Mediaset tuži Google

poruka: 9
|
čitano: 1.333
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mediaset tuži Google".
17 godina
neaktivan
Mediaset tuži Google

Kupovina YouTuba je maestralna promasena investicija za Google.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mediaset tuži Google

S obzirom tko je vlasnik Mediaseta, ovakva tužba nije čudna. Koje su to budaletine, neka zahtjevaju   od google-a da makne njihov "copyright" materijal, kako su to učinile i druge medijske kuće koje nemaju smisla za besplatnu reklamu. Da, ali googel ima para, pa ako prođe prođe. Najbolje prođu odvjetnici u cijeloj priči.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mediaset tuži Google
plavooki kaže...

lol

17 godina
neaktivan
joj ,cisto prese*** mediaset-a....mada cisto sumljam da ce dobit parnicu .... (A mozda i oce ako angazuju neke sicilijanske mafijase...npr Coza Nostra) :D
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
Mediaset tuži Google

Pa koliko sam ja upoznat sa samom registracijom korisnika na YouTube, ima tamo dio koji kaže da ako ti kao korisnik postaviš film kojim kršiš autorska prava, da YouTube nije odgovoran za to. I na prvoj stranici registracije postoji obavijest da je stavljanje materijala koji je zaštićen autorskim pravima protivno zakonu...

Kao mi smo ponudili servis ali nismo odgovorni za sadržaj. Što je i razumljivo i logično...

Dakle ovi iz MediaSeta samo lupaju uprazno, iako su podigli tužbu sudu u Rimu što mi je nekako mala instanca suda, s obzirom da se radi o kompaniji čije je središte u USA, da ne bi možda oni nešto zakuhali sa Berlusconijevim vezama...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PaleRider kaže...
plavooki kaže...

lol

Google pusi novce na YouTubu. Jel ti je jos uvijek smijesno?
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2008 12:52 (plavooki).
17 godina
plavooki kaže...
PaleRider kaže...
plavooki kaže...

lol

Google pusi novce na YouTubu. Jel ti je jos uvijek smijesno?
 Pa to je opće poznato. Google još nije našao dobar način zarade na youtubeu.
17 godina
neaktivan
Mediaset tuži Google

ja se uopće nemih složioda je kupovina youtubea bila promašena investicija jer kaoprvo nebi oni uzalud bacili 100 mil usd samo da kupe stranicu s dobrom idejom

Samo razmislite koliko korisnika dnevno gleda i pritom skida filmove na yotubeu sigurnoih ima preko 10mil. Asad neksvaki pogleda par filmova i evo ti minimalno 10 mb po korisniku dnevno.   Na taj način sigurno zarađuju od internet providera.

A tek reklame tj reklamni prostor koji nije jeftin na stranicama koje posječuje više od 10 mil ljudi na dan.

Kažem vam youtube je zlatni rudnik za google kao i wow za blizzard

0 0 hvala 0
17 godina
Mediaset tuži Google

puse novce, mozda, ali zato sto bas i ne iskoristavaju mogucnosti zarade,

pa to je jedan od najposjecenijih site-ova na internetu !

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice