volim imati mobitel i surfat s njim, al rađe bi neki koji izgleda kao da je s ove zemlje 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad se sjetim da se ne tako davno, jedna pjesma skidala pola sata (na dial-up-u).
Kad se sjetim da se ne tako davno, jedna pjesma skidala pola sata (na dial-up-u).
Ja do prije manje od 2 godine imao modem 56k, nemogu zamislit više tako spor internet.
Pjesma od 5MB od 20min do 40min se skidala, a sada za 10sec.
Nisam mogao ni pomisliti na to da skidam normalne igre od 5-10GB kao sada.
Bojim se da ćemo opet kaskat za europom po pitanju brzina, već sada osjećam kako je ova 4Mb/256kb malo sporo pogotovo kada vidim igru kao star wars force unleashed, napoleon total war, avp 3 koje imaju po 15GB što ni sa najvećom brzinom od 460-480kB nemogu skinut za ispod 9h.
Nikad nisam mislio da ću ostavit comp upaljen jedan čitav tjedan bez gašenja da skinem serije.
Imam od tele 2 3G stick i nije mi baš nešto, prevelik je lag, igrao sam cod 4 i teško da se da igrati s njime, stranice se sporo otvaraju pogotovo kada je loš signal, a ni kada je najbolji neotvara stranice tako brzo kao obični adsl.
Pozitivne strane su velika brzina, jednom sam skidao s torrenta nešto s tim stickom i brzina je bila 600kB/s, te je upload 5+ puta veći (preko 125kB/s) od početnog paketa t-coma (25kB/s). I naravno njegova najveća prednost što je mobilan, možeš u autu,busu surfat dok putuješ, no i tu dolazi problem što u nekim područjima nema signala.