Isprobali smo HTC One X, V i S

poruka: 47
|
čitano: 10.637
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo HTC One X, V i S".
16 godina
neaktivan
Re: Isprobali smo HTC One X, V i S
Ključna riječ, "ne bi smio" :P. Vidjet ćemo kako će to biti kod naših nadasve povoljnih i velikodušnih operatera :D. Naravno, govori se o cijeni uređaja bez pretplatničkog odnosa.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Parkour#
15 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
dreamlord kaže...

odakle vam to da one V će koštati oko 2800-3000kn?

to je preko 400 eura, a radi se o low end uređaju (tako je htc izjavio).

ne bi smio koštati više od 260-280 eura.

http://www.gsmarena.com/htcs_one_x_one_s_and_one_v_get_a_contract_free_price-news-3898.php

Cijene u Hrvatskoj po mom misljenju bi trebale biti:

One V - 2500kn

One S - 4000kn
One X - 5000kn 

ne vjerujem ja gsm areni. jednostavno mi nema logike da mob koji je najavljen od strane htc kao niža srednja klasa i koji je biti brat blizanac desire S modela (a ima btw manje rama nego desire S) bude skuplji od tog istog. ta cifra od 2500kn je opet prevelika za mob tog segmenta.

oko 2000kn je neka realna cijena. sve preko toga je previše za taj mobitel.

pogotovo jer mu xperia P i U pušu za vratom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 12:50 (dreamlord).
17 godina
neaktivan
One X-3900/3800kn
One S-2900/2800 kn
One V-1900/1800kn
15 godina
neaktivan

Nema šanse da One X bude ispod 4500 kn,govorimo o kupovini bez pretplata... KAd ste vidjeli High end model bilo kojeg proizvođača ispod 4500 kn,pogotovo ovakvu mrcinu?

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Nema šanse da One X bude ispod 4500 kn,govorimo o kupovini bez pretplata... KAd ste vidjeli High end model bilo kojeg proizvođača ispod 4500 kn,pogotovo ovakvu mrcinu?

Tako negdje su uvijek bili ti top modeli... po 4500 bez pretplate. Nadam se da neće probit granicu, ili bar ne previše.

13 godina
neaktivan

Sva tri modela su odlična, ali bojim se da će ih Samsung sve zasjeniti za par tjedana kad predstavi nasljednika S II. Uz toliko tajnovitosti bolje im je da imaju nešto dobro...

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A koliko je kostao Legend u slobodnoj prodaji(2700kn)? Koliko je kostao onaj jadni Wildfire(2000kn)? A koliko je kostao Wildfire S (2000kn)? Ako One V bude ispod 2000kn onda bi izgledalo da su stvarno snizili cijene opcenito, al u to ne vjerujem...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
gorki8701 kaže...

Iskreno,najiskrenije,cemu tolika memorija na telefonu,glupost teska,sasvim je dosta do 8 gb memorije,kao prvo nesigurno je,neka se nesto dogodi telefonu sve gubis,ja osobno na tel imam nekih 500 ak pjesama i to mi zauzima nekih 2,5 gb memorije,i vise necu da stavim,imma oko 100 ak slika,cim mi dodje do te brojke ja prebacim na racunalo i storage,da ne izgubim,zato mi je to pumpanjem gb marketinski trik,sasvim nepotrebno

Jedna pjesma mi je ~25MB, ako je 320 MP3 ~10MB. Ako radim noćnu smjenu, na mobitel ću stavit koji film, a i igre su danas po GB i više. Meni je potrebno više. A da ne kazem ako ga korisitim kao USB memoriju.

Pa samo na pjesme otiđe 8GB onim ljudima koji često slušaju muziku. Ja osobno nikad nestavim samo 1 film uvjek ih bude 5-6, nikad neznaš kad će ti zatrebati i što ti se gleda. Od gamelofta imam dosta igara, nije da ih često igram, ali kad mi se igra hoću da imam nešto za igrat. Imam mobitel koji snima VGA i 1min ~100mb, mogu mislit što je s onim mobitelima koji snimaju FHD. Karticu također koristim kao USB memoriju, uvjek netko u razredu ima punjač(tj. USB kabel), a budući da imam 32GB Class 10 to ide jako brzo.
P.S. kartica je plaćena manje od 200kn u Velikoj Britaniji tako da mi negovorite da sam bezveze bacio pare na karticu

Mitsuoka kaže...

Ocekuj top model oko 5000-5500kn, mozda 6, ali sumnjam.

zavisi kad dođe i što još dođe, moja procjena je 5000kn

17 godina
neaktivan

Cijene u italiji!

One X - 700€
One S - 600€
One V - 400€

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Realno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BMK kaže...

Realno.

Skupo

14 godina
neaktivan

Zgodan hands on video sa GSM arene...

Impresivan mob, treba samo opljačkat banku prije nego to dođe... xD

EDIT: i da, crni mi je mrak... :)

BTW. zasto Bug ne snimi tak neki dvominutni hands on video tih jačih uređaja?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 21:02 (trap).

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo malo duži hands on i još jedan camera video... Napominjem da se ovdje radi o američkoj inačici koja koristi dual core snapdragon. Novi sense uz to što lijepo izgleda se i vrti jako brzo i glatko (i na tom dual coreu). Fotić i kamera su pak druga priča, djeluje stvarno odlično i ultrabrzo. Odličan posao HTC.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
trap kaže...

Evo malo duži hands on i još jedan camera video... Napominjem da se ovdje radi o američkoj inačici koja koristi dual core snapdragon. Novi sense uz to što lijepo izgleda se i vrti jako brzo i glatko (i na tom dual coreu). Fotić i kamera su pak druga priča, djeluje stvarno odlično i ultrabrzo. Odličan posao HTC.

Kolikoo znam taj dual core snapdragon je jači od Tegre

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Kako, zašto, odakle, po čemu? :D

16 godina
neaktivan
trap kaže...
Mitsuoka kaže...

Kako, zašto, odakle, po čemu? :D

po jednom testu, tj. linku na test u nekoj temi o Galaxy S III-ci

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Dodge_167 kaže...

Cijene u italiji!

One X - 700€
One S - 600€
One V - 400€

"In Germany and Austria, the HTC One X will be sold for 599 Euro while the HTC One S will be sold for 499 Euro. The HTC One V, on the other hand, will be the cheapest as it will be sold for a very decent price of 299 Euro."

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice