Loš kvartal za Sony Ericsson

poruka: 14
|
čitano: 1.489
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Loš kvartal za Sony Ericsson".
17 godina

Pad cijena mobitela im je uzrokovao manjak profita? Mobiteli stari po 2god još uvijek koštaju ko suho zlato, čak i u paketima mobilnih providera.

Da su pametni, izadli bi jedan uber mobitel koji bi vrijedilo kupit a ne da štancaju: 1mpix kamera i mala rezolucija ekrana, pa 1mpih i veća rezolucija ekrana, pa 1,3mpix i mala rezolucija ekrana pa...

kako to da Apple izda jedan mobitel koji je godinu dana ispred svih mobitela u tom cjenovnom rangu i ostvari uber profit s njime?

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Loš kvartal za Sony Ericsson

Nije u tome stvar, nego izbalansirati mobitele da sirok krug korisnika moze naci ono sto zeli.

Ne zele svi najbolju kameru, najveci display, najbrzi cpu, najvise memorije...

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
18 godina
neaktivan
Ges kaže...

Pad cijena mobitela im je uzrokovao manjak profita? Mobiteli stari po 2god još uvijek koštaju ko suho zlato, čak i u paketima mobilnih providera.

Da su pametni, izadli bi jedan uber mobitel koji bi vrijedilo kupit a ne da štancaju: 1mpix kamera i mala rezolucija ekrana, pa 1mpih i veća rezolucija ekrana, pa 1,3mpix i mala rezolucija ekrana pa...

kako to da Apple izda jedan mobitel koji je godinu dana ispred svih mobitela u tom cjenovnom rangu i ostvari uber profit s njime?

Kakav uber profit?
Nokia tjedno proda više mobitela nego Apple sveukupno.
Sony Ericsson u tri tjedna, Samsung u 2 - toliko o appleu
Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
17 godina
neaktivan

neka naprave nekakav mobitel gdje je sve nekako na sredini, a ne da ima kameru a memoriju od 50 mb (gledam pod uvjet da se ne kupova memorijska)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina

što se tiće SE u hrvatskoj proda približan broj kao i Nokia, trnutno proizvodi bolje i jednostavnije mobitele od Nokie koja živi na zaslugama starih modela. Nigdje nema više  top modela Samsunga ili Motorole koja jedino imala uspjeh sa V3, a gdje je sada. LG je trenutno hit, koliko poznam korisnika LG-a nisu baš zadovoljni osim možda izgledom. Koristim Sony Ericssone od prvog dana (još dok su bili razdvojeni, Ericsson) trenutno W910i pa će neko misliti da nisam objektivan, imao sam  1mj Motorolu V565 toliko sam se razočarao da sam odmah odustao odnje. Imam u firmi službenu Nokiu, a prije toga isto Nokiu te Simens i Sagem, nisam zadovoljan niti jednim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja koristim vec duze godina Sony Ericsson i prezadovoljan sam evo trenutno ima k850i i Samsung SGH-U900 Soul(koji sam dobio na poklon).

Neznam imo sam i Nokiu ali su mi uvijek preskupe za razliku SE a nude gotovo isto.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
18 godina

Davno sam imao SE (t68) i nadam se da ću mu se opet vratiti, čekam da izbace koji model na Symbian UIQ 3.3 verziji. Inače SE smatram kao vodećeg proizvođača mobitela. Iskreno mislim kada bi izbacivali više Symbianera kao i Nokia da bi im i prodaja porasla.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da su bolje građeni SE bi bio Thinkpad mobitel svijeta. :D

Svejedno su zakon...

0 0 hvala 0
17 godina

Jos se sjecam kad je moj caca kupio Sony mobitel, pa Ericsson, pa Sonyericsson (t68i), SE je jednostavno najbolji mobitel koji postoji, jer ja sad trenutno imam W810, prije je bio u mog cace i ima vise od 2 god. nikakvih problema, unlocka san ga, prominio sve ikone i walkman izgled, stavio flash teme,.....,  sad mislim kupovat C902 vrlo slican K850 samo tanak!
Ugl., neznam zasto ljudi kupuju druge marke kad na SonyEricsone mores pribacit pisme, igre,teme i dr., a na ove druge triba duže to radit, na samsung nemores temu stavit(bar moja 3-4 frenda nemogu)!
I nije toliko vazno da ima mobitel vele memorije, kupis karticu isto ti je, ovi novi C902 ima 100 i jos nekoliko MB, ali kad sam svoj mobitel dekodirava(unlocka, ili kako god ocete) izbrisa san dosta tih stvari u njemu, meni ta memorija skoro netreba(dobro malo treba) ali uvik bude prazno bar 10 mb (minimalno)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ja bi prije rekao da je kriza u svijetu prouzrokovala ovo. Prije par dana smo vidjeli da je i Nokia zabiljezila pad prodaje... A s druge strane, ljudi su skontali da kupovina novih telefona je u velikoj mjeri bezveze. Ovo je moje misljenje i mozda nisam u pravu, ali nekako me navodi da to mislim.

18 godina

Istina... pad je malo uzrokovan što lansiranjem iPhona što zasičenošti tržišta, mada možda to manje pošto su Kina i Indija u zamahu. Ipak sad kao pad prodaje i SE ali i Nokije o kojej se piše mislim da je uzrokovan stanjem na tržištu, mislim na recesiju i financijsku krizu.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Jos se sjecam kad je moj caca kupio Sony mobitel, pa Ericsson, pa Sonyericsson (t68i), SE je jednostavno najbolji mobitel koji postoji, jer ja sad trenutno imam W810, prije je bio u mog cace i ima vise od 2 god. nikakvih problema, unlocka san ga, prominio sve ikone i walkman izgled, stavio flash teme,.....,  sad mislim kupovat C902 vrlo slican K850 samo tanak!
Ugl., neznam zasto ljudi kupuju druge marke kad na SonyEricsone mores pribacit pisme, igre,teme i dr., a na ove druge triba duže to radit, na samsung nemores temu stavit(bar moja 3-4 frenda nemogu)!
I nije toliko vazno da ima mobitel vele memorije, kupis karticu isto ti je, ovi novi C902 ima 100 i jos nekoliko MB, ali kad sam svoj mobitel dekodirava(unlocka, ili kako god ocete) izbrisa san dosta tih stvari u njemu, meni ta memorija skoro netreba(dobro malo treba) ali uvik bude prazno bar 10 mb (minimalno)!

SE moji prijatelji koriste više u multimedijalne svrhe... naravno da im služi i za komunikaciju ali većinom ne jer svi komuniciramo pomoću IM kao što su MSN ili ICQ
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina

E da bar svi imaju komp, u nas se rugaju nekima radi kompa,(npr. upali ti komp zaigrat cemo malo nogometa,za koji sat kad se vratimo pisat ce Dobrodosli) ali naravno ne meni!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

E da bar svi imaju komp, u nas se rugaju nekima radi kompa,(npr. upali ti komp zaigrat cemo malo nogometa,za koji sat kad se vratimo pisat ce Dobrodosli) ali naravno ne meni!

e, da... i ja sam to više puta doživio...

EDIT: kada sam išao igrati igre trebalo je dva sata da se pokrenu a onda još duplo više vremena da se učita (igrao sam na 256 mb rama i procesor od 1,7 ghz, a grafičku neću napisati jer je tako slaba bila da me je neugodno napisati).
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 17:01 (Raving Rabbid).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice