iPhone OS 4 u četvrtak

poruka: 176
|
čitano: 33.709
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone OS 4 u četvrtak".
17 godina
neaktivan
RE: iPhone OS 4 u četvrtak

a to s baterijama na svim TS telefonima, ne samo na iPhoneu, je katastrofa.

Istina je da bi s nekim aplikacijama u backgroundu koje vuku mailove, tweetove, chat.... baterija trajala otprilike dva sata.

17 godina
neaktivan
daddy_cool kaže...

Istina je da bi s nekim aplikacijama u backgroundu koje vuku mailove, tweetove, chat.... baterija trajala otprilike dva sata.

Ah tesko.. imao sam Nokiu 5800. Baterija je trajala dva do tri dana koristenja. Isto toliko koristim ajfon pa mi do kraja dana ostane na 10% ili 20%. To ostavit preko noci i mogu bit siguran da me sutrada nece probudit alarm :D

15 godina
protjeran
infinityzg kaže...
daddy_cool kaže...

Ah tesko.. imao sam Nokiu 5800. Baterija je trajala dva do tri dana koristenja. Isto toliko koristim ajfon pa mi do kraja dana ostane na 10% ili 20%. To ostavit preko noci i mogu bit siguran da me sutrada nece probudit alarm :D

To mi je cudno, meni preko noci obicno ostane na istom postotku baterija ili izgubi 1-2%. Kad ga koristim kao obican mobitel + e-mail baterija mi drzi 4 dana bez problema. Uz cest pristup internetu mi redovito traje puna 2 dana (48 sati).

Najbolja stvar mi je sta se uzasno brzo puni baterija, 15ak minuta mi je dovoljno da izdrzi citav dan uz poruke i telefoniranje. Za cca. 1h je na 100%.

Imam 3g, ne 3gs. Jailbreakan je i prepun modova i aplikacija. Glavna stvar za produzit trajanje baterije je sta manje koristiti 3g i ne drzat ukljucen push mail. 

17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

meni je jedan dan max ( od ujutro do pred veče ) .. preko noći je napunim pa nije bed. Doduše koristim ga puno. mailovi, safari ... telefon.

A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danijel kaže...

ovo je neki lik postao u komentarima na mashable, kao leak screenshot iPhone OS 4: http://i39.tinypic.com/2ynp1s3.jpg

nezz, meni možda malo sumnjivo, iako bi mi se sviđalo da malo redizajniraju sučelje u ovom smjeru, iako možda čak i ovo ima smisla jer iPad ima slične bolje (čini mi se), a i sviđa mi se ako se konačno rješe onih groznih vertikalnih crta...

pa one crte su odlične...e da naprave expose za lockscreen kad dobijem više poruka poziva i sličnih stvari

Vir prudens non contra ventum mingit...
17 godina
neaktivan
MaterAos kaže...

pa one crte su odlične...e da naprave expose za lockscreen kad dobijem više poruka poziva i sličnih stvari

Meni se baš nikad nisu previše sviđale :)

Potpis ;)
17 godina
neaktivan
ansha kaže...
infinityzg kaže...
daddy_cool kaže...

To mi je cudno, meni preko noci obicno ostane na istom postotku baterija ili izgubi 1-2%. Kad ga koristim kao obican mobitel + e-mail baterija mi drzi 4 dana bez problema. Uz cest pristup internetu mi redovito traje puna 2 dana (48 sati).

Najbolja stvar mi je sta se uzasno brzo puni baterija, 15ak minuta mi je dovoljno da izdrzi citav dan uz poruke i telefoniranje. Za cca. 1h je na 100%.

Imam 3g, ne 3gs. Jailbreakan je i prepun modova i aplikacija. Glavna stvar za produzit trajanje baterije je sta manje koristiti 3g i ne drzat ukljucen push mail. 

Ja ga koristim cijeli dan. Safari i mail najvise te SMS, a tek onda pricanje :D Uglavnom, moguce je da je zeznut moj zato kaj mu treba par sati da se spoji na mrezu ako mi se kojim slucajem ugasi :D

17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

Evo pocinje :)

http://live.gizmodo.com/

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
iPhone OS 4 u četvrtak

eto multitaskinga

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

MT će biti ograničen na 3GS i novi model 100%!

MT je odlično implementiran, umjesto čitave aplikacije u pozadini radi samo proces koji ta aplikacija zahtjeva tako da bi potrošnja baterija trebala biti svedena na minimum.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 19:24 (vjeko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

7 Api ja za multitasking ... :D 1. je audio ... da vidimo dalje.

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, izgleda.. Danas izlazi 5.0 za developere.. a na ljeto ce biti nasa, mozda i prijeSmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

uuuuu, jako lijepo.... Sad me bas zanima sta ce ovi "ljubitelji" iphonea izmisliti samo da kazu da je iphone smece..   :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

uuuuu, jako lijepo.... Sad me bas zanima sta ce ovi "ljubitelji" iphonea izmisliti samo da kazu da je iphone smece..   :)

Evo, ja rekao na prošloj stranici šta mi fali na iPhoneu. A ništa od toga se neće popraviti Belji se

16 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

svidjaju mi se promjene :)

--

Nadam se opciji delete za muziku i slike stavljene preko iTunesa.. :)

Jel ce 4.0 ici i na 3G ili samo 3GS?

Apple iPhone 3GS 16GB
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 19:37 (lg-viewty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

folderi , so far so good ...

A.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

op op :)

slika ce imati mogucnost da bude i na home screen i lock screenu

Apple iPhone 3GS 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

MT će biti ograničen na 3GS i novi model 100%!

MT je odlično implementiran, umjesto čitave aplikacije u pozadini radi samo proces koji ta aplikacija zahtjeva tako da bi potrošnja baterija trebala biti svedena na minimum.

MT aplikacije će se morati uklopiti u kategorije za koje su izdani Apiji:

Background audio

Voice over IP

Background Location

Push notifications

Local notifications

Taks completion

Fast app switching ...

sad smo na folderima, ima još 5 "tentpole" novina...

A.
17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

Unified mailbox ... to je cool

Jason Chen:

If you replaced every one of the 180 app spaces in your phone with folders, you can now have 2160 apps on your phone. :D

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

Imamo i podršku za iBooks... :)))

Potpis ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

iAd??

Apple iPhone 3GS 16GB
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 19:55 (lg-viewty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

..

da se sjebe google. ovaj iAd sam znao da će biti nešto sjebano ... al mora čim je povezano sa reklamama ... umjesto da te klik vodi na web stranicu, ostaješ u appu ...

A.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 19:53 (artfull).
16 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

samo da pitam kad ce se moci skinit taj firmware? i da ga skinem? radi jailbreaka =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dooma kaže...

samo da pitam kad ce se moci skinit taj firmware? i da ga skinem? radi jailbreaka =)

Na ljeto vjerojatno. A JB ovisi... vjerojatno ne odmah.. ako uopce. Vidjet cemo..

16 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

kad će se novi OS moć skinit?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

jel je ovaj interactions povezan sa Javom?

Apple iPhone 3GS 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

Da skinem tu verziju 4.0 kad bude, jel sam se jedanput zeznio sa 3.1.3 -.-. Eh da mogu vrijeme vratit =(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
preko ljeta valjda =)
17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

Smrdi mi ovaj iAd...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Smrdi mi ovaj iAd...

Zapravo koncept je užasno logičan i nije ni loš. Užasno bi ne nerviralo kad bi slučajno kliknuo na neku reklamu u vrhu neke besplatne igrice ( ovo je za free programe ) pa bi me iz igre odvelo u safari - naročito je moj sin klikao na te sličice  (reklame ) i onda bi se pogubio u safariju  :DD ( i dalo lovu googleu )

Ovako će ti se samo otvoriti reklama u overlayu, može biti interaktivna, video, igra u igri, whatever, ostaješ u appu cijelo vrijeme, lova ide appleu i developerima, a dizajneri će imati mogućnost napraviti smislenu reklamu sa interaktivnim sadržajima umjesto simple bannera.

naravno samo klikneš na x i nazad si na aplikaciji tj nema govora o tome da moraš gledati reklamu.

A.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 20:02 (artfull).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice