LG Full HD SMART

poruka: 18
|
čitano: 2.773
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Full HD SMART".
17 godina
protjeran
LG Full HD SMART

Mislim da je ova vijest bila vijest prije nekih 10 dana kad ste objavili isti članak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG Full HD SMART

Ako ništa drugo imaju dobar kontrakst.

Kiko

0 0 hvala 0
17 godina
RE: LG Full HD SMART

Početna cijena je velika.Koliko će onda koštat 23" ili veči?

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dExXxTeR kaže...

Meni je bolji Samsung T220HD koeg ja imam (ok, nije samo zbog kontrasta) a sve ostalo manje vise...dobar je i dizajn, el dodje sa ovim LG-om TV tuner? i kolko kosta?

tvoj t220hd ima kontrest 20000:1 a lg ima 50000:1 velika razlika......ova serija LG je bolja po meni od t serije samsunga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dExXxTeR kaže...
dogman kaže...
dExXxTeR kaže...

Meni je bolji Samsung T220HD koeg ja imam (ok, nije samo zbog kontrasta) a sve ostalo manje vise...dobar je i dizajn, el dodje sa ovim LG-om TV tuner? i kolko kosta?

tvoj t220hd ima kontrest 20000:1 a lg ima 50000:1 velika razlika......ova serija LG je bolja po meni od t serije samsunga
 slicno izgledaju (ona prozirna crta na dnu), ali Samsung je kvalitetnija marka po mom misljenju kaj ne?

Samo se ti tjesi sinko da imas odlican ekran Cool. Salim se, samsung je dobra marka ali naplacuje previse svoj dizajn, po meni ovaj lg je kao konkurencija ovom novom samsungu P2370 koji dode 2100kn, ovaj ce doci valjda 1900kn i pomalo ce im cijene padati...

T220HD nije los ekran ima ga frend ali kao sto rekoh previse kosta za ono sto nudi, kad gledas sliku sa TV-a cista katastrofa, ovako je slika ok, ali danas za duplo manje para duplo vise kontrasta znaci ljepsa slika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
LG Full HD SMART

hehehe

ja ga platio samo 1389 kn...

treba znat nać trgovinu

uzalud ti samsung kad ti dođe sa xinfouyuo zklj panelom

www.ddoxy.blogspot.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 7:35 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ako ti nije bed pa da me uputiš na trgovinu jer bih upiknuo ovaj model.

Thx

Democracy is not for the people
17 godina
neaktivan
LG Full HD SMART

Mislim da ste potpuno promašili ciljnu skupinu ovog monitora. Mislim da je ciljna grupa ljudi koji po čitav dan sjede za monitorom, pa im automatska promjena osvjetljenja ekrana nešto znači. Ostalo (kontrast, dizajn) su standardni marketinški trikovi :D

Rijetko koji potpis je zanimljiv.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dženan kaže...

Mislim da ste potpuno promašili ciljnu skupinu ovog monitora. Mislim da je ciljna grupa ljudi koji po čitav dan sjede za monitorom, pa im automatska promjena osvjetljenja ekrana nešto znači. Ostalo (kontrast, dizajn) su standardni marketinški trikovi :D

Slažem se sa tobom.
AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

hehehe

treba znat nać trgovinu

Nisi kupio taj sigurno nego si kupio ovaj.

http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?item=monitor-lg-22-lcd-w2261v-pf-analogdigitalcontrast-ratio-20-0001-dfc-response-time-2-ms-viewing-angel-h170v170-tiltswivelvista-premium-full-hdhdmi215wide&code=240079&cat=monitori

Jel tako? a razlika je izmedju ta 2 tak da drugi put kad se pravis pametan pogledaj malo bolje.

17 godina
protjeran
LG Full HD SMART

idi na lg site

www.ddoxy.blogspot.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 14:57 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG Full HD SMART

nije isti jer taj tvoj nema taj senzor koji mjenja osvjetljenje. vidim da ni ne znas kakav monitor imas a tu se pravis pametan. taj tvoj i ovaj hd smart se dosta razlikuju, u kontrastu, malo u dizajnu i u tom senzoru, dakle dva razlicita monitora. a i mogao si odmah napisati gdje si ga kupio za 1389 kn a ne ono "ja sam ga kupio jako jeftino samo treba znati gdje kupiti". kao da ti jedini znas koristiti nabava.net

ako mi ne vjerujes da su dosta razliciti pogledaj ovdje

tvoj

http://www.lge.com/products/model/detail/w2261v-pf.jhtml

smart hd

http://www.lge.com/products/model/detail/w2253tq.jhtml

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 14:53 (ninja23).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
LG Full HD SMART

taj prestani koristit 281.i account

www.ddoxy.blogspot.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 14:57 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U pravu je covijek, ako si ga kupio za tako male novce, reci u kojem si ga ducanu uzeo da mogu i drugi pogledati, eventualno ako si uzeo iz druge ruke ili preko veze barem reci, a ne samo isfuravati se da si ga kupio za male novce...

17 godina
protjeran
doxy kaže...

hehehe

treba znat nać trgovinu

uzalud ti samsung kad ti dođe sa xinfouyuo zklj panelom

ovo je sasvim nova serija i ja mislim da ih jos nema u hr
ninja23 kaže...
doxy kaže...

hehehe

treba znat nać trgovinu

Nisi kupio taj sigurno nego si kupio ovaj.

http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?item=monitor-lg-22-lcd-w2261v-pf-analogdigitalcontrast-ratio-20-0001-dfc-response-time-2-ms-viewing-angel-h170v170-tiltswivelvista-premium-full-hdhdmi215wide&code=240079&cat=monitori

Jel tako? a razlika je izmedju ta 2 tak da drugi put kad se pravis pametan pogledaj malo bolje.

a ti se prestani keljiti,
Independent kaže...

U pravu je covijek, ako si ga kupio za tako male novce, reci u kojem si ga ducanu uzeo da mogu i drugi pogledati, eventualno ako si uzeo iz druge ruke ili preko veze barem reci, a ne samo isfuravati se da si ga kupio za male novce...

nabava.net
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 16:32 (deja_vu).
16 godina
neaktivan

@deja_vu

tko se kelji?

smeta me sto se covjek toliko hvalisa da on ima taj monitor po super niskoj cijeni a nema taj monitor nego drugi i jos ne moze reci di ga je kupio. smeta me sto sve krivo prica i navlaci ljude.a ni ne kuzi sta prica. ako se u nesto ne kuzis, nemoj pricati o tome.

17 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
 nabava.net

Znam za tu stranicu, pogledao sam tamo ali nisam nasao taj monitor u ponudi, zato i pitam covijeka odkuda je uzeo taj monitor za te novce...
17 godina
protjeran
ninja23 kaže...

@deja_vu

tko se kelji?

smeta me sto se covjek toliko hvalisa da on ima taj monitor po super niskoj cijeni a nema taj monitor nego drugi i jos ne moze reci di ga je kupio. smeta me sto sve krivo prica i navlaci ljude.a ni ne kuzi sta prica. ako se u nesto ne kuzis, nemoj pricati o tome.

gledaj covjek se ocito zabunio i to ako ne zeli reci di ga je kupio to je njegova stvar
Independent kaže...
deja_vu kaže...
 nabava.net

Znam za tu stranicu, pogledao sam tamo ali nisam nasao taj monitor u ponudi, zato i pitam covijeka odkuda je uzeo taj monitor za te novce...
 naravno da ga nisi nasao kad ga jos nema u hr,
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice