Mislim da je ova vijest bila vijest prije nekih 10 dana kad ste objavili isti članak.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ništa drugo imaju dobar kontrakst.
Početna cijena je velika.Koliko će onda koštat 23" ili veči?
Meni je bolji Samsung T220HD koeg ja imam (ok, nije samo zbog kontrasta) a sve ostalo manje vise...dobar je i dizajn, el dodje sa ovim LG-om TV tuner? i kolko kosta?
Meni je bolji Samsung T220HD koeg ja imam (ok, nije samo zbog kontrasta) a sve ostalo manje vise...dobar je i dizajn, el dodje sa ovim LG-om TV tuner? i kolko kosta?
. Salim se, samsung je dobra marka ali naplacuje previse svoj dizajn, po meni ovaj lg je kao konkurencija ovom novom samsungu P2370 koji dode 2100kn, ovaj ce doci valjda 1900kn i pomalo ce im cijene padati...hehehe
ja ga platio samo 1389 kn...
treba znat nać trgovinu
uzalud ti samsung kad ti dođe sa xinfouyuo zklj panelom
Ako ti nije bed pa da me uputiš na trgovinu jer bih upiknuo ovaj model.
Thx
Mislim da ste potpuno promašili ciljnu skupinu ovog monitora. Mislim da je ciljna grupa ljudi koji po čitav dan sjede za monitorom, pa im automatska promjena osvjetljenja ekrana nešto znači. Ostalo (kontrast, dizajn) su standardni marketinški trikovi :D
Mislim da ste potpuno promašili ciljnu skupinu ovog monitora. Mislim da je ciljna grupa ljudi koji po čitav dan sjede za monitorom, pa im automatska promjena osvjetljenja ekrana nešto znači. Ostalo (kontrast, dizajn) su standardni marketinški trikovi :D
hehehe
treba znat nać trgovinu
Nisi kupio taj sigurno nego si kupio ovaj.
http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?item=monitor-lg-22-lcd-w2261v-pf-analogdigitalcontrast-ratio-20-0001-dfc-response-time-2-ms-viewing-angel-h170v170-tiltswivelvista-premium-full-hdhdmi215wide&code=240079&cat=monitori
Jel tako? a razlika je izmedju ta 2 tak da drugi put kad se pravis pametan pogledaj malo bolje.
idi na lg site
nije isti jer taj tvoj nema taj senzor koji mjenja osvjetljenje. vidim da ni ne znas kakav monitor imas a tu se pravis pametan. taj tvoj i ovaj hd smart se dosta razlikuju, u kontrastu, malo u dizajnu i u tom senzoru, dakle dva razlicita monitora. a i mogao si odmah napisati gdje si ga kupio za 1389 kn a ne ono "ja sam ga kupio jako jeftino samo treba znati gdje kupiti". kao da ti jedini znas koristiti nabava.net
ako mi ne vjerujes da su dosta razliciti pogledaj ovdje
tvoj
http://www.lge.com/products/model/detail/w2261v-pf.jhtml
smart hd
taj prestani koristit 281.i account
U pravu je covijek, ako si ga kupio za tako male novce, reci u kojem si ga ducanu uzeo da mogu i drugi pogledati, eventualno ako si uzeo iz druge ruke ili preko veze barem reci, a ne samo isfuravati se da si ga kupio za male novce...
hehehe
treba znat nać trgovinu
uzalud ti samsung kad ti dođe sa xinfouyuo zklj panelom
hehehe
treba znat nać trgovinu
Nisi kupio taj sigurno nego si kupio ovaj.
http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?item=monitor-lg-22-lcd-w2261v-pf-analogdigitalcontrast-ratio-20-0001-dfc-response-time-2-ms-viewing-angel-h170v170-tiltswivelvista-premium-full-hdhdmi215wide&code=240079&cat=monitori
Jel tako? a razlika je izmedju ta 2 tak da drugi put kad se pravis pametan pogledaj malo bolje.
U pravu je covijek, ako si ga kupio za tako male novce, reci u kojem si ga ducanu uzeo da mogu i drugi pogledati, eventualno ako si uzeo iz druge ruke ili preko veze barem reci, a ne samo isfuravati se da si ga kupio za male novce...
@deja_vu
tko se kelji?
smeta me sto se covjek toliko hvalisa da on ima taj monitor po super niskoj cijeni a nema taj monitor nego drugi i jos ne moze reci di ga je kupio. smeta me sto sve krivo prica i navlaci ljude.a ni ne kuzi sta prica. ako se u nesto ne kuzis, nemoj pricati o tome.
@deja_vu
tko se kelji?
smeta me sto se covjek toliko hvalisa da on ima taj monitor po super niskoj cijeni a nema taj monitor nego drugi i jos ne moze reci di ga je kupio. smeta me sto sve krivo prica i navlaci ljude.a ni ne kuzi sta prica. ako se u nesto ne kuzis, nemoj pricati o tome.