Kim Dotcom radi na novom Cloud servisu

poruka: 7
|
čitano: 1.524
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kim Dotcom radi na novom Cloud servisu".
14 godina
neaktivan

lako moguce da ce se zvat giga (giga.nz) i onda kad propadne ce se iduci zvat tera (tera.nz) ...

7 0 hvala 0
14 godina
To je covjek. Klasa Assangea i Snowdena.

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Kim Dotcom radi na novom Cloud servisu
peace_of_cake kaže...

lako moguce da ce se zvat giga (giga.nz) i onda kad propadne ce se iduci zvat tera (tera.nz) ...

Hmmm, koliko sam čuo, on je rekao da ne želi izgubiti kile, jer on ne voli gubiti. 

Tak da sad definitivno bude bar giga, možda i tera 

Kruha i igala...
16 godina

Nemoguće je sačuvati savršen alat za kriptiranje podataka kada svijetom i državnim vladama upravljaju moćnici iz sjene i tajne agencije. Preko ovog Kineza su se infiltrirali unutar Mege i već su narušili povjerenje korisnika. Budite sigurni da se neće pojaviti ovako veliki igrač da ponudi end-to-end enkripciju. Svi oni što se reklamiraju kako kriptiraju podatke, siguran sam da lažu. Ali meni je sve to postalo jasno još u trenutku kada su ugasili razvoj TrueCrypt alata i natjerali autore da ćutke i bez obrazloženja odustanu od bilo kakvog daljeg razvoja. Poslije je neka ekipa pokušala forkati ChiperShed, ali stalno je bilo opstrukcija i napada na forum. Postoji još jedan fork Vera Crypt ali ne vjerujem da je baš neovisan. Želim Kimu mnogo uspjeha u radu, ali mislim da će svjetski kriminalci opstruirati svaki njegov projekat.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

4 0 hvala 0
17 godina

Može on i Peta biti ali ja kod njega više ni Bajta ne ostavljam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Što ti je Kim loše učinio?

18 godina