Proskupo s obzirom na na ugrađeni hardware.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
opet prodavanje magle za posao za u WC za u kino takva glupost moze da izmisli samo budal, cena od 900e ???sada mozemo da uporedimo kako je Apple mnogo skup???,vreme koe dolazi pokazace da je Ipad
itekako jeftino resenje .
Definitivno izvrstan tablet. Tablet PC u punom smislu te riječi. Ali cijena je problem (doduše dolaskom kunkurencije će padati).
Definitivno izvrstan tablet. Tablet PC u punom smislu te riječi. Ali cijena je problem (doduše dolaskom kunkurencije će padati).
vexx slazem se da je vrlo dobra stvarcica,no stvarno nema potrebe davati tolike novce,nakon 3 meseca ce pasti za 200 eura,garantirano
Atom i Windows 7, meni ne najsretnije rješenje. A tek Win 7 i touchscreen od 10"?!?
Koristio sam od MSI-a all-in-one racunalo sa touchscreenom od 22" i Win 7 i to je bilo teško nabadati.
Pogotovo close i sl. Ugl.windows 7 u izdanju u kakvom je sada nije baš najspretnije rješenja
za tako male ekrane.
Pogledajte samo sliku uz clanak ruke i ikonica i OS-a ispod i bit ce vam sve jasno.
To može biti sve samo ne ugodan rad rukama..
Pogledajte samo sliku uz clanak ruke i ikonica i OS-a ispod i bit ce vam sve jasno.
Desni klik -> View -> Large icons 
Dok ne naprave doking, nema salameta od tableta :D
Onaj od gigabyte s sličnim spec. samo 300e.
Desni klik -> View -> Large icons 
Covjek ti je odgovorio 
Al šalu na stranu. Znam tu opciju i znam da se cijelo sucelje na 7ici može "uvecati" za rad na dodir
ali time se gubi funkcionalnost Windowsa, jer ekran je premal a oni preveliki.
Moj stav je da Win 7 nisu uopce prilagođeni radu na tabletima.
Istina je da dolaze s nativnom podrškom za dodir i nekim hvale vrijednim opcijama poput
prepoznavanja teksta i sl. Ali jednostavno rad je neuporedivo lošiji nego na nekom Androidu il
iOSu. Isto tako OS X je prilagođen za touchscreen još i manje, ali ga barem ne guraju u takvu kategoriju
racunala negi iOS. Možda se to s verzijom Lion i iducima popravi.