lako moguce da ce se zvat giga (giga.nz) i onda kad propadne ce se iduci zvat tera (tera.nz) ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lako moguce da ce se zvat giga (giga.nz) i onda kad propadne ce se iduci zvat tera (tera.nz) ...
Hmmm, koliko sam čuo, on je rekao da ne želi izgubiti kile, jer on ne voli gubiti.
Tak da sad definitivno bude bar giga, možda i tera 
Kruha i igala...
Nemoguće je sačuvati savršen alat za kriptiranje podataka kada svijetom i državnim vladama upravljaju moćnici iz sjene i tajne agencije. Preko ovog Kineza su se infiltrirali unutar Mege i već su narušili povjerenje korisnika. Budite sigurni da se neće pojaviti ovako veliki igrač da ponudi end-to-end enkripciju. Svi oni što se reklamiraju kako kriptiraju podatke, siguran sam da lažu. Ali meni je sve to postalo jasno još u trenutku kada su ugasili razvoj TrueCrypt alata i natjerali autore da ćutke i bez obrazloženja odustanu od bilo kakvog daljeg razvoja. Poslije je neka ekipa pokušala forkati ChiperShed, ali stalno je bilo opstrukcija i napada na forum. Postoji još jedan fork Vera Crypt ali ne vjerujem da je baš neovisan. Želim Kimu mnogo uspjeha u radu, ali mislim da će svjetski kriminalci opstruirati svaki njegov projekat.
Može on i Peta biti ali ja kod njega više ni Bajta ne ostavljam :D
Što ti je Kim loše učinio?