Isprobali smo HTC Titan i Radar

poruka: 45
|
čitano: 6.423
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo HTC Titan i Radar".
17 godina

Mljac!

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

3 0 hvala 0
17 godina
Ovi aparati djeluju dobro. Ono što me začuđuje je da još čekamo na Nokije s WP 7.

2 0 hvala 0
16 godina
Re: Isprobali smo HTC Titan i Radar

Titan djeluje stvarno odlično.. jedino ekran od 4.7 inča nije za svaku ruku, al ja bi se vjerojatno navikao.. trenutno imam 4.3 (HD2) i nije mi prevelik.

Jhva Elohim Meth.
17 godina
neaktivan

još da znate kad će doći kod nas, kod koga i po kojoj cijeni...

0 0 hvala 0
14 godina

Jos da kazete koju rijec vise o ekranu na titanu posto je to "samo" 800x480 na 4,7 inca.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Jos da kazete koju rijec vise o ekranu na titanu posto je to "samo" 800x480 na 4,7 inca.

Baš bi primjetio razliku da je 1024x768 na toj diagonali :) Moj 15 inčni monitor davno prije je sasvim pristojno izgledao na toj rezoluciji (800x480).

17 godina
moderator
gamer34 kaže...

Pa kako i napisah, ekran nije sad neki spektakl ko recimo na Galaxyju S II, ali je WP7 takav OS koji svojim kontrastnim dizajnom dosta podiže sveukupnu percepciju boja i oštrine... 

drpetric
17 godina

Bice glavni dok ne izadje Omnia 7 II, ili Omnia 7.5, ili kako god. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako nista, Omnia 7 ostaje vrh WP7 ponude bar po pitanju kvalitete displaya :D

17 godina
irmascher kaže...

ako nista, Omnia 7 ostaje vrh WP7 ponude bar po pitanju kvalitete displaya :D

Ne za one koje ne vole pre kričave AMOLED ekrane.

15 godina
neaktivan

volio ne volio... crna boja najbolje izgleda na SAMOLED displayu, a crna boja je na WP7 glavna ;)

17 godina

Možeš stavit i bijelu ak želiš. Ali zato su ostale prejake.

17 godina
irmascher kaže...

volio ne volio... crna boja najbolje izgleda na SAMOLED displayu, a crna boja je na WP7 glavna ;)

A crna boja je sve samo ne "kricava". {#}

16 godina
neaktivan
jakomimi kaže...

još da znate kad će doći kod nas, kod koga i po kojoj cijeni...

navodno bi trebao u tmobile doć prije kraja godine

knight kaže...

se zna datum kad bi mogla izać?

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
Hrco kaže...

Možeš stavit i bijelu ak želiš. Ali zato su ostale prejake.

kako kome... nakon SAMOLED-a mi svaki display izgleda "isprano"...

17 godina

Ne znam fakat, cak sam i naziv lupio.

Znam da sam citao "glasine" da Samsung priprema nesto sa hardwareom od Galaxy S II, ali sa WP7 sistemom. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
knight kaže...
irmascher kaže...

naravno da nije kričava, al kvaliteta same boje je toliko izražena da ne mozes vidjet granicu okvira displaya i samog displaya...

17 godina
irmascher kaže...
knight kaže...
irmascher kaže...

naravno da nije kričava, al kvaliteta same boje je toliko izražena da ne mozes vidjet granicu okvira displaya i samog displaya...

To si u pravu, ali meni se to svidja.

Btw, i ovaj titan mi super izgleda, ali bih volio super amoled na njemu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 20:47 (knight).
17 godina
neaktivan
cekpi kaže...
knight kaže...

Nemoj ju ni uzimat - sadašnja omnia 7 + VGA prednja kamera i hardverska win tipka (nije više touch).

Focus S i Focus Flash će imati 1,4 GHz procesor i noviji hardver. Focus S će imati 4,3" SAMOLED + 8 i 1,3 megapiksela kamere. Flash isti hardver, ali 3,7" SAMOLED + 5 megapiksela zadnja, a prednja VGA. Tako da su sigurno bolja kupnja

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 20:57 (Paolo2612).
17 godina
Paolo2612 kaže...
cekpi kaže...
knight kaže...

Nemoj ju ni uzimat - sadašnja omnia 7 + VGA prednja kamera i hardverska win tipka (nije više touch).

Pa sadasnja Omnia ima harversku Win tipku, a ne touch. Samo su back i search touch. I search je iritantan pravo (nevezano za igre, to je rijeseno updateom).

Ali odakle ti da ce biti ista hardverski kao stara Omnia?

17 godina
neaktivan
knight kaže...
a sadasnja Omnia ima harversku Win tipku, a ne touch. Samo su back i search touch. I search je iritantan pravo (nevezano za igre, to je rijeseno updateom).

Vjerovatno sam onda nešto pobrkao što se tiče tipki

Ne sjećam se točno gdje sam to pročitao, ali uglavnom vijest je bila kako američki FCC dobio prerađenu CDMA omniu s prednjom kamerom na testiranje. Pošto omnia nije bila lansirana u americi onda će sada biti lansirana kao srednja kategorija, focus S i Focus Flash kao top modeli - i još su naveli glasinu da ta "mango"omnia će možda biti lansirana i u europi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 21:25 (Paolo2612).
17 godina
Paolo2612 kaže...
knight kaže...
a sadasnja Omnia ima harversku Win tipku, a ne touch. Samo su back i search touch. I search je iritantan pravo (nevezano za igre, to je rijeseno updateom).

Vjerovatno sam onda nešto pobrkao što se tiče tipki

Ne sjećam se točno gdje sam to pročitao, ali uglavnom vijest je bila kako američki FCC dobio prerađenu CDMA omniu s prednjom kamerom na testiranje. Pošto omnia nije bila lansirana u americi onda će sada biti lansirana kao srednja kategorija, focus S i Focus Flash kao top modeli - i još su naveli glasinu da ta "mango"omnia će možda biti lansirana i u europi.

Mislim da ne govorimo o istoj omniji, preradjena omnia za americko trziste nije ovo o cemu govorim, nego novi model koja bi bila hardverski vrlo slicnih karakteristika kao Galaxy S II. Ovdje ima nesto o tome (mada sam citao i na drugom mjesto, ali se ne sjecam gdje): http://samsunggalaxys2review.org/samsung-galaxy-s2-windows-phone-7-edition/

17 godina
neaktivan
knight kaže...

Mislim da ne govorimo o istoj omniji, preradjena omnia za americko trziste nije ovo o cemu govorim, nego novi model koja bi bila hardverski vrlo slicnih karakteristika kao Galaxy S II. Ovdje ima nesto o tome (mada sam citao i na drugom mjesto, ali se ne sjecam gdje): http://samsunggalaxys2review.org/samsung-galaxy-s2-windows-phone-7-edition/

Neznam za nikakav WP7 sličan galaxy-u, znam za nove modele koje samsung nije predstavio, ali američki operater AT&T se izlajao prije vremena. Uglavnom evo objava za medije:

The Leader in Windows Phones

Outselling all other carriers, AT&T is the clear leader in Windows Phones. Offering the broadest portfolio of Windows Phones today, AT&T will build upon that success with three new 4G devices, two from Samsung and one from HTC. In addition AT&T will be among the first carriers to deliver the Mango update to existing Windows Phone 7 customers this fall.

Samsung Focus S

The Samsung Focus™ S builds on the success of the award-winning and highest selling Windows Phone in the U.S., the Samsung Focus™. Featuring a 4.3-inch Super AMOLED Plus display, 1.4GHz processor, 4G-capable speeds and a thin profile at 8.55 millimeters. It includes front facing 1.3-megapixel and a rear facing 8-megapixel cameras. The Samsung Focus S will find its way into a lot of pockets this fall.

HTC TITAN

Debuting as the largest screen in AT&T’s smartphone portfolio at 4.7 inches, HTC TITAN™ fits comfortably in the palm of your hand. Watch video from AT&T U-Verse Mobile or play Xbox LIVE® games on the largest screen yet for a Windows Phone. Running a 1.5 GHz processor and an 8-megapixel camera with dual LED flash, HTC TITAN will feed the senses.

Samsung Focus Flash

Designed to hit the market packed with value, Samsung Focus™ Flash’s 3.7-inch Super AMOLED screen will both fit in pockets and be light on pocketbooks with the full power of Windows Phone 7.5 inside. As fast and lightweight as it is compact, it runs a 1.4 GHz processor and a 5-megapixel camera plus front facing camera.

Mango Update

AT&T will be among the first to offer the Windows Phone Mango update to its leading portfolio of Windows Phones this fall. Current Windows Phones from AT&T include:

HTC HD7S™
HTC Surround™
LG Quantum™
Samsung Focus™

With its unique user interface complete with colorful Live Tiles, the next version of Windows Phone, code-named Mango, puts people front and center making it easier to connect and share with friends, family and colleagues so important moments are never missed.

Windows Phone has modern communication built in. Only Windows Phone has a People Hub with one touch access to Facebook, LinkedIn and Twitter, all built right in. You can group your friends, pin them to your Start screen to get live updates and easily text, email and IM them all at once. Windows Phone even has Facebook Chat, Messenger, check-ins and photo tagging all built-in so you can stay connected without missing a moment.

Windows Phone has the apps you need but takes them a step further. Pin your apps to your Start screen for live updates at a glance. And only Windows Phone connects apps to your searches making them easier to discover and use.

Windows Phone brings you the Internet beyond the browser. It delivers a fast, beautiful web experience with Internet Explorer 9 and hardware acceleration – but it doesn’t stop there. Local Scout provides suggestions and prioritized local search results on restaurants, shopping and things to do so you can live like a local no matter where you are.

17 godina
Sve je to ok, ali to zbilja nema veze o glasinama o omniji sa hardverom od galaxy s II, o kojoj sam govorio i za koju me covjek pitao (pa sam napomenuo da je glasina). Ne namjeravam se raspravljati, ali prati malo tok diskusije. :)
17 godina
neaktivan
knight kaže...
 Ne namjeravam se raspravljati, ali prati malo tok diskusije. :)

Trebao sam ja manje piti večeras {#}

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
knight kaže...
 Ne namjeravam se raspravljati, ali prati malo tok diskusije. :)

Trebao sam ja manje piti večeras {#}

ajde ajde, sad si me opet bacio na razmišljanje o samsungu

kod mene normalno radi.....
14 godina
neaktivan

Sve je to pet, samo je problem trajanje baterije.

Vjerojatno dan, ne više.

Imam omniju 7 i glavni problem je baterija.

Još trajanje baterije (dan, dva) prolazi.

Punjenje je problem, puni ga i do dva sata.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam bas pozitivno iznenađen trajanjem baterije na Omniji 7... naspram Xperie X10 koju sam morao puniti svaku vecer, Omnia mi u prosjeku svaku vecer pokaze da je slaba baterija.. ostavim je preko noci da se napuni i to je to... ako ne koristim puno wifi, odradi mi i 3 dana bez problema...

17 godina
Malo OT ali meni na i9100 baterija traje jedva jedan dan (ok petljam po njemu od jutra do sutra) a puni se šest sati!!!!!!!!!!
17 godina

Meni traje otprilike dan, pa cu se morati prebaciti na nocno punjenje, koje je najprakticnije. Bas jutros sam sam googlao da li "nocno punjenje" (duze od neophodnog vremena) ostecuje bateriju i odgovori su uglavnom da nema nikakvog utjecaja.

A samo punjenje mi traje minimalno 3 sata (kad je skroz prazna).

Sve u svemu, baterija je prilicno bez veze. Doduse, jako puno surfam i masa nekih zavrzlama mi je ukljucena, ali to valjda i jeste poenta smartphonea. Jednostavno, baterija (koliko god napredovala) jos uvijek je prastara tehnologija i cini mi se najveca poteskoca u unaprijedjenju mobilnih uredjaja.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice