Jadranka Kosor na WinDaysima?

poruka: 31
|
čitano: 4.392
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jadranka Kosor na WinDaysima?".
18 godina

de nagovorite ju da spusti malo porez na hardware :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
7 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Jadranka Kosor na WinDaysima?

mozda ce nakaza doci misleci da je obama tamo (posto je MS  jenki firma) pa da zatrazi jos koji autogram.
jaca... eh okrece mi se zeludac pri samoj pomisli na TO.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
16 godina
neaktivan
crozoki kaže...

de nagovorite ju da spusti malo porez na hardware :)

e to bi bilo odlično, samo što od toga neće bit ništa

Mrog
17 godina
neaktivan

Možda Kosorica savjetuje narod da umjesto šta troše lovu na Prozore koriste Linux:)

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379

7 0 hvala 0
17 godina
protjeran

nagovorite je da ode s mjesta premijerke i povede lopine hdz-ovske. a onda cijene hardware-a same idu dolje...

Z

17 0 hvala 0
18 godina

Baš me zanima je li ona platila ulaznicu od par tisuća kuna za WinDays!?  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ajme vijesti! Jadranka dolazi. Pih!

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Jao šta će ona tamo? Ne zna ni engleski, a šta bi onda mogla znat o software-u i hardware-u.

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
17 godina
neaktivan
Sta serete po jaci bolja je od sanadera 100 puta
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ajd lijepo od Vas što ste nas obavijestili o tome kako će Jadranka posjetiti WinDays-e i posjetiti nas kako u krizna vremena ona i ostali političari troše novce iz državne blagajne na razna putovanja i posjete. Također svi ti silni novci bi se mogli iskoristiti na puno pametnije načine.

Još jednom hvala na obavijesti koja nas jako zanima i koju smatram jako korisnom.

Mislim da je ljudima dosta politike i političara, iskreno ovoj vijesti nije mjesto na Vašem portalu.

Napominjem nisam u nikakvoj stranci pa sam se okomio na dotičnu vijest. Jednostavno svi su mediji prepuni vijestima o njima i ljudi su se zasitili i njih i njihovih pustih obećanja. I onda još ova vijest na Bug portalu Viče

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ali mogle bi ju šokirati neke polugole hostesice tamo..  cccc..  Smijeh

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina

I onda će BOL admini reći da se ovdje ne mješa u politiku...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ma siguran sam da dolazi odrzati predavanje o klasteriranim indeksima u MS SQL Server 2008 R2 i optimizaciji višenitnoh garbage collectiona u .net v4!

A ja jucer otisao doma... mogao sam ostati i pitati ju dali ima koja stolica viska negdje u vladi za neuhranjenog programera.

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Saphire, to ne znaci da je dobra nego da je manje losa a i to je upitno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 15:34 (plavooki).
17 godina
protjeran

srecom sto sam nakon rucka otiso, susrest ju izazvalo bi u meni teswke emocije, napao bih ju i zavrsio u zatvoru. odlicno sto sam se zuruio :)))))

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
opcom: nagovorite je da ode s mjesta premijerke i povede lopine hdz-ovske. a onda cijene hardware-a same idu dolje...
danas u 14:54 odgovor
cro_blue: Baš me zanima je li ona platila ulaznicu od par tisuća kuna za WinDays!? 
danas u 14:55 odgovor
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
neaktivan

pri odlasku joj treba prekontrolirati torbu... na sva svoja putovanja nosi torbe u koje bi, brat bratu, stala dva -tri 19" monitora iz devedesetih godina...

koji q u njima nosi (..ili odnosi) ni dragom bogu nije jasno... možda bi mu i bilo jasno, al bog nema USKOK, a ovaj naš USKOK, bolje da ga i nema...ionak ništ ne radi...

eto bug-ovc(e)i, htjeli ste politiku u svoju butigu pa je sad i imate...

http://www.youtube.com/user/hoggar001
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
F1-IVO kaže...

Možda Kosorica savjetuje narod da umjesto šta troše lovu na Prozore koriste Linux:)

Ili umjesto lijepe stražnjice manekenke slika svoju novim tehnologijama

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
18 godina
moderator
Evo - stigla je! Najava ispala tocna.
Btw - ne spamajte toliko! :)
18 godina
neaktivan
Bilo bi super kad bude drzala govor "hakirat" mikrofon. :)
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

Oprostite, zna li netko tko je bila ona lijepa djevojka koja nije imala ruke ?

Isto neka informaticarka ili ?

Bas sam se zamislio, ...

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Danas tijekom dana možete očekivati kiselu kišu na užem i širom području istre ....

Mrmača j..... ide na degustaciju hardvera i softvera....

jadno braćo jadno.......

HE..
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma njoj smeta ono dupe u reklami zato sto ona nema takvo...u onoj reklami poslije onog dupeta ja ne vidim nista dalje, bogme imate prirodnje ljepote :)))

He who dares, wins
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dabogda hostese bile gole tamo. Pa ćemo vidit koliko će joj ona guza smetat SmijehŠta ona ima radit tamo uopće?

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Prošle godine je bio neki državni tajnik. Taj nije uspio izgovoriti valjda ni svoje ime kako spada. Znojio se, cijelo vrijeme govorio "mmm, aaaaa" ... Ljudi se umorili dok su ga gledali!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Mogli bi uvesti porez na računala... barem 500 kn godišnje po ručunalu + dodatno zakupljivanje snage kod HEP-a za kućanstva/urede/poduzeća sa više od 2 računala...

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma sad ce Jaca odma kupit Win7 tako da Obamu zadivi svojim informatickim znanjem.xD

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo je na stvarno je dosla. Valjda radit salatu ili sta je znam, pokrivati hostese sa ogrtacima (da budu decentnije,jel). Mozda je dosla trazit majstora da joj opere prozore u stanu. Namigiva

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
plavooki kaže...

Ajme vijesti! Jadranka dolazi. Pih!

kako nije vijest?
i to jako bitna!
next newsflash ce biti "naglo pao IQ u Rovinju" - dosla jaca.

a sljedece godine bi glavna vijest mogla biti "Bankrotirao Microsoft".

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
neaktivan
Friday kaže...

Prošle godine je bio neki državni tajnik. Taj nije uspio izgovoriti valjda ni svoje ime kako spada. Znojio se, cijelo vrijeme govorio "mmm, aaaaa" ... Ljudi se umorili dok su ga gledali!

pa kad se moroni guraju gdje im nije mjesto.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice