a to s baterijama na svim TS telefonima, ne samo na iPhoneu, je katastrofa.
Istina je da bi s nekim aplikacijama u backgroundu koje vuku mailove, tweetove, chat.... baterija trajala otprilike dva sata.
Istina je da bi s nekim aplikacijama u backgroundu koje vuku mailove, tweetove, chat.... baterija trajala otprilike dva sata.
Ah tesko.. imao sam Nokiu 5800. Baterija je trajala dva do tri dana koristenja. Isto toliko koristim ajfon pa mi do kraja dana ostane na 10% ili 20%. To ostavit preko noci i mogu bit siguran da me sutrada nece probudit alarm :D
Ah tesko.. imao sam Nokiu 5800. Baterija je trajala dva do tri dana koristenja. Isto toliko koristim ajfon pa mi do kraja dana ostane na 10% ili 20%. To ostavit preko noci i mogu bit siguran da me sutrada nece probudit alarm :D
To mi je cudno, meni preko noci obicno ostane na istom postotku baterija ili izgubi 1-2%. Kad ga koristim kao obican mobitel + e-mail baterija mi drzi 4 dana bez problema. Uz cest pristup internetu mi redovito traje puna 2 dana (48 sati).
Najbolja stvar mi je sta se uzasno brzo puni baterija, 15ak minuta mi je dovoljno da izdrzi citav dan uz poruke i telefoniranje. Za cca. 1h je na 100%.
Imam 3g, ne 3gs. Jailbreakan je i prepun modova i aplikacija. Glavna stvar za produzit trajanje baterije je sta manje koristiti 3g i ne drzat ukljucen push mail.
meni je jedan dan max ( od ujutro do pred veče ) .. preko noći je napunim pa nije bed. Doduše koristim ga puno. mailovi, safari ... telefon.
ovo je neki lik postao u komentarima na mashable, kao leak screenshot iPhone OS 4: http://i39.tinypic.com/2ynp1s3.jpg
nezz, meni možda malo sumnjivo, iako bi mi se sviđalo da malo redizajniraju sučelje u ovom smjeru, iako možda čak i ovo ima smisla jer iPad ima slične bolje (čini mi se), a i sviđa mi se ako se konačno rješe onih groznih vertikalnih crta...
pa one crte su odlične...e da naprave expose za lockscreen kad dobijem više poruka poziva i sličnih stvari
pa one crte su odlične...e da naprave expose za lockscreen kad dobijem više poruka poziva i sličnih stvari
Meni se baš nikad nisu previše sviđale :)
To mi je cudno, meni preko noci obicno ostane na istom postotku baterija ili izgubi 1-2%. Kad ga koristim kao obican mobitel + e-mail baterija mi drzi 4 dana bez problema. Uz cest pristup internetu mi redovito traje puna 2 dana (48 sati).
Najbolja stvar mi je sta se uzasno brzo puni baterija, 15ak minuta mi je dovoljno da izdrzi citav dan uz poruke i telefoniranje. Za cca. 1h je na 100%.
Imam 3g, ne 3gs. Jailbreakan je i prepun modova i aplikacija. Glavna stvar za produzit trajanje baterije je sta manje koristiti 3g i ne drzat ukljucen push mail.
Ja ga koristim cijeli dan. Safari i mail najvise te SMS, a tek onda pricanje :D Uglavnom, moguce je da je zeznut moj zato kaj mu treba par sati da se spoji na mrezu ako mi se kojim slucajem ugasi :D
eto multitaskinga
MT će biti ograničen na 3GS i novi model 100%!
MT je odlično implementiran, umjesto čitave aplikacije u pozadini radi samo proces koji ta aplikacija zahtjeva tako da bi potrošnja baterija trebala biti svedena na minimum.
7 Api ja za multitasking ... :D 1. je audio ... da vidimo dalje.
Da, izgleda.. Danas izlazi 5.0 za developere.. a na ljeto ce biti nasa, mozda i prije
uuuuu, jako lijepo.... Sad me bas zanima sta ce ovi "ljubitelji" iphonea izmisliti samo da kazu da je iphone smece.. :)
uuuuu, jako lijepo.... Sad me bas zanima sta ce ovi "ljubitelji" iphonea izmisliti samo da kazu da je iphone smece.. :)
Evo, ja rekao na prošloj stranici šta mi fali na iPhoneu. A ništa od toga se neće popraviti
svidjaju mi se promjene :)
--
Nadam se opciji delete za muziku i slike stavljene preko iTunesa.. :)
Jel ce 4.0 ici i na 3G ili samo 3GS?
folderi , so far so good ...
op op :)
slika ce imati mogucnost da bude i na home screen i lock screenu
MT će biti ograničen na 3GS i novi model 100%!
MT je odlično implementiran, umjesto čitave aplikacije u pozadini radi samo proces koji ta aplikacija zahtjeva tako da bi potrošnja baterija trebala biti svedena na minimum.
MT aplikacije će se morati uklopiti u kategorije za koje su izdani Apiji:
Background audio
Voice over IP
Background Location
Push notifications
Local notifications
Taks completion
Fast app switching ...
sad smo na folderima, ima još 5 "tentpole" novina...
Unified mailbox ... to je cool
Jason Chen:
If you replaced every one of the 180 app spaces in your phone with folders, you can now have 2160 apps on your phone. :D
Imamo i podršku za iBooks... :)))
iAd??
..
da se sjebe google. ovaj iAd sam znao da će biti nešto sjebano ... al mora čim je povezano sa reklamama ... umjesto da te klik vodi na web stranicu, ostaješ u appu ...
samo da pitam kad ce se moci skinit taj firmware? i da ga skinem? radi jailbreaka =)
samo da pitam kad ce se moci skinit taj firmware? i da ga skinem? radi jailbreaka =)
Na ljeto vjerojatno. A JB ovisi... vjerojatno ne odmah.. ako uopce. Vidjet cemo..
kad će se novi OS moć skinit?
jel je ovaj interactions povezan sa Javom?
Da skinem tu verziju 4.0 kad bude, jel sam se jedanput zeznio sa 3.1.3 -.-. Eh da mogu vrijeme vratit =(
Smrdi mi ovaj iAd...
Smrdi mi ovaj iAd...
Zapravo koncept je užasno logičan i nije ni loš. Užasno bi ne nerviralo kad bi slučajno kliknuo na neku reklamu u vrhu neke besplatne igrice ( ovo je za free programe ) pa bi me iz igre odvelo u safari - naročito je moj sin klikao na te sličice (reklame ) i onda bi se pogubio u safariju :DD ( i dalo lovu googleu )
Ovako će ti se samo otvoriti reklama u overlayu, može biti interaktivna, video, igra u igri, whatever, ostaješ u appu cijelo vrijeme, lova ide appleu i developerima, a dizajneri će imati mogućnost napraviti smislenu reklamu sa interaktivnim sadržajima umjesto simple bannera.
naravno samo klikneš na x i nazad si na aplikaciji tj nema govora o tome da moraš gledati reklamu.