itablet W10 za posao

poruka: 10
|
čitano: 1.488
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "itablet W10 za posao".
16 godina
itablet W10 za posao

Proskupo s obzirom na na ugrađeni hardware.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
itablet W10 za posao

opet prodavanje magle za posao za u WC za u kino takva glupost moze da izmisli samo budal, cena od 900e ???sada mozemo da uporedimo kako je Apple mnogo skup???,vreme koe dolazi pokazace da je Ipad

itekako jeftino resenje .

art
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
itablet W10 za posao

Definitivno izvrstan tablet. Tablet PC u punom smislu te riječi. Ali cijena je problem (doduše dolaskom kunkurencije će padati).

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: itablet W10 za posao
vexx5555 kaže...

Definitivno izvrstan tablet. Tablet PC u punom smislu te riječi. Ali cijena je problem (doduše dolaskom kunkurencije će padati).

vexx slazem se da je vrlo dobra stvarcica,no stvarno nema potrebe davati tolike novce,nakon 3 meseca ce pasti za 200 eura,garantirano

Ako je A uspjeh u životu, onda je A = x + y + z. X je rad, y je igra, z je držanje jezika za zubima. Albert Einstein
16 godina
neaktivan
itablet W10 za posao

Atom i Windows 7, meni ne najsretnije rješenje. A tek Win 7 i touchscreen od 10"?!?

Koristio sam od MSI-a all-in-one racunalo sa touchscreenom od 22" i Win 7 i to je bilo teško nabadati.

Pogotovo close i sl. Ugl.windows 7 u izdanju u kakvom je sada nije baš najspretnije rješenja

za tako male ekrane.

Pogledajte samo sliku uz clanak ruke i ikonica i OS-a ispod i bit ce vam sve jasno.

To može biti sve samo ne ugodan rad rukama..

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Pogledajte samo sliku uz clanak ruke i ikonica i OS-a ispod i bit ce vam sve jasno.

Desni klik -> View -> Large icons  {#}

15 godina
neaktivan
a kako planiras desni klik na tabletu :D
18 godina
neaktivan
itablet W10 za posao

Dok ne naprave doking, nema salameta od tableta :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
itablet W10 za posao

Onaj od gigabyte s sličnim spec. samo 300e.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
indig0F10w kaže...
alen-c kaže...

Desni klik -> View -> Large icons {#}

DowlaBoy kaže...
a kako planiras desni klik na tabletu :D

Covjek ti je odgovorio {#}

Al šalu na stranu. Znam tu opciju i znam da se cijelo sucelje na 7ici može "uvecati" za rad na dodir

ali time se gubi funkcionalnost Windowsa, jer ekran je premal a oni preveliki.

Moj stav je da Win 7 nisu uopce prilagođeni radu na tabletima.

Istina je da dolaze s nativnom podrškom za dodir i nekim hvale vrijednim opcijama poput

prepoznavanja teksta i sl. Ali jednostavno rad je neuporedivo lošiji nego na nekom Androidu il

iOSu. Isto tako OS X je prilagođen za touchscreen još i manje, ali ga barem ne guraju u takvu kategoriju

racunala negi iOS. Možda se to s verzijom Lion i iducima popravi.

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice