de nagovorite ju da spusti malo porez na hardware :)
mozda ce nakaza doci misleci da je obama tamo (posto je MS jenki firma) pa da zatrazi jos koji autogram.
jaca... eh okrece mi se zeludac pri samoj pomisli na TO.
de nagovorite ju da spusti malo porez na hardware :)
e to bi bilo odlično, samo što od toga neće bit ništa
Možda Kosorica savjetuje narod da umjesto šta troše lovu na Prozore koriste Linux:)
nagovorite je da ode s mjesta premijerke i povede lopine hdz-ovske. a onda cijene hardware-a same idu dolje...
Baš me zanima je li ona platila ulaznicu od par tisuća kuna za WinDays!? 
Ajme vijesti! Jadranka dolazi. Pih!
Jao šta će ona tamo? Ne zna ni engleski, a šta bi onda mogla znat o software-u i hardware-u.
Ajd lijepo od Vas što ste nas obavijestili o tome kako će Jadranka posjetiti WinDays-e i posjetiti nas kako u krizna vremena ona i ostali političari troše novce iz državne blagajne na razna putovanja i posjete. Također svi ti silni novci bi se mogli iskoristiti na puno pametnije načine.
Još jednom hvala na obavijesti koja nas jako zanima i koju smatram jako korisnom.
Mislim da je ljudima dosta politike i političara, iskreno ovoj vijesti nije mjesto na Vašem portalu.
Napominjem nisam u nikakvoj stranci pa sam se okomio na dotičnu vijest. Jednostavno svi su mediji prepuni vijestima o njima i ljudi su se zasitili i njih i njihovih pustih obećanja. I onda još ova vijest na Bug portalu 
Ali mogle bi ju šokirati neke polugole hostesice tamo.. cccc.. 
I onda će BOL admini reći da se ovdje ne mješa u politiku...
Ma siguran sam da dolazi odrzati predavanje o klasteriranim indeksima u MS SQL Server 2008 R2 i optimizaciji višenitnoh garbage collectiona u .net v4!
A ja jucer otisao doma... mogao sam ostati i pitati ju dali ima koja stolica viska negdje u vladi za neuhranjenog programera.
Saphire, to ne znaci da je dobra nego da je manje losa a i to je upitno.
srecom sto sam nakon rucka otiso, susrest ju izazvalo bi u meni teswke emocije, napao bih ju i zavrsio u zatvoru. odlicno sto sam se zuruio :)))))
danas u 14:54 odgovor
cro_blue: Baš me zanima je li ona platila ulaznicu od par tisuća kuna za WinDays!?
danas u 14:55 odgovor
pri odlasku joj treba prekontrolirati torbu... na sva svoja putovanja nosi torbe u koje bi, brat bratu, stala dva -tri 19" monitora iz devedesetih godina...
koji q u njima nosi (..ili odnosi) ni dragom bogu nije jasno... možda bi mu i bilo jasno, al bog nema USKOK, a ovaj naš USKOK, bolje da ga i nema...ionak ništ ne radi...
eto bug-ovc(e)i, htjeli ste politiku u svoju butigu pa je sad i imate...
Možda Kosorica savjetuje narod da umjesto šta troše lovu na Prozore koriste Linux:)
Ili umjesto lijepe stražnjice manekenke slika svoju novim tehnologijama
Btw - ne spamajte toliko! :)
Oprostite, zna li netko tko je bila ona lijepa djevojka koja nije imala ruke ?
Isto neka informaticarka ili ?
Bas sam se zamislio, ...
Danas tijekom dana možete očekivati kiselu kišu na užem i širom području istre ....
Mrmača j..... ide na degustaciju hardvera i softvera....
jadno braćo jadno.......
Ma njoj smeta ono dupe u reklami zato sto ona nema takvo...u onoj reklami poslije onog dupeta ja ne vidim nista dalje, bogme imate prirodnje ljepote :)))
Dabogda hostese bile gole tamo. Pa ćemo vidit koliko će joj ona guza smetat
Šta ona ima radit tamo uopće?
Prošle godine je bio neki državni tajnik. Taj nije uspio izgovoriti valjda ni svoje ime kako spada. Znojio se, cijelo vrijeme govorio "mmm, aaaaa" ... Ljudi se umorili dok su ga gledali!
Mogli bi uvesti porez na računala... barem 500 kn godišnje po ručunalu + dodatno zakupljivanje snage kod HEP-a za kućanstva/urede/poduzeća sa više od 2 računala...
Ma sad ce Jaca odma kupit Win7 tako da Obamu zadivi svojim informatickim znanjem.xD
Evo je na stvarno je dosla. Valjda radit salatu ili sta je znam, pokrivati hostese sa ogrtacima (da budu decentnije,jel). Mozda je dosla trazit majstora da joj opere prozore u stanu. 
Ajme vijesti! Jadranka dolazi. Pih!
kako nije vijest?
i to jako bitna!
next newsflash ce biti "naglo pao IQ u Rovinju" - dosla jaca.
a sljedece godine bi glavna vijest mogla biti "Bankrotirao Microsoft".
Prošle godine je bio neki državni tajnik. Taj nije uspio izgovoriti valjda ni svoje ime kako spada. Znojio se, cijelo vrijeme govorio "mmm, aaaaa" ... Ljudi se umorili dok su ga gledali!
pa kad se moroni guraju gdje im nije mjesto.