bila odlična, ne bi morao gubiti oč na malom ekranu, a i poslužio bi za kraćenje vremena s igrama i multimedijskim mogućnostima.
Prekrasan je, što jest, jest.
ALi ono šta mene muči u cijeloj ovoj priči je zapravo granica. Do koje granice ćemo ići sa veličinama netbooka?
Jer, prvo je bio 8.9", pa 10.1" i sada ovo.
Još nekoliko mjeseci i izaći će AAO sa 15.4" ekranom, i šta ćemo ga i dalje zvati netbookom?
Ma stoji to, ono šta ja govorim je jednostavno to da AAO polako korača putem neprepoznatljivosti.
Da su stavili naziv modela nekako drugačije bilo bi mi svejedno.
Ma zapravo i ovako mi je, imam svoj AAO sa 8.9" ekranom i prezadovoljan sam.
Poruka je bila čisto diskusije radi.
EDIT:
Ovaj novi AAO bas super izgleda, vjerujem i da ce biti puno
ugodnije raditi na vecoj rezi.