Kad je Jon sreo Daenerys

poruka: 14
|
čitano: 2.897
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kad je Jon sreo Daenerys".
17 godina
Kad je Jon sreo Daenerys

Kaj je to Game of Thrones o cemu svi pricaju? 

Nisam gledo niti me zanima al imam potrebu pitat i dat svima do znanja da, iako me ne zanima serija, da cu postavit "kaj je to" pitanje.

sad ozbiljno.

bit ce yebeno glupo ako snow dodje do daenerrys u dragnostone a bran ili arya u tom istom periodu ne stigne do castle blacka..

ponekad se likovi krecu veoma sporo u odnosi jedni na druge, obzirom na udaljenosti koje prolaze.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 20:47 (nixass).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
Re: Kad je Jon sreo Daenerys

Ali ponekad (u prošloj sezoni) prolaze abnormalne udaljenosti u tren oka (u istoj epizodi) - kao da netko tko piše scenarij nije proučio karte Westerosa...

This space for rent!
11 godina
Kad je Jon sreo Daenerys

Ne kreću se likovi sporo već vrane prebrzo. Tyrion-Snow je postigla transwarp.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

13 0 hvala 0
17 godina
gocc01 kaže...

a gle, avioni preko atlantika lete 25-30% brze prema europi zbog vjetra u ledja, ko zna kaj se dogadja u westerosu

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 21:04 (nixass).
16 godina
nixass kaže...
gocc01 kaže...

a gle, avioni preko atlantika lete 25-30% brze prema europi zbog vjetra u ledja, ko zna kaj se dogadja u westerosu

Ma nece bas biti 30%.

btw. nisu li gavrani u pitanju?

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
17 godina
ludizao kaže...

Spojler već u naslovu? Bravo dečki!

nista sta nije vidjeno u traileru za Ep.3, koja je sastavni dio Ep.2 :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
syncmaster245b kaže...

Ma nece bas biti 30%.

850-900kmh prema americi, 1050-1100kmh prema europi

17 godina
neaktivan
Kad je Jon sreo Daenerys

a jeste sitničavi! hu rili kerz imaju li oni hiperlup ili ne?! poanta je da uspješna serija/knjiga/samting mora sadržavati tri ključne sastavnice: šega, ševa, šora. u ovom kolinju za rostfraj stolac/fotelju jedna kronično fali. otpočetka pomno pratim, e ne bih li uočio da se netko fino zajebava no - štanga. a barem ovakav materijal nije zahtjevan za glumce: imaš kostime, fx, krvi k'o u siriji i tak (ima i niprija*). i brdo materijala za zajebanciju no nažalost ... 

*

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 10:12 (Ajar).
Moj PC  
6 0 hvala 3
8 godina
neaktivan
Konacno spoiler alert prije clanka :P

Fakat trebam pogledat GoT i prikljucit se hypetrainu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kad je Jon sreo Daenerys

Odavno je procurilo sve u vezi ove sezone, vecina toga se vec zna sta ce biti.

Evo sad bih vam napisao ali necu..., ako bas hocete mogu :)

0 0 hvala 0
17 godina
Kad je Jon sreo Daenerys

prema IMDb-u bi ce sedam epizoda u 7. šest u 8. sezoni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 21:35 (loncaric).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ajar kaže...

a jeste sitničavi! hu rili kerz imaju li oni hiperlup ili ne?! poanta je da uspješna serija/knjiga/samting mora sadržavati tri ključne sastavnice: šega, ševa, šora. u ovom kolinju za rostfraj stolac/fotelju jedna kronično fali. otpočetka pomno pratim, e ne bih li uočio da se netko fino zajebava no - štanga. a barem ovakav materijal nije zahtjevan za glumce: imaš kostime, fx, krvi k'o u siriji i tak (ima i niprija*). i brdo materijala za zajebanciju no nažalost ... 

*

Stvarno imaš pravo, tko se brine zbog sitnica o zemljopisu Westerosa i brzini putovanja, bitno je da su se Jon i Daeneris sreli. Poslao sam ti  i hvala, zato što ti je ovaj komentar sa MPT tako dobar da sam se smijao k'o lud barem 15 minuta, a žena i mala me gledaju kao da sam skrenuo pameću. A što se tiče 2. sastavnice, Daeneris i Snow bi bili k'o stvoreni za jednu dobru seansu. Usput, odgledao sam sve do sada napravljeno, a ovu zadnju sezonu si guštam i čekam da izađu barem 3 - 4 epizode prije nego krenem na gledanje, a za to vrijeme smo si moja kćer i ja uzeli u zadatak da ponovimo gradivo i ponovo odgledamo sve prijašnje sezone (jbg., učitelj - ponavljanje je majka znanja). Ženu pokušavam nagovoriti da gleda s nama, ali ne želi. Njezin propust, a ne moj.

dolazim odmah - Godo
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 10:59 (učo).
17 godina
učo kaže...

Daeneris i Snow bi bili k'o stvoreni za jednu dobru seansu.

incest is the best, kaze ona stara..

15 godina
nixass kaže...
učo kaže...

Daeneris i Snow bi bili k'o stvoreni za jednu dobru seansu.

incest is the best, kaze ona stara..

U tom njihovom svijetu, to je sasvim obična stvar. Pa tko bolje poznaje seku (još i blizanku) od brata 

dolazim odmah - Godo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice