Na što je ograničen ovaj Gift card? Samo na multimediju ili?
Kad bi skupio sve filmove i glazbu koju slušam ne bih sakupio za 10000$
Na što je ograničen ovaj Gift card? Samo na multimediju ili?
Kad bi skupio sve filmove i glazbu koju slušam ne bih sakupio za 10000$
ufff kako su dobri... uopće nisu škrtarili s tom nagradom -.-
Jos jedan dokaz da su najjaci na svijetu!
Aplikacije poput "popij kavu" i slična sranja su u većini,
9 milijardi...
Ako imaju 1 milijardu korisnih appova, svaka čast.
Tisuću skinutih aplikacija po sekundi ... 
Aplikacije poput "popij kavu" i slična sranja su u većini,
9 milijardi...
Ako imaju 1 milijardu korisnih appova, svaka čast.
Brojeke govore sve.
cini mi se da je counter "malo" lažiran ....
- javascript koji to vrti opce ne radi upite na server da napravi update s tocim brojem donwloada odnosno sinhronizaciju
- brzina brojaca malo varira, vjerojatno random funkcija za brzinu s vremena na vrijeme
- matematicki to bi znacilo da svi korinici svih iPoda, iPhona, iPada imaju u prosjeku 100 aplikacija (sumnjam) ... e sad pitanje je koliko je jailbreaknih uređaja apple nikad nije izbacio cifru ali za pretpostaviti je da se vecina starijih modela jailbreaka (ionako se nema sto izgubiti), a to bi u konacnici znacilo da svaki korisnik ima u prosjeku vise od 100 downloada sa appstora ...
- javascript koji to vrti opce ne radi upite na server da napravi update s tocim brojem donwloada odnosno sinhronizaciju
- brzina brojaca malo varira, vjerojatno random funkcija za brzinu s vremena na vrijeme
- matematicki to bi znacilo da svi korinici svih iPoda, iPhona, iPada imaju u prosjeku 100 aplikacija (sumnjam) ... e sad pitanje je koliko je jailbreaknih uređaja apple nikad nije izbacio cifru ali za pretpostaviti je da se vecina starijih modela jailbreaka (ionako se nema sto izgubiti), a to bi u konacnici znacilo da svaki korisnik ima u prosjeku vise od 100 downloada sa appstora ...
nesto mi govori da je tvoja racunica malo u krivu, ispravite me ako grijesim, mislim da se tu broje i besplatne aplikacije, i opcenito skinute aplikacije bez obzira nalaze li se na odredjenom iUredjaju
A ovo s brojacem bi se dalo provjerit....Upalis stranicu, pustis je par sekundi da radi da vidis da broji i onda iskljucis (mozda bolje hardverski, srecom imam lap pa imam onu tipku za wlan pa cu probat) i vidis broji li i dalje :D
nije bitno jel brojač pokazuje u stvarnom vremenu ili ne, tu je radi okvirne slike gdje se nalazi cifra. Onaj tko kupi 10 milijarditu aplikaciju će biti zabilježen u svakom slučaju preko sustava.
Što se broja aplikacija tiče ... nemam jailbrejkan phone i imam skinuto 239 aplikacija. Od toga mi je na ajfonu cca 150 u svakom trenutku.
Neznam dali se tu računa i update aplikacija. Jer i kada update-aš isto skidaš nanovo aplikaciju koju možda registrira kao novi download...ali svejedno ogromna brojka, iako nikakve koristi od nje osim da za hvalisanje kada budu predstavljali ipad2 
Važno da ima appova za sve i svašta, a koliko je skinuto je manje bitno. I da su appovi kvalitetni. A logično je da što više iOS uređaja ima+ više aplikacija= više download-ova...
pa ako uzmeš u obzir razne toucheve i iPade iOS uređaja ima blizu 200 miljuna komada, a brojka rapidno raste ... Ovo je valjda broj i besplatnih i plaćenih?
Ovaj countdown je lažiran, otvorio sam dva istovremeno, razlikuju se jedan od drugoga u cca. 1000 aplikacija, znaci, ta skripta vrti random brojeve, random ubrzava i usporava
Ovaj countdown je lažiran, otvorio sam dva istovremeno, razlikuju se jedan od drugoga u cca. 1000 aplikacija, znaci, ta skripta vrti random brojeve, random ubrzava i usporava
Ma to je vjerojatno samo okvirno, vjerujem da oni imaju pravi brojac, da je ovo samo okvirno te da ga mozda jednom dnevno "postelaju" tako da iznosi priblizno....Kako je to vec netko slicno rekao :D
Pa normalno da je to okvirno...
Zna li se koliko u AppStoreu ima aplikacija?
Mislim da je negdje oko 300 tisuća, ali nisam skroz siguran, uglavnom jako puno ih ima
9 800 000 000 downloada. Kroz par dana će 10 milijardi.
Ajme kako sam uzbuden zbog ovog. Ufff...
Ajme kako sam uzbuden zbog ovog. Ufff...
I ja. Stalno pratim brojač. Čak sam izračunao konstantu koja iznosi u prosjeku 262 downloada u sekundi (nakon 5 mjerenja). Tako sam uzbuđen. Neću spavati sljedeća dva dana. Nadam se da ću uspjeti uhvatiti screenshot kada brojka bude točno 10 000 000 000.
I ja. Stalno pratim brojač. Čak sam izračunao konstantu koja iznosi u prosjeku 262 downloada u sekundi (nakon 5 mjerenja). Tako sam uzbuđen. Neću spavati sljedeća dva dana. Nadam se da ću uspjeti uhvatiti screenshot kada brojka bude točno 10 000 000 000.
Hahah...A dobro i to treba :D....ali ne kuzim ovo s nespavanjem, ako si vec si dao truda da mjeris konstantu izracunas koliko jos treba :P
1 000 000 000 - 980 000 000 = 20 000 000
20 000 000/262 = 76336 (sekundi)
76336 / 3600 = 21.2044
to nije ni dan, a sad kad je i vise od 980 000 000 racunajmo negdje poslije podne (danas poslijepodne xD)
a vjerojatno te brojke nisu bas tocne tak da onak racunaj da je ovo bas onak otprilike otprilike
I uzmimo jos vjerojatnost da ce zadnjih mozda 1 000 000 bit skinuto puno brze jer ce ljudi ciljat da oni budu bas ti :D (a mozda i ne)
u trenutku kad pisem ovo je vec cca 98 600 000 tak da mi teorija opet "otprilike" pada u vodu...U biti dns "slavimo" kakti :D....Iako se ne budim prije 4 (popodne) xD
EDIT: mozda ce bas brojku zaustavit na 10 000 000 000 tak da "refleksi" nece bit potrebni :D
nije bitno jel brojač pokazuje u stvarnom vremenu ili ne, tu je radi okvirne slike gdje se nalazi cifra. Onaj tko kupi 10 milijarditu aplikaciju će biti zabilježen u svakom slučaju preko sustava.
Što se broja aplikacija tiče ... nemam jailbrejkan phone i imam skinuto 239 aplikacija. Od toga mi je na ajfonu cca 150 u svakom trenutku.
to sa 239 aplikacija koje imaš dali ti one stvarno služe svrsi tj,njih 239 ,ili ih voliš skupljati ili jednostavno voliš davati pare apple-u
Pa ja imam jedno 150 aplikacija na desire-u. Fora je da nije to treba/netreba, nego jednostavno znaš da ih imaš. Ja recimo od tih 150 ako možda 30 aplikacija koristim intenzivno a ostale puno manje, ali ipak dođeš nekada u situaciju da ti baš taj app treba, i znaš da ga imaš za korištenje.
Jer imam 2 file managera, pa više programa koji simuliraju neku webstranicu(engadget/androidpit...)pa više browsera, više preglednika slika, više cloud appova, par voip programa, par IM programa, pa onda razni office programi(2 pdf readera, 2 office readera, pa konverter jedinica, kalkulator, razni remote appovi, pa onda više video/music playera i da ne nabrajam dalje. Nisu neophodni, ali opet kada se navikneš na taj komfor, nemožeš ni bez njih...
Evo i treceg dokaza da taj countdown nije veoma precizan xD
Naim ako na iphoneu odete u app store, na featured, pise vam isti taj countdown (i brojka se promijeni svakim putem kad udjete ponovo u appstore, samo app nesmije radit u pozadini)....Probajte u isto vrijeme refresh na iphonu te strane i na kompu, razlikuje se za "sitnih" cca 7 000 000
Pa ja imam jedno 150 aplikacija na desire-u. Fora je da nije to treba/netreba, nego jednostavno znaš da ih imaš. Ja recimo od tih 150 ako možda 30 aplikacija koristim intenzivno a ostale puno manje, ali ipak dođeš nekada u situaciju da ti baš taj app treba, i znaš da ga imaš za korištenje.
Jer imam 2 file managera, pa više programa koji simuliraju neku webstranicu(engadget/androidpit...)pa više browsera, više preglednika slika, više cloud appova, par voip programa, par IM programa, pa onda razni office programi(2 pdf readera, 2 office readera, pa konverter jedinica, kalkulator, razni remote appovi, pa onda više video/music playera i da ne nabrajam dalje. Nisu neophodni, ali opet kada se navikneš na taj komfor, nemožeš ni bez njih...
slično kao kad prvi put dobiješ kompjuter onda svašta instaliraš i nakon nekog vremena shvatiš da ti je dovoljno nekoliko osnovnih programa
Imam desire već 6 mjeseci, i broj aplikacija mi nikako ne pada, samo se povečava. Mislim da je glavni problem nekvaliteta appova na androidu, vjerujem da je ovdje iOS u boljoj situaciji. Jer recimo adobeov pdf reader sporo radi, troka i sl. ali zato otvara 100% dokumente, dok drugi pdf reader je brži fluidniji, ali sam naletio na par dokumenata koje nije htio otvoriti, i zato moram imati oba dva unutra(da mi adobeov uskoči kada je frka)
Na windowsima mi netreba puno appova jer zapravo na winsima većinu toga dobiješ što trebaš. Imaš filemanager koji radi kako spada, imaš solidan mediaplayer, imaš kalkulator i te sitnice. Imaš paint koji meni više nego služi svrsi, isto tako i notepad...zapravo samo imam programe za uređivanje mjuze, konvertiranje raznih formata, winrar, torrent i igre. Na mobu za sve to trebaš jednu ili čak dve aplikacije iste svrhe da bi mi sve radilo kako spada...
to sa 239 aplikacija koje imaš dali ti one stvarno služe svrsi tj,njih 239 ,ili ih voliš skupljati ili jednostavno voliš davati pare apple-u
Velika većina su besplatni. Platio sam možda desetak - petnaest programa koji su mi se stvarno svidili ili su mi bili korisni.
Ima dosta igara, časopisa koji se refreshaju, poneki utility i tako ... nakupi se toga. Kad mi dosade igrice spojim se na app store i skinem desetak novih za par minuta, dovoljno za probat free levele i dobro dođe da me sin pusti na miru dok pijem kavu sa frendom recimo.
Aplikacije na App Storeu skinute su 10 000 000 000 puta. Impresivna brojka, nema što.
Aplikacije na App Storeu skinute su 10 000 000 000 puta. Impresivna brojka, nema što.
Istina,stvarno su mocni!