ako nista drugo , kinezima kapa dolje jer imaju m..a.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad sam vidio sliku i naslov na Bug Online, već sam pomislio da bug reklamira neku debilnu aplikaciju za Iphone 
a što se tiče ovog, izgleda donekle isplativo, jedino kad čovjek čuje "Made in China" zapita se o kvaliteti istog...Mislim da bi se ovo moglo lako raspast il eksplodirat pri prvom punjenju 
Da, da prijateljev brat je isto tako kupia fokia tek kad je izašla n95 bolje
da ne kaže šta je to bilo
Od škilijun mogućih naziva oni su morali baš odabrati ovaj NOKLA!
Ali tipično kineski proizvod, puka loša imitacija!
kad sam vidio sliku i naslov na Bug Online, već sam pomislio da bug reklamira neku debilnu aplikaciju za Iphone 
a što se tiče ovog, izgleda donekle isplativo, jedino kad čovjek čuje "Made in China" zapita se o kvaliteti istog...Mislim da bi se ovo moglo lako raspast il eksplodirat pri prvom punjenju 
Najbolja fora je kad na tim kineskim kopijama Nokie piše za kameru Carl Zeiss, 5 mp, a ono unutra obična vga.
to ti je primjer kako kapitalizam radi čuda... malenom čovjeku bez novaca za iphone, ponuđena je alternativa u obliku youphone...LOL
Ma Kinezi mi idu na živce sa svojim kopijama... Ponekad mi se čini da ni iglu ne znaju napraviti da ju ne kopiraju. Pa Bože dragi, jesu li mogli barem drukčije ime staviti?!?!?
lol NOKLA je ima naziv xd sljedeci ce bit ŠIŠKRLIN