Za ljubitelje noklica…

poruka: 11
|
čitano: 1.654
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Za ljubitelje noklica…".
17 godina
neaktivan
Za ljubitelje noklica…

ako nista drugo , kinezima kapa dolje jer imaju m..a.

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Za ljubitelje noklica…

kad sam vidio sliku i naslov na Bug Online, već sam pomislio da bug reklamira neku debilnu aplikaciju za Iphone  Smijeh

a što se tiče ovog, izgleda donekle isplativo, jedino kad čovjek čuje "Made in China" zapita se o kvaliteti istog...Mislim da bi se ovo moglo lako raspast il eksplodirat pri prvom punjenju Belji se

potpisujem se

0 0 hvala 0
17 godina
Za ljubitelje noklica…

Da, da prijateljev brat je isto tako kupia fokia tek kad je izašla n95 bolje

da ne kaže šta je to bilo

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za ljubitelje noklica…

Od škilijun mogućih naziva oni su morali baš odabrati ovaj NOKLA!

Ali tipično kineski proizvod, puka loša imitacija!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Za ljubitelje noklica…
h51ph kaže...

kad sam vidio sliku i naslov na Bug Online, već sam pomislio da bug reklamira neku debilnu aplikaciju za Iphone  Smijeh

a što se tiče ovog, izgleda donekle isplativo, jedino kad čovjek čuje "Made in China" zapita se o kvaliteti istog...Mislim da bi se ovo moglo lako raspast il eksplodirat pri prvom punjenju Belji se

Pa i moj iPhone je "MADE IN CHINA" pa još nije eksplodirao niti je se raspao :)
q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/
18 godina
neaktivan
zoka kaže...
  pa naravno da nisam mislio u tom smislu, sve velike tvrtke koje su nama sinonim za kvalitetu imaju tvornice u kini jer im komunistički režim u kojem su svi jednaki i koji štiti malog čovjeka dopušta da izrabljuju radnike...moje made in china se odnosilo na kvalitetu kakvu nalazimo u lokalnim china shopovima
potpisujem se
18 godina
neaktivan
Za ljubitelje noklica…

Najbolja fora je kad na tim kineskim kopijama Nokie piše za kameru Carl Zeiss, 5 mp, a ono unutra obična vga.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Za ljubitelje noklica…

to ti je primjer kako kapitalizam radi čuda... malenom čovjeku bez novaca za iphone, ponuđena je alternativa u obliku youphone...LOL

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 0:05 (reefreemind).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Za ljubitelje noklica…

Ma Kinezi mi idu na živce sa svojim kopijama... Ponekad mi se čini da ni iglu ne znaju napraviti da ju ne kopiraju. Pa Bože dragi, jesu li mogli barem drukčije ime staviti?!?!?

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
h51ph kaže...
zoka kaže...
  pa naravno da nisam mislio u tom smislu, sve velike tvrtke koje su nama sinonim za kvalitetu imaju tvornice u kini jer im komunistički režim u kojem su svi jednaki i koji štiti malog čovjeka dopušta da izrabljuju radnike...moje made in china se odnosilo na kvalitetu kakvu nalazimo u lokalnim china shopovima
LoLcina
a nas demokratski rezim ne dopusta stranim "investitorima" da rade isto. svugdje vrijede ista pravila. tamo su tvornice iz istog razloga zasto i ovdje ima ponesto stranih proizvodjaca - jeftinija radna snaga. stoga - cool it.
a kvaliteta.. to definitivno je uzasn strana kinezima. ali opet.. da pocnu sve modernizirati i unaprijede kvalitetu... pregazili bi sve.
Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought peace? Reg: Oh, pea-- Shut up!
17 godina
neaktivan
Za ljubitelje noklica…

lol NOKLA je ima naziv xd sljedeci ce bit ŠIŠKRLIN

i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice