700 dolara za najkapacitetniji model? Nije li malo previse?
jel tko zna kada je prosle godine pocelo ciscenje? meni je ovo malo rano .. mozda i dodje ranije od srpnja ..
Kod nas je 7598,00 kn tak da je ovih 700$ smiješno malo.
700 dolara je za europu 700 eura + visoki porezi kod nas + marza = priblizno ta cijena.
wrong, najskuoplji model kod nas kosta ja mislim oko 4800kn ali je zakljucan na T-mobiel, kao i ovi tu
nadam se da je ciscenje kako bi izasao novi iphone,takodje se nadam da ce kada izadje novi,starim iphonima opasti cijena ;)
Izgleda da nam stize novi iPhone... Samo da ne ''zaborave'' na stare korisnike (makar one 3GS-a) ako slucajno u novom iPhoneu stave jaci procesor i multitasking, nadam se da ce on biti dostupan i za ''starije'' iPhoneove. U suprotnom necu nist napraviti ali bit cu prilicno ljut posto samim tim potezom nece se moci koristiti vecina novih aplikacija na (ponovno) ''starijim'' verzijama iPhona
pa ko če im sad kupit novi jojofon, kad su ljudi pod ugovorom još barem godinu dana, eto meni jos godina i pol :D 3gs
sad ču mrzit ovaj 16gb GS jojofon ako izađe 3GS Turbo
pa ko če im sad kupit novi jojofon, kad su ljudi pod ugovorom još barem godinu dana, eto meni jos godina i pol :D 3gs
sad ču mrzit ovaj 16gb GS jojofon ako izađe 3GS Turbo
Ista situacija kod mene, samo 32gb verzija. Jos god ipo sam pod ugovorom. Ali i da izade novi bum se skuliral, nesmijem odmah mrziti cijeli svijet zbog toga
. Ionako me 3GS trenutno sluzi odlicno a stvarno neznam sta mi jos fali - eventualno multitasking ali budem nekak izdrzal.
wrong, najskuoplji model kod nas kosta ja mislim oko 4800kn ali je zakljucan na T-mobiel, kao i ovi tu
Pogresno, cijena iPhonea 3GS 32GB je 7598,00 kuna, kao sto je kolega smajli rekao !
Najjeftiniji model je 3498,00 kuna, 3G 8GB
Toliko košta OTKLJUČAN uređaj. Uz simpu, znači bez ugovora, košta 4100.
Nekima se treba stvarno dokazivati. iPhone 3GS 32Gb bez pretplate u simpa paketu kosta 4798kn
Eo LINK
Ne kužim zašto ga na Simpi daju jeftiniji ako te ne vežu ugovorom?
Jer ti je zakljucan na T-mobile.
A vidi mene... :)
jel tko zna kada je prosle godine pocelo ciscenje? meni je ovo malo rano .. mozda i dodje ranije od srpnja ..
ja mislim da mora doći ranije ove godine. Ja sam na ugovoru ionako još godinu i kusur tako da 4G ionako preskačem kako stoje stvari.
a ja jučer kupio 3GS 
Imao iPhone...među prvima...nakon 2 g. "bacio ga u smeče" (čitaj: dao ženi) a sebi priuštio NOKIU X6... i bez puno strke mogu reči da je iPhone prenapuhan...
a ja jučer kupio 3GS 
Ma dobro je daj, imas (po meni) najbolji mobitel trenutno na svijetu, uzivaj u njemu. Nemoj se opterecivati sta i kada ce izaci nest novo... Nisi jedini tko ima 3GS-a ovdje, a uostalom samo amerikanci i razmazene bogate budale kupuju novi mob svakih par mjeseci...
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10-00.asp?sifra=APIPHONE3GS32GBB
4.800 kn
Btw, gdje su sad oni koji cijelo virjeme pisu da su u USA iPhoneovi 100US$?
4.800 kn
LINK Evo 3GS 32gb uz pretplatu od 30$ dodje 299$.
99$ dodje 3G verzija uz pretplatu od 30$
a ja jučer kupio 3GS 
Ma dobro je daj, imas (po meni) najbolji mobitel trenutno na svijetu, uzivaj u njemu. Nemoj se opterecivati sta i kada ce izaci nest novo... Nisi jedini tko ima 3GS-a ovdje, a uostalom samo amerikanci i razmazene bogate budale kupuju novi mob svakih par mjeseci...
nije najbolji, ali je tu negdje. tj za cijenu koju sam ga dobio je fakat najbolji (900kn) Opće se ne opterečujem time šta će izać novi jer da mi se ovaj nije svidio nebi ga ni uzeo. Mobitel je super i sad još samo ćekam novi firmware da ga mogu JB-at i onda će bit još bolji!
nije najbolji, ali je tu negdje. tj za cijenu koju sam ga dobio je fakat najbolji (900kn) Opće se ne opterečujem time šta će izać novi jer da mi se ovaj nije svidio nebi ga ni uzeo. Mobitel je super i sad još samo ćekam novi firmware da ga mogu JB-at i onda će bit još bolji!
Slazem se. Ja sam rekao da je po mome misljenju najbolji znaci za ono sto meni treba je najbolji. Inace ima i naprednijih uredaja ali jedino na iPhonu imam toliki izbor aplikacija (da vecina je beskorisna ali ima i nekih koje stvarno olaksavaju svakodnevnicu).
Inace zanima me ako izade novi iPhone sta ce biti sa 3G verzijom? Otici ce ona u zrak hehe.
Čitaj bolje. Minimalna pretplata je 70 dolara (360 kuna) plus porez plus prva aktivacija. Kod nas uz pretplatu od 300 kuna, 3gs 32gb košta 280 dolara. Sve s porezom, aktivacija free. Dakle - JEFTINIJE je kod nas.
4.800 kn
Kao sto ti gore covjek kaze, pogresno si vidio cijenu, a druga stvar je sto je debilno tako gledati. Na taj nacin je sve besplatno. I stan je besplatan jer ne moras platiti ucesce, samo moras rate placati, ali ti vec zivis u stanu, dakle besplatan je.
Nadji ti cijenu iPhonea bez pretplate, koliko kosta da dodjes s cashom i iskesiras ga. To je cijena, a ne koliko kosta na pretplatu.
I kakav je symbian na X6? Jel spor u odnosu na iPhoneOs?
Mene fraze hvataju kad moram surfat sa Symbianom. Imam N82 i otvara sve stranice, ucitava Flash, ali dok on izrenderira stranicu, dok se povez na wireless, dok scrolas po stranici. Pa brze bi sastavio komp i upalio ga nego ovdje procitao vjesti na Bug On lineu (ne govorim o mobilnoj verziji).
I kakav je symbian na X6? Jel spor u odnosu na iPhoneOs?
Mene fraze hvataju kad moram surfat sa Symbianom. Imam N82 i otvara sve stranice, ucitava Flash, ali dok on izrenderira stranicu, dok se povez na wireless, dok scrolas po stranici. Pa brze bi sastavio komp i upalio ga nego ovdje procitao vjesti na Bug On lineu (ne govorim o mobilnoj verziji).
Naravno da je sporiji iPhone-a, barem je tako bilo na 5800 i N97 mini...