Izvučen dobitnik Linksove konfe

poruka: 121
|
čitano: 18.159
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izvučen dobitnik Linksove konfe".
14 godina
neaktivan

Cestitke dobitniku!!!A i ja vec par godina pa me nece sreca,a ustvari bi volio da dobije ovaj drugi netko kome bas treba i da mu uljepsa dane

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Izvučen dobitnik Linksove konfe
Russa kaže...

Poz svima da ostavim svoj komentar.  Evo nemogu vjerovat da sam dobio ovu mašinu {#}{#}

Imao sam neki predosjecaj dok sam uzimao taj bug casopis da mozda nesto bude i evo ujedno ovo je jedini bug casopis koji sam ikad kupio {#}

Sad jedva mogu spavat od iscekivanja kompa {#}

Sretno svima u idućoj nagradnoj!

Čekaj, jesi ti onaj koji radi hiperfotorealistične rendove?{#} Ako jesi, onda dobrodošao Cool Vjerujem da ćeš svu tu silnu procesorsku snagu i vrijeme, iskoristiti kako bi nas još što više nadahnjivao svojim 3D modelima u ovoj temi koje je teško razlikovati od fotografija, dok ostatak 3D ekipe rinta za siću u Emiratima, Singapuru i hadnoj i kišovitoj Velikoj Britaniji. Rad dotičnog uvaženog forumaša možete vidjeti u temi Vaši 3D modeli, a koliko je samo modeliranje i rend uspio, možete i zaključiti po rezultatima pretrage slika na Googleu. Čak se i veliki Google kune da je riječ u vrlo realističnom rendu, te sam rad svrstava u fotografije.

16 godina
protjeran
alankish kaže...
Russa kaže...

Poz svima da ostavim svoj komentar.  Evo nemogu vjerovat da sam dobio ovu mašinu {#}{#}

Imao sam neki predosjecaj dok sam uzimao taj bug casopis da mozda nesto bude i evo ujedno ovo je jedini bug casopis koji sam ikad kupio {#}

Čekaj, jesi ti onaj koji radi hiperfotorealistične rendove?{#} Ako jesi, onda dobrodošao Cool Vjerujem da ćeš svu tu silnu procesorsku snagu i vrijeme, iskoristiti kako bi nas još što više nadahnjivao svojim 3D modelima u ovoj temi koje je teško razlikovati od fotografija, dok ostatak 3D ekipe rinta za siću u Emiratima, Singapuru i hadnoj i kišovitoj Velikoj Britaniji. Rad dotičnog uvaženog forumaša možete vidjeti u temi Vaši 3D modeli, a koliko je samo modeliranje i rend uspio, možete i zaključiti po rezultatima pretrage slika na Googleu. Čak se i veliki Google kune da je riječ u vrlo realističnom rendu, te sam rad svrstava u fotografije.

to je model jednog auta sa bel aira. Naravno mozete ocekivati moje radove u sljedecim danima.

15 godina
neaktivan

Cestitke dobitniku {#}

http://www.norgems.com

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Russa kaže...
alankish kaže...
Russa kaže...

to je model jednog auta sa bel aira. Naravno mozete ocekivati moje radove u sljedecim danima.

A jesi li na kraju postao i wireframe?

Troll level: sensei
13 godina
protjeran

Naravno da nije :)

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Napisao je da je snimao izradu, tako da jedva čekam. Prilično je impresivan render.

15 godina

Hvala na čestitkama {#}

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

čestitam dobitniku!

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

kako sudjelovat u to nagradnoj igri?mislim na onaj sljedeći komp od 32k kn

0 1 hvala 0
16 godina
tester22 kaže...

kako sudjelovat u to nagradnoj igri?mislim na onaj sljedeći komp od 32k kn

Kupiš Bug u kojem dobiješ kod i prijaviš se na http://www.bug.hr/msan/

Copyright 2012
16 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Napisao je da je snimao izradu, tako da jedva čekam. Prilično je impresivan render.

Što prilično ipmresivan render? 3DHR je od toga dana zavinut u crno, odnosno down je. Masa ekipe koja se bavi 3D silno nezadovoljna svojim rendovima odlučila je svoja računala iskoristiti za mljevenje brašna, te sad sreću traže negdje oko Like kako bi postali profesionalni čuvari ovaca. Tako mi je bar rekao moj pas, profesionalni njemački ovčar.

Isprike za off-topic.

14 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje vezano za slanje koda...

Da li moram poslati kod capsan ili malim slovima.

primjer: u časopisu je recimo napisano 29P8QC1

sad da li moram i ja tako slova capsano napisati kada šaljem ili je nebitno?

0 0 hvala 0
15 godina

Pa posalji kak je napisano , znaci velikim slovima , tak sam ja !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

HAHAHA... MOOOOOJ JE {#}{#}

HVALA SVIMA NA ČESTITAKMA I NARAVNO BUGU I LINKSU NA STRAŠNOJ NAGRADI.. {#}

0 2 hvala 0
15 godina

Mogao bi i par slika nabacit {#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

slika?
koga/čega? 

0 11 hvala 0
14 godina
korissnik kaže...

slika?
koga/čega? 

Današnjeg ručka, čega.

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
korissnik kaže...

slika?
koga/čega? 

Današnjeg ručka, čega.

čuj koliko je komp dobar i ručak ti može skuhat ladno..sa 20% cpu utilizacije :P

čestitke naravno dobitniku

samo krupno, ništa sitniš
12 godina
neaktivan

hehe.. iskreno, za nagradu sam saznao 10 min prije prethodnog posta, a onda je već bilo kasno za ručak {#}

jedino mogu poslati sliku podočnjaka, zbog nepospavane noći {#}

13 godina
neaktivan
korissnik kaže...

hehe.. iskreno, za nagradu sam saznao 10 min prije prethodnog posta, a onda je već bilo kasno za ručak {#}

kaj pričaš ti kolko sam ja vidio dobitnik se već javio na ovu temu tako da odlepršaj 

14 godina
neaktivan
Russa kaže...

Ajde, ajde... Kaži ti nama tko je pravi dobitnik konfe. Ćale, buraz ili frend? {#}

Čestitam{#}.

Asus P4P800-X//Celeron 1.800MHz Willamette/Gigabyte R9250//WD400JB//WD400BB//512MB PCI3200 Kingmax//512MB PCI3200 Kingmax//256MB PCI2700 Apacer//Codegen 400W//EverPower CX-2359...
13 godina
neaktivan
korissnik kaže...

korissnik kaže...

Zar se nije dobitnik već javio?
Nemoj trollat!

{#}

Neznam se potpisat..xDD
16 godina
protjeran
IMVK kaže...
korissnik kaže...

korissnik kaže...

Zar se nije dobitnik već javio?
Nemoj trollat!

{#}

taj sam {#}

16 godina
odjavljen
Russa kaže...

taj sam {#}

Pics or didn't happen {#}

EDIT: Bez rendova molim Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 14:50 (alankish).
12 godina
neaktivan

MOJ JE I TOČKA! {#}

poslat ću slike (relativno) uskoro

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nismo još vidjeli wirefrime i onaj the making of video za rendani autić?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

russi na profilu pod ime piše luka a ovom drugom ivica... tko bi mogao biti dobitnik?  :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

russi na profilu pod ime piše luka a ovom drugom ivica... tko bi mogao biti dobitnik?  :/

Vjerojatno je ovaj drugi. Vidim da je Russa pun crnih kartona na multićima za spam i trolanje, na temi za 3D nije još objavio dokaze da je autor, tako da je moguće da laže i sada.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
skank666 kaže...

Vjerojatno je ovaj drugi. Vidim da je Russa pun crnih kartona na multićima za spam i trolanje, na temi za 3D nije još objavio dokaze da je autor, tako da je moguće da laže i sada.

Moj post malo iznad, upravo to sam napisao.

Asus P4P800-X//Celeron 1.800MHz Willamette/Gigabyte R9250//WD400JB//WD400BB//512MB PCI3200 Kingmax//512MB PCI3200 Kingmax//256MB PCI2700 Apacer//Codegen 400W//EverPower CX-2359...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice