- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može on liciti na kaj oce kad ima vise para nego bi mi zaradili u 20 života da ih imamo....
Pa kada je već onda takva faca, mogao bi se i ponašati u skladu sa svojom pozicijom...
Izgleda li on kao osoba koja pomaže gladnoj djeci, ja mislim da nije takva osoba, prerazmažen je da bi djelio novce. Tu ima puno ljudi koji nasjedaju na njegovu priču.
Njegovo rješenje je RESETIRANJE? hhh
:o))) samo ste ljubomorni jer niste postigli ono što je on postigao. I smatrate da ste pametniji od njega... eh, pa, on ima mucho dollaro jer je svoju pamet unovčio :)))
majke mi taj spada u nekoj mentalnoj instituciji.
:o))) samo ste ljubomorni jer niste postigli ono što je on postigao. I smatrate da ste pametniji od njega... eh, pa, on ima mucho dollaro jer je svoju pamet unovčio :)))
Čovječe pa pametni smo od njega, on je prije radio kao prodavač, pričao je svakakve gluposti da bi prodao neki proizvod.
Tamo gdje je sada smijestio ga je bratić Bill, inaće da nije dobio taj posao sada bi vjerojatno bio u čuzi i gulio 5 godina zbog prijevare.
Čovječe pa pametni smo od njega, on je prije radio kao prodavač, pričao je svakakve gluposti da bi prodao neki proizvod.
Tamo gdje je sada smijestio ga je bratić Bill, inaće da nije dobio taj posao sada bi vjerojatno bio u čuzi i gulio 5 godina zbog prijevare.
Pametniji, kažeš? :)
džaba ti svih para kad izgledaš i ponašaš se kao retard
Pametniji, kažeš? :)
Čovik netreba ništa razmisljati, dovolno je da umajni privatne poduzetnike, odvetnike koji mu pomogneju u planovima, a on je zapravo samo maskota.
Sječate li se kad se počeo prodavati iPod, onda je ballmer rekao da to neče biti uspjesno, izgleda da se prevario .
Mislim da se ne bih ni sekunde dvoumio da mi netko ponudi posao pod Ballmerom ili nekim tipičnim HR šerifom.
Puno lakše je raditi s lucidnim, nekonvencionalnim ljudima nego s tipičnim birokratom Staljin wanna_be.
haha koja izjava...
Ovaj covjek je najveci krkan koje sam vidio u zadnji par godina u IT sceni...
Prica preglasno,smije se preglasno i stalno su mu otvorena usta
Sjecam se da sam gledao jedan video kako mu neki tip pokazao macbook air (ne sviđa se ni meni posebno...) i on ga je blatio ali na onaj najgluplji krkanski nacin
Pogledajte kako samo glasno govori...
a onda naravno jos nezaboravne dvije scene