Mobilni Internet – budućnost?

poruka: 3
|
čitano: 1.330
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mobilni Internet – budućnost?".
16 godina
neaktivan

volim imati mobitel i surfat s njim, al rađe bi neki koji izgleda kao da je s ove zemlje Nevinašce

ajmo svi na erepublik ;) <3 BF BC 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 14:39 (Gamer71).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eto, za par godina ćemo imat flat rate na mobu, pa ćemo se smijat kako smo prije imali neki limit od 100 MB...
Kad se sjetim da se ne tako davno, jedna pjesma skidala pola sata (na dial-up-u).
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

1 0 hvala 0
18 godina
RE: Mobilni Internet – budućnost?
DamageHigh kaže...
Eto, za par godina ćemo imat flat rate na mobu, pa ćemo se smijat kako smo prije imali neki limit od 100 MB...
Kad se sjetim da se ne tako davno, jedna pjesma skidala pola sata (na dial-up-u).

Ja do prije manje od 2 godine imao modem 56k, nemogu zamislit više tako spor internet.

Pjesma od 5MB od 20min do 40min se skidala, a sada za 10sec.

Nisam mogao ni pomisliti na to da skidam normalne igre od 5-10GB kao sada.

Bojim se da ćemo opet kaskat za europom po pitanju brzina, već sada osjećam kako je ova 4Mb/256kb malo sporo pogotovo kada vidim igru kao star wars force unleashed, napoleon total war, avp 3 koje imaju po 15GB što ni sa najvećom brzinom od 460-480kB nemogu skinut za ispod 9h.

Nikad nisam mislio da ću ostavit comp upaljen jedan čitav tjedan bez gašenja da skinem serije.

Imam od tele 2 3G stick i nije mi baš nešto, prevelik je lag, igrao sam cod 4 i teško da se da igrati s njime, stranice se sporo otvaraju pogotovo kada je loš signal, a ni kada je najbolji neotvara stranice tako brzo kao obični adsl.

Pozitivne strane su velika brzina, jednom sam skidao s torrenta nešto s tim stickom i brzina je bila 600kB/s, te je upload 5+ puta veći (preko 125kB/s) od početnog paketa t-coma (25kB/s). I naravno njegova najveća prednost što je mobilan, možeš u autu,busu surfat dok putuješ, no i tu dolazi problem što u nekim područjima nema signala.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 18:47 (Hyperion).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice