iPhone, iPhone, iPhone

poruka: 312
|
čitano: 96.492
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone, iPhone, iPhone".
17 godina
neaktivan
Re: iPhone, iPhone, iPhone
sudy_freak kaže...

Što se organizacije vlastitog budžeta tiče, upoznat sam kako to funkcionira jer sam student i znam kako raspolagati s novcem.

Kako ga preraspodjeliti.
Jasno, vlastitih prihoda nemam, ali vjerujem da nisi ni ti u mojim godinama znao, zar ne?

Sve dođe s vremenom. 

Naravno, sve dođe s vremenom. Ali isto tako kao što nisam znao kako se to radi nisam ni komentirao poteze drugih.

Zapravo, da ti budem iskrne, ne mijenjaju se drastično stvari kad počneš raditi, nego kad počneš živjeti sam, u svom stanu ili kao podstanar, uz sve što takav život donosi. Da ne velim kad dobiješ dijete.

Zato mislim da uopće ne bi trebao razmišljati o raspravi o kupovini na rate... bar za sad.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Danny_HR kaže...

Dok god ti mamica i tatica kupuju stvari nemaš baš neko posebno pravo komentirati kako i na koji način netko troši vlastiti novac.

Usudio bih se čak i reći da nemaš pojma kako organiziranje vlastitog budžeta funkcionira.

Djelomično se slažem.

Nisam uopće htio ovakvu raspravu s onim komentarom na njegovih 6 rata, da se razumijemo.
Samo tipičan model i način kako prosječan stanovnik hrvatske kupuje nešto.

...

Gle nije uopce stvar u nacinu kupovine,ja sam moga iskesirat te pare,te onda za registraciju auta.

Samo sta bi onda ja i zena vrlo vjerovatno gladovali do sljedece place(koja je daleko bolja od hrvatskog prosjeka),a sa zenom bi mi gladova i sin od 3 ipo miseca.

Puno je lakse kad imas samo sebe za "brigu".

Da sam samo ja u pitanju vjerovatno bi kupia u kesu i malo se stisnia do sljedece place(ili mozda nebi ni bilo potrebe za stiskanjem,jer mi troskovi nebi bili toliko koliki su sad.

Dok sam bia samo ja u pitanju, ima sam skoro duplo manju placu,a ostajalo bi mi love na racunu svaki misec.

Poanta je da je i ljudima s dobrim primanjima puno lakse prozvakat neke troskove na rate,a ako u tim ratama nema kamate onda su rate i puno logicnije.

Osim naravno ako ti tata nije neki mogul i plivas u novcima.

Ekipa koja ispljune odredenu lovu u kesu za neki skupi komad robe,mobitel i sl. pa onda nemaju za kruh i zicaju za kavu mi je osobno smijesna,

Ili npr. dignu kredit kupe auto od 35.000 Eura pa nemaju za gorivo.

Cemu to?

Da bi mogli mjerit ciji je veci ispred ekipe i susjedstva,da bi se mogli hvalit i bit "face"?

Moj model i nacin kupnje osigurava da mojoj obitelji nikad ne fali nista.

Prvo se osiguraju osnovne stvari, pa ako ostane novaca trosi se na luksuz...

Ali pomalo ima vremena naucit ces(bar se nadam)

Anyway,sorry za OT

15 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

Ako netko bude prodavao iphone 4 nek mi javi u poruke !

I da li ima neka internet opcija posebno za iphone osim onih malih paketa (20 kn-150 mb, 50 kn-500 mb) ? na tmobile

500 mb mi je dovoljno ali me zanima da li ima nesto posebno za iphone, neže cijene i tako to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...
markot kaže...

Ako netko bude prodavao iphone 4 nek mi javi u poruke !

I da li ima neka internet opcija posebno za iphone osim onih malih paketa (20 kn-150 mb, 50 kn-500 mb) ? na tmobile

500 mb mi je dovoljno ali me zanima da li ima nesto posebno za iphone, neže cijene i tako to

da ima niža tarifa samo za korisnike ajfona..

također navodno (koliko čujem tu od određene skupine) žene ti kad vide ajfon automatski trče odkopčati šlic hlača, ljudi ti prepuštaju parking mjesta i bakice ti se dižu u tramvaju.

et, hvala na sutrucnom pojašnjenju...pito sam to zbog toga sto to govno od mobitela mi se automatski spaja na intenet pa mi brzo potroši paket od 500 mb, a kud ja jos koristim puno, tako da sam mislio da ima neki veci paket za mob, naravno poželjno je da bude jeftinije..

a ove pogodnosti koje si nabrojio imam i bez iphone ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 22:37 (markot).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
iPhone, iPhone, iPhone
Brzo ti pojede 500 mb, epic! Hahahah
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

otkad mi je komp crko, dok ga neodnesem na poravak( neda mi se), cjelo vrijeme sam na iphoneu na 3g mreži, sto se tiče inetrneta , ugl. netrebam ja objašnjavat, samo sam postavio pitanje ..............

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

LOL - kvalitetan članak.

Koliko vidim po komentarima, ljudi ne čitaje već samo komenitraju ...

Neš ti čitanja članaka, bitno je imati mišljenje, pa makar i ispao budala.

1 0 hvala 0
17 godina
iPhone, iPhone, iPhone
Sales of Apple’s iPhone, iPad banned by German court
http://www.bgr.com/2011/12/09/sales-of-apples-iphone-ipad-banned-by-german-court/

Adobe Flash security issues = 96 Average browser security issues w/ JavaScript on = 237 All five major browsers w/ JavaScript on = 1,185
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
parizer kaže...
http://www.bgr.com/2011/12/09/sales-of-apples-iphone-ipad-banned-by-german-court/

Fino, nadam se da će se što prije početi provoditi zabrana prodaje. Govna lopovska iz Applea, tako im i treba.

15 godina
Mirko935 kaže...
parizer kaže...

Fino, nadam se da će se što prije početi provoditi zabrana prodaje. Govna lopovska iz Applea, tako im i treba.

ako to prođe, žao mi je iraca. morat ce kupovat nekakve smećaste mobitele i tablete. a zalihe ce se prebaciti drugdje gdje je nestašica. dok jednom ne smrkne drugom ne svane.

edit: aha, oni poskrbljuju više država...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 15:44 (Ezio).
13 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
parizer kaže...

Zašto su lopovi? Daju garanciju bilo di, kvaliteta ima je 100%... {#}

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
ako to prođe, žao mi je iraca. morat ce kupovat nekakve smećaste mobitele i tablete. a zalihe ce se prebaciti drugdje gdje je nestašica. dok jednom ne smrkne drugom ne svane.

edit: aha, oni poskrbljuju više država...

Baš naprotiv, možda kupe druge telefone pa shvate koliko su bolji od Appleovih igračaka.

Diplomat kaže...
 Zašto su lopovi? Daju garanciju bilo di, kvaliteta ima je 100%... {#}

Zato što ljudima kradu patente? S tim da pod patente ne računam gluposti poput onih Appleovih, nego prave patente kao što je ovaj Motorolin. Koliko Apple ima patenata koji su esencijalni za GSM, GPRS ili UMTS, to me zanima. Ako netko zna slučajno?

A i o ovom za kvalitetu bi se dalo raspravljati...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 15:59 (Mirko935).
13 godina
odjavljen
iPhone, iPhone, iPhone
Nema se kaj raspravljati o kvaliteti!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Nema se kaj raspravljati o kvaliteti!

Pa nema, da, evo moj buraz je neki dan kupio 3GS-a i kaže da mu puca veza itd., nestaje signal, jel, po gradu što mu se nije dešavalo s SE-om K800. Što nije prvi put da vidim da iPhone ima problema s mrežom, naročito u vezi prebacivanja s 2G na 3G signal, vidio sam to kod nekoliko ljudi s iPhoneima. Nešto što se događa usputno na svakom drugom telefonu je iPhoneu problem i pri tome gubi mrežu na desetke sekundi.

16 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

Ja sam imo 3GS i nikad s njima nisam imo problema

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
iPhone, iPhone, iPhone
Laže te, ja sam istosurfao/radio iline radio sa Iphone 3GS i sa HTC HD2 znači problema nema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Laže te, ja sam istosurfao/radio iline radio sa Iphone 3GS i sa HTC HD2 znači problema nema.

Zbog čega bih lagao, pobogu?

13 godina
odjavljen
iPhone, iPhone, iPhone
Loše mjesto u gradu, bilo je par mjesta na kojima mi je HTC izgubio signal baš kao i 3GS.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Loše mjesto u gradu, bilo je par mjesta na kojima mi je HTC izgubio signal baš kao i 3GS.

Loše mjesto u Zagrebu? To ne postoji. A ovo s gubljenjem mreže kod prebacivanja s 2G na 3G signal sam vidio svojim očima još na 3G-u kod dvoje ili troje ljudi, na iPhoneu 3G starom još, zbog toga su gasili 3G prijenos potpuno; čini se da to nisu na 3GS-u popravili. Nadam se da na 4 jesu. Ili su možda oba trojica imali neke baksuzne primjerke koji ne rade kako treba. Ali sigurno ne ide u prilog onoj tvrdnji o neupitnosti Appleove kvalitete.

13 godina
odjavljen
iPhone, iPhone, iPhone
U ZAGREBU NE POSTOJI? Na jednom dijelu Savskog mosta se gubi signal.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Ovisi na kojoj mreži vjerojatno, a i o telefonu. Očito će iPhone imati malo više problema od ozbiljnih mobitela.

Ja na svom HTC-u na T-Mobileu u ovih 3 godine nisam ni jednom izgubio signal u Zagrebu, na par mjesta ima samo EDGE signala, ali da nestane potpuno nisam nikad vidio. Zapravo, ne sjećam se kad sam zadnji put vidio da nema signala u Zagrebu. Možda negdje 97./98. ili tako nešto, dok sam se još igrao sa Siemensom S3com mojih roditelja. :)

15 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

u firmi pun k ljudi dobilo službene IP4-orke još (ofc ja sam se borio protiv toga), i sad dosta njih kuka kako na nekim mjestima gdje su nekoć imali signal, sa IP4 nemaju..

znate u čem je poanta?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
iPhone, iPhone, iPhone
Poanta je Apple hejtanje! Hahaha
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Diplomat kaže...

Mozda zato sto koristis iPhone.

Kupi neki od boljih mobitela, hvala bogu ima ih pun k. {#} {#}

- Psiho246
13 godina
odjavljen
iPhone, iPhone, iPhone
Na istom mjestu mi se gubi sa HTC!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

@Diplomat

misli ti šta hoćeš, ali troje ljudi se požalilo na isti problem. čovijek uđe u lift, pukne poziv. prolazi kroz podvožnjak slavonske pukne poziv.

predložio sam im nabavku kondomčeka, ali nitko ne želi nositi debelu hrgu gume sa sobom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
nine kaže...

@Diplomat

misli ti šta hoćeš, ali troje ljudi se požalilo na isti problem. čovijek uđe u lift, pukne poziv. prolazi kroz podvožnjak slavonske pukne poziv.

predložio sam im nabavku kondomčeka, ali nitko ne želi nositi debelu hrgu gume sa sobom.

Ne želim raspravljet dok tebi i meni ne pukne poziv tj. dok ne kupiš Iphone i vidiš kako gubi crtice nakon nepravilnog držanja...

15 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

ne treba mi iphone.. mogao sam ga dobiti za službeni, ali radije koristim svoju staru njoku n95 8gb {#}

ne znam dali gubi zbog držanja.. to je moja teorija koja prozilazi iz mnogih pritužbi za signal nakon izlaska samog uređaja. to kaj se tebi crtice ne smanjuju ne znači da gubi signal.

kao što možda i sam znaš nakon fijaska nakon izlaska ip4, apple je izdao sw update koji je kao sve riješio..

eto ljudi koji su na nekim lokacijama prije normalno telefonirali, danas to ne mogu. all i know

uostalom nisu svi korisnici ip-a oduševljeni fanboyevi koji ne vide apsolutno nikakvu manu u njemu.. znam ih puno i koji pljuju po njemu

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
nine kaže...

ne treba mi iphone.. mogao sam ga dobiti za službeni, ali radije koristim svoju staru njoku n95 8gb {#}

ne znam dali gubi zbog držanja.. to je moja teorija koja prozilazi iz mnogih pritužbi za signal nakon izlaska samog uređaja. to kaj se tebi crtice ne smanjuju ne znači da gubi signal.

kao što možda i sam znaš nakon fijaska nakon izlaska ip4, apple je izdao sw update koji je kao sve riješio..

eto ljudi koji su na nekim lokacijama prije normalno telefonirali, danas to ne mogu. all i know

uostalom nisu svi korisnici ip-a oduševljeni fanboyevi koji ne vide apsolutno nikakvu manu u njemu.. znam ih puno i koji pljuju po njemu

Tvoja fantazija koja ne drži vodu. {#}

P.S: imao sam N95 8 GB, bio je dobar mobitel prije 5 godina! {#}

15 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

ok hoćeš ovako.. to je na internetu opće raširena teorija zašto ip gubi signal.

glede n95.. zadovoljava moje poslovne potrebe. čitaj telefoniranje i parking sms. u puno situacija mi je praktičan zbog tipkovnice po kojoj mogu haklati na pamet. (tipa dok vozim auto {#})

mail account nemam složen na mobu, jer ne želim da me proganjaju poslovni mailovi i kad sam doma. praktički bi moje poslovne potrebe zadovoljila i njoka vulgaris.

isto tako nije me sram (kao neke) na sastancima izvaditi staru hrgu.. bmk.. nisam čovijek od estetike

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice