Mali bukači

poruka: 43
|
čitano: 6.553
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mali bukači".
15 godina
neaktivan
Re: Mali bukači
microman kaže...

Svaki dan se krecem po Zagrebu i još doista ni jednom nisam sreo nikog tko je u javnom prijevozu ili na ulici puštao muziku bez sluška. Malo ste previše zabrijali sa time.

ja sam tu u vukovaru jednom vidio čovjeka da sluša sa zvučnicima,al moram priznat da je slušo dosta dobru muziku (neki tehno :P)

15 godina
protjeran
microman kaže...

Svaki dan se krecem po Zagrebu i još doista ni jednom nisam sreo nikog tko je u javnom prijevozu ili na ulici puštao muziku bez sluška. Malo ste previše zabrijali sa time.

Nisi ti bio u busu sa travnog na kolodvor u 2 popodne.

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
15 godina
neaktivan
Mali bukači

U vrijeme mojih školskih dana nije bilo mobitela, a kamo li tek onih koji mogu reproducirati MP3. U to vrijeme je glazbeni terorist u autobusu bio sam šofer, koji je na prijenosnom kaziću od 6 ujutro rokao po radiu Kaj.

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
nani_cropes kaže...

i onda nek se neko pita: zašto dolazi do rata? kako si netko moze dat za pravo da ubije drugog čovjeka?

upravo zbog takvih koji "posjeduju svijet"... mislim smijesno... vi bi zabranili nekome da slusa nasred ulice sta hoce.... i onda se jos ljudi smiju kad političari donesu "super" novi zakon... tu ima takvih koji bi zakonom zabranili puštanje glazbe na zvučnike ili bi ih pak novčano kaznili... reko bi vam da odrastete al ste svi najvjerojatnije puno stariji od mene (barem se nadam)...

ONTOPIC MODE ON:

izgleda ko super stvar mada puno vise volim onaj uobičajen izgled zvučnika (http://ixbtlabs.com/articles/inspire5700vsdtt3500/5700subwg.jpg) mozda da je nesto tako minijaturno puno vise bi mi se sviđalo...

a ti posjedujes tu ulicu pa mozes drugima oko sebe piliti zivce jel?

microman kaže...

u sisku je to svakodnevna pojava

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
microman kaže...

Stvarno? Ja sam ih svaki dan susretao, pogotovo dok je trajala škola.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
neaktivan
Mali bukači

Ja sam naručio jedan čim stigne isprobat ču ga snimiti i staviti vamo ... čini mi se dobra stvarčica... 

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

@grimyHR - ko je kriv takvima kojima tlak skoči čim se nešto ne sviđa kod nekog drugog... kad zna neko puštat metal ili nešto što je meni krajnje bezveze i ja to nebih nazvao glazbom ne obazirem se, ne živciram se (barem ne toliko da imam potrebu bacit mu mobitel kroz prozor kak je neko rekel), a niti ne tražim da se to gasi... a kad bih ja puštao nešto što drugima smetam, rekli su mi, ugasio sam i nikome ništa...

★★★★★☆
17 godina
neaktivan
Mali bukači

Tema je o zvučnicima a ne o zakonu o glasnom puštanju glazbe!

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469

6 0 hvala 2
17 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Tema je o zvučnicima a ne o zakonu o glasnom puštanju glazbe!

a ove zvucnike ce netko sigurno doma koristiti... nema to veze sa glasnocom, nego sa time da mi nitko nema pravo u javnosti nametati svoj "ukus" u glazbi...

17 godina
protjeran
nani_cropes kaže...

@grimyHR - ko je kriv takvima kojima tlak skoči čim se nešto ne sviđa kod nekog drugog... kad zna neko puštat metal ili nešto što je meni krajnje bezveze i ja to nebih nazvao glazbom ne obazirem se, ne živciram se (barem ne toliko da imam potrebu bacit mu mobitel kroz prozor kak je neko rekel), a niti ne tražim da se to gasi... a kad bih ja puštao nešto što drugima smetam, rekli su mi, ugasio sam i nikome ništa...

ti nemas pravo na taj nacin utjecati na ostale oko sebe

17 godina
neaktivan
Mali bukači

Cura ima jedan od ovih, poprilično su kvalitetni i dosta glasni (iznenadio sam se koliko su glasni).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ovi zvučnici su IDEALNI za ponjet u šumu ili dok kraj šupe sjekiraš masne panjove u znoju lica svoga...

Kae kolege sjekiraši?

Kaj nie ljakše cepat vadr dok vam Sliniša Vuco neumorno pjevu poput slavuja s gnojnom anginom. Sjekira sama poleti...
Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
neaktivan
Mali bukači

Najkretenskiji način prodaje ikad!

Dakle, imaju tu neku stranicu na Facebooku s formularom odnosno narudžbom za ispunit. Ispunio ja to, i čekam 2 dana (48 sati) koliko su i sami stavili da traje dostava. Evo je sad 3. dan, paketa nema...

Načina za kontaktirat ih ne vidim...

Sad vidim da ih nude i u npr. Linksa, odakle bih odmah naručio, ali nemam pojma kakvo je stanje s tom narudžbom s Facebooka.   {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice