Cestitke dobitniku!!!A i ja vec par godina pa me nece sreca,a ustvari bi volio da dobije ovaj drugi netko kome bas treba i da mu uljepsa dane
Poz svima da ostavim svoj komentar. Evo nemogu vjerovat da sam dobio ovu mašinu
Imao sam neki predosjecaj dok sam uzimao taj bug casopis da mozda nesto bude i evo ujedno ovo je jedini bug casopis koji sam ikad kupio
Sad jedva mogu spavat od iscekivanja kompa
Sretno svima u idućoj nagradnoj!
Čekaj, jesi ti onaj koji radi hiperfotorealistične rendove? Ako jesi, onda dobrodošao
Vjerujem da ćeš svu tu silnu procesorsku snagu i vrijeme, iskoristiti kako bi nas još što više nadahnjivao svojim 3D modelima u ovoj temi koje je teško razlikovati od fotografija, dok ostatak 3D ekipe rinta za siću u Emiratima, Singapuru i hadnoj i kišovitoj Velikoj Britaniji. Rad dotičnog uvaženog forumaša možete vidjeti u temi Vaši 3D modeli, a koliko je samo modeliranje i rend uspio, možete i zaključiti po rezultatima pretrage slika na Googleu. Čak se i veliki Google kune da je riječ u vrlo realističnom rendu, te sam rad svrstava u fotografije.
Imao sam neki predosjecaj dok sam uzimao taj bug casopis da mozda nesto bude i evo ujedno ovo je jedini bug casopis koji sam ikad kupio
Čekaj, jesi ti onaj koji radi hiperfotorealistične rendove? Ako jesi, onda dobrodošao
Vjerujem da ćeš svu tu silnu procesorsku snagu i vrijeme, iskoristiti kako bi nas još što više nadahnjivao svojim 3D modelima u ovoj temi koje je teško razlikovati od fotografija, dok ostatak 3D ekipe rinta za siću u Emiratima, Singapuru i hadnoj i kišovitoj Velikoj Britaniji. Rad dotičnog uvaženog forumaša možete vidjeti u temi Vaši 3D modeli, a koliko je samo modeliranje i rend uspio, možete i zaključiti po rezultatima pretrage slika na Googleu. Čak se i veliki Google kune da je riječ u vrlo realističnom rendu, te sam rad svrstava u fotografije.
to je model jednog auta sa bel aira. Naravno mozete ocekivati moje radove u sljedecim danima.
Cestitke dobitniku
to je model jednog auta sa bel aira. Naravno mozete ocekivati moje radove u sljedecim danima.
A jesi li na kraju postao i wireframe?
Naravno da nije :)
Napisao je da je snimao izradu, tako da jedva čekam. Prilično je impresivan render.
Hvala na čestitkama
čestitam dobitniku!
kako sudjelovat u to nagradnoj igri?mislim na onaj sljedeći komp od 32k kn
kako sudjelovat u to nagradnoj igri?mislim na onaj sljedeći komp od 32k kn
Kupiš Bug u kojem dobiješ kod i prijaviš se na http://www.bug.hr/msan/
Napisao je da je snimao izradu, tako da jedva čekam. Prilično je impresivan render.
Što prilično ipmresivan render? 3DHR je od toga dana zavinut u crno, odnosno down je. Masa ekipe koja se bavi 3D silno nezadovoljna svojim rendovima odlučila je svoja računala iskoristiti za mljevenje brašna, te sad sreću traže negdje oko Like kako bi postali profesionalni čuvari ovaca. Tako mi je bar rekao moj pas, profesionalni njemački ovčar.
Isprike za off-topic.
Imam jedno pitanje vezano za slanje koda...
Da li moram poslati kod capsan ili malim slovima.
primjer: u časopisu je recimo napisano 29P8QC1
sad da li moram i ja tako slova capsano napisati kada šaljem ili je nebitno?
Pa posalji kak je napisano , znaci velikim slovima , tak sam ja !
HAHAHA... MOOOOOJ JE
HVALA SVIMA NA ČESTITAKMA I NARAVNO BUGU I LINKSU NA STRAŠNOJ NAGRADI..
Mogao bi i par slika nabacit
slika?
koga/čega?
slika?
koga/čega?
Današnjeg ručka, čega.
slika?
koga/čega?
Današnjeg ručka, čega.
čuj koliko je komp dobar i ručak ti može skuhat ladno..sa 20% cpu utilizacije :P
čestitke naravno dobitniku
hehe.. iskreno, za nagradu sam saznao 10 min prije prethodnog posta, a onda je već bilo kasno za ručak
jedino mogu poslati sliku podočnjaka, zbog nepospavane noći
hehe.. iskreno, za nagradu sam saznao 10 min prije prethodnog posta, a onda je već bilo kasno za ručak
kaj pričaš ti kolko sam ja vidio dobitnik se već javio na ovu temu tako da odlepršaj
Ajde, ajde... Kaži ti nama tko je pravi dobitnik konfe. Ćale, buraz ili frend?
Čestitam.
HAHAHA... MOOOOOJ JE
Zar se nije dobitnik već javio?
Nemoj trollat!
HAHAHA... MOOOOOJ JE
Zar se nije dobitnik već javio?
Nemoj trollat!
taj sam
taj sam
Pics or didn't happen
EDIT: Bez rendova molim
MOJ JE I TOČKA!
poslat ću slike (relativno) uskoro
Nismo još vidjeli wirefrime i onaj the making of video za rendani autić?
russi na profilu pod ime piše luka a ovom drugom ivica... tko bi mogao biti dobitnik? :/
russi na profilu pod ime piše luka a ovom drugom ivica... tko bi mogao biti dobitnik? :/
Vjerojatno je ovaj drugi. Vidim da je Russa pun crnih kartona na multićima za spam i trolanje, na temi za 3D nije još objavio dokaze da je autor, tako da je moguće da laže i sada.
Vjerojatno je ovaj drugi. Vidim da je Russa pun crnih kartona na multićima za spam i trolanje, na temi za 3D nije još objavio dokaze da je autor, tako da je moguće da laže i sada.
Moj post malo iznad, upravo to sam napisao.