Kaj je to Game of Thrones o cemu svi pricaju?
Nisam gledo niti me zanima al imam potrebu pitat i dat svima do znanja da, iako me ne zanima serija, da cu postavit "kaj je to" pitanje.
sad ozbiljno.
bit ce yebeno glupo ako snow dodje do daenerrys u dragnostone a bran ili arya u tom istom periodu ne stigne do castle blacka..
ponekad se likovi krecu veoma sporo u odnosi jedni na druge, obzirom na udaljenosti koje prolaze.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

i hvala, zato što ti je ovaj komentar sa MPT tako dobar da sam se smijao k'o lud barem 15 minuta, a žena i mala me gledaju kao da sam skrenuo pameću. A što se tiče 2. sastavnice, Daeneris i Snow bi bili k'o stvoreni za jednu dobru seansu. Usput, odgledao sam sve do sada napravljeno, a ovu zadnju sezonu si guštam i čekam da izađu barem 3 - 4 epizode prije nego krenem na gledanje, a za to vrijeme smo si moja kćer i ja uzeli u zadatak da ponovimo gradivo i ponovo odgledamo sve prijašnje sezone (jbg., učitelj - ponavljanje je majka znanja
). Ženu pokušavam nagovoriti da gleda s nama, ali ne želi. Njezin propust, a ne moj.