Mango za Windows Phone 7

poruka: 7
|
čitano: 1.797
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mango za Windows Phone 7".
16 godina
odjavljen
Mango za Windows Phone 7

Šteta što uređaji nemaju rollback na prethodni os, tj. WM 6.5. To bi trebali ubaciti u slijedećoj nadogradnji.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mango za Windows Phone 7

valjda ti je jasno da je ovo skroz novi OS te da je downgrade nemoguć te da su aplikacije od wm 6.5 nekompatibilne sa WP7

druga stvar je da li hardware uređaja dopušta instalaciju wm 6.5 al o tome ti malo znam!!!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mango za Windows Phone 7

ne znam hrvatski... može mi netko ovo prevesti: "police osiguranja za mobilne uređaje." ?

1 0 hvala 0
17 godina
RE: Mango za Windows Phone 7
buco74 kaže...

ne znam hrvatski... može mi netko ovo prevesti: "police osiguranja za mobilne uređaje." ?

Google active directory security policies, tj. to je za domenska okruženja.

16 godina
neaktivan
buco74 kaže...

oliti mogućnost da domenski administrator disejbla određene fičure uređaja, da ga (korisnik ili administrator) udaljeno obriše (u slučaju krađe recimo) i tako

više informacija možeš naći na: http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb123484.aspxq

kod mene normalno radi.....
16 godina
odjavljen
JohnW kaže...

1.valjda ti je jasno da je ovo skroz novi OS te da je downgrade nemoguć te da su aplikacije od wm 6.5 nekompatibilne sa WP7

2.druga stvar je da li hardware uređaja dopušta instalaciju wm 6.5 al o tome ti malo znam!!!

1.Naravno da mi je to jasno. {#}

2.ne boj se, ja znam dosta o tome, i osobno ću to probati. Inače, za neke WM 6.,5 uređaje se već radi port za WP7

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
17 godina
neaktivan
Mango za Windows Phone 7

Nisan nikad koristija WM al skuzija san da ljudi koji su ili sistemci ili se kuže dobro u tehnologiju zagriženi za WM 6.5. Pretpostavljan zbog boljeg poznavanja OS-a i kontrole memorije. Valjda se njima ne ruši svako malo.

E i još uvik je WM 6.5 broj 1 enterprise klijentski uređaj!

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice