Šteta što uređaji nemaju rollback na prethodni os, tj. WM 6.5. To bi trebali ubaciti u slijedećoj nadogradnji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
valjda ti je jasno da je ovo skroz novi OS te da je downgrade nemoguć te da su aplikacije od wm 6.5 nekompatibilne sa WP7
druga stvar je da li hardware uređaja dopušta instalaciju wm 6.5 al o tome ti malo znam!!!
ne znam hrvatski... može mi netko ovo prevesti: "police osiguranja za mobilne uređaje." ?
ne znam hrvatski... može mi netko ovo prevesti: "police osiguranja za mobilne uređaje." ?
Google active directory security policies, tj. to je za domenska okruženja.
oliti mogućnost da domenski administrator disejbla određene fičure uređaja, da ga (korisnik ili administrator) udaljeno obriše (u slučaju krađe recimo) i tako
više informacija možeš naći na: http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb123484.aspxq
1.valjda ti je jasno da je ovo skroz novi OS te da je downgrade nemoguć te da su aplikacije od wm 6.5 nekompatibilne sa WP7
2.druga stvar je da li hardware uređaja dopušta instalaciju wm 6.5 al o tome ti malo znam!!!
1.Naravno da mi je to jasno. 
2.ne boj se, ja znam dosta o tome, i osobno ću to probati. Inače, za neke WM 6.,5 uređaje se već radi port za WP7
Nisan nikad koristija WM al skuzija san da ljudi koji su ili sistemci ili se kuže dobro u tehnologiju zagriženi za WM 6.5. Pretpostavljan zbog boljeg poznavanja OS-a i kontrole memorije. Valjda se njima ne ruši svako malo.
E i još uvik je WM 6.5 broj 1 enterprise klijentski uređaj!