OMG OMG sta cemo sad?!?!? Vise ga necu uzimat u ruke jer se bojim da ce mi otpast od vrucine!!

OMG OMG sta cemo sad?!?!? Vise ga necu uzimat u ruke jer se bojim da ce mi otpast od vrucine!!
A ti si dakako provjerio? ma da? Gdje si ti to saznao o kojim stupnjevima se radi? Kada netko kaze hot, ili vruce, onda ne misli na ikakvu mlakocu ili temperaturu ispod one tjelesne.
btw, 167 °F su 75 °C.
ti si puko
Zapravo preporucljivo je stisnuti ga sto bolje uz sebe, ako te muci reuma.
vidiš kako se radi marketing, ono, auuu fak pa uređaj se grije i to na cijelih 33 stupnja,, i onda o tome bruje mediji, forumi,, i sve besplatno, medijski spin za 10 :)
Ne znam zašto ovdje toliko ljudi spominje opekline i ostale nebuloze. Pa jel vi uopće čitate tekst ili samo serete?
Piše da se grije više nego inače, a ne da je prevruće, najgore što kaže je da pri toj temperaturi postaje neugodan za držati.
Ali daleko je bitniji onaj dio u kojem se spominje da se uređaj i ugasi zbog topline. A to vidim ovdje većina ignorira.
Sve više i više mi se čini da većina ljudi u potpunosti ignorira članke i bilo kakav drugi tekst koji je duži od 50ak znakova...
Freddie lol? 167 je toliko. Sto ste zapeli sad za tu glupost s temperaturom, pa sto ako se grije i ne valja uredaj, koga briga pobogu, dezurna balavurdija je navalila na forum ili sto ?
Ne znam zašto ovdje toliko ljudi spominje opekline i ostale nebuloze. Pa jel vi uopće čitate tekst ili samo serete?
Piše da se grije više nego inače, a ne da je prevruće, najgore što kaže je da pri toj temperaturi postaje neugodan za držati.
Ali daleko je bitniji onaj dio u kojem se spominje da se uređaj i ugasi zbog topline. A to vidim ovdje većina ignorira.
Sve više i više mi se čini da većina ljudi u potpunosti ignorira članke i bilo kakav drugi tekst koji je duži od 50ak znakova...
ma bitno da se kenjka nešto ... al vidi ovo, toliko buke oko iskorištavanja radnika od strane applea ( drugi proizvođači se jedva spominju, a zapravo su jednako odgovorni ) ... i onda se pronađe da je novinar doslovno izmislio sve glavne fakte al kasnije u medijima nigdje ni riječi o tome. Volim istraživačko novinarstvo i novinari bi trebali biti daleko agresivniji i zainteresiraniji za podizanje svijesti javnosti, al nažalost na kraju se najčešće sve svodi na žutilo i senzacionalizam.
Imam prijatelja koji ga je kupio,malo smo razgovarali o iPadu,kaze da ga nije ugodno drzati tj.nakon prelaska s iPad 2 smeta mu veca debljina,masa i vrucina,koju kako on kaze nije lijepo osjetiti ali nije nisat specijalno velik problem.Nakraju je zavrsio da opet nosi iPad2 sa sobom o ovog drzi kuc.
Očito je i surfanje prevelik zalogaj za ipad 3. Kroz desetak godina će valjda situacija bit bolja.
Sad ce se u App storeu pojaviti aplikacija: "Stednjak" koja ce vam omogucavati da na novom iPadu kuhate i podgrijavate hranu i pića.
Takodjer i aplikacija Anti-Reuma, koja će vam izliječiti reumu.
Nisam primijetio, mozda zato jer imam nekoliko Macova i svi se pregrijavaju pa mi je to normalno a i grije mi kucu kad vec trosim struju.
OMG!
Podlozak za salice je dobio novi feature!
Sada je to grijac salice!
Ma to je Apple namerno napravil da se iPad 3 grije jer znaju da je fanboy-ima hladno dok čekaju po cijele noći da ih ožene za nofce, sam kaj nisu vodili računa o tome da se fanboy-i smrzavaju dok čekaju da bi tek kupili iPad i tu je nastao paradox
Kome smeta 33 stupnja neka kupi neki android tablet. Oni su hladni ko špricer jer to se kupi i nikad ne koristi niti pali. Nigdje po dučanima nisam vidio upaljen android tablet ili telefon. Samo su ipadi i iphoni stalno upaljeni.
Vauuuu, 33,6 C... stvarno nevjerojatno pregrijavanje! Pa jel izdrzava kuciste takvo usijanje??? Ima li vec zrtava, kako prolazite s opeklinama???
Nije bit u tome, bit je u tome da naši dežurni appleovci govore kako je iPad u svemu bolji od npr. Galaxy tabova ili Primea. Ipak nije, kako govori jedan čisto jabučarski post iznad - pređite na androide ako ne želite da vam bude neugodno u rukama (to jest ne želi priznat da je to mana applea nego kupaca!)
Eh, da zatojeto - DUĆANA! I ja sam vidio više kupljenih samo Galaxyija (i još par ostalih android tableta) nego iPad-a.
BTW Moja grafa ide do 86 C dok igram recimo NFS Shift ili The Run, jel to normalno ili ne? Ozbiljno pitam!
A? o cemu ti, ne citas a i ne razumijes da pise samo stupnjevi. Divno je vidjeti roza slonove, sto se ocituje valjda i u kupnji. btw znaci sada slijedi naputak od Jabuke, Kako Drzati iPad
a 194 °F su 90 °C
Vauuuu, 33,6 C... stvarno nevjerojatno pregrijavanje! Pa jel izdrzava kuciste takvo usijanje??? Ima li vec zrtava, kako prolazite s opeklinama???
Nije bit u tome, bit je u tome da naši dežurni appleovci govore kako je iPad u svemu bolji od npr. Galaxy tabova ili Primea. Ipak nije, kako govori jedan čisto jabučarski post iznad - pređite na androide ako ne želite da vam bude neugodno u rukama (to jest ne želi priznat da je to mana applea nego kupaca!)
Eh, da zatojeto - DUĆANA! I ja sam vidio više kupljenih samo Galaxyija (i još par ostalih android tableta) nego iPad-a.
BTW Moja grafa ide do 86 C dok igram recimo NFS Shift ili The Run, jel to normalno ili ne? Ozbiljno pitam!
Nije iPad u svemu bolji nego u stvarima koje su meni vazne na tabletu. Naprimjer iPad ima bolji OS, to je za mene killier kriterium, da nema potrebe da nabrajam dalje.
Nije bit u tome
Naravno da nije bit u tome. Bit je u tome da applehejteri iz nevijesti o appleu prave vijest. Ovo je slično kao kad je prije 2 godine procurila "senzacija" o tome da iphone "ne radi" na temperaturi iznad XX stupnjeva. I to je čak bilo dokumentirano u uputstvima za iphone kao raspon radnih temperatura. Brujalo se o nazoviskandalu po internetu tjednima. A nikome nije palo na pamet pogledati uputstva drugih uređaja i uvidjeti da recimo tada još uvijek popularna nokia navodi čak i nižu temperaturu kao maksimalnu radnu.
Isto je bilo i sa antenom jer i drugim mobitelima slabi prijem signala ako ih "primiš krivo".
Isto tako sigurno ima tableta koji se griju više od ipada premda su po svemu inferiorniji. No koga briga. "Jabučare" sigurno ne. Oni se ne opterećuju specifikacijama proizvoda koje ne koriste.
No zapravo nikog nije briga za druge mobilne uređaje otkad su tu appleovi. Čak ni hejtere. Kako prije par godina nikog više nije bilo briga za nokiu, tako sad ljude postaje sve manje i manje briga za androide i svi iščekuju samo vijesti o appleu. Bilo pozitivne bilo negativne.
temperatura se razvije i preko 117 stupnjeva.
...
btw, 167 °F su 75 °C.
...
a 194 °F su 90 °C
Ti si meni veličanstven ;)
Uopce nije bit u tome. Vijesti ne ocekuje nitko osim zagrizenih ovisnika o toj tvrtci, mahom oni koji uopce nisu ni culi za Apple prije 2000te, oni koji poznaju kakav ipod i novije gadgete. Upravo je nevjerojatna kolicina rulje koja brani ovaj komad hardwarea, i uvijek je zacudujuce s koliko fanatizma se to radi. Ponekada toliko nevjerojatno da granici sa razumom, jer vecina se zainteresira i pomisli Aha, pa to, ako je zaista tako kao govore, onda mogu iskoristiti, za posao, za svasta sto zelim..a ostane kratkih rukava.
No dakle figa, mozes cesto i manje nego sa drugim slicnim uredajima, pa te opet cude izjave koje brane i hodocasnicki uzdizu svaki aspekt uredaja ma koliko on bio tek popularna igacka. Nista ne fali tim igrackama ako tako i shvate, precijenjene no zgodne ali nisu alati za posao. Nadam se da nema potrebe ulaziti u to kako povremeno citanje nekakvog dopisa i slicne gluposti nisu dovoljne da zamjene racunalo sa kojime mozes sve lakse, brze i ucinkovitije.
Mozda nece biti velikom vecinom igracka, u nekom drugom vremenu, ali sada je toliko daleko od onoga sto moze obicno racunalo da je blizi igracki, znaci igre, poneki tekst jer mazohisticko tipkanje nitko razuman nece uopce ni usporedivati sa brzinom i lakocom tipkanja na tipkovnici. Glasovno sucelje je ono u cemu se vidjela buducnost jos od 90ih,no ne kao dvorska luda Siri.
I ugledas cijenu, koju povijesno poslovicno Apple napuhuje, kupis ako ne ocekujes previse. Nijedan tablet sada nije dobar, prvenstveno sto je marketinski trik Capacititive-Touch-zamjena-za-sve uspio u tolikoj mjeri. Vracaju se olovke zar ne? Uokolo i uokrug nanovo, bez nekih bitnih pomaka, osim u zabavnoj industriji.
Nije iPad u svemu bolji nego u stvarima koje su meni vazne na tabletu. Naprimjer iPad ima bolji OS, to je za mene killier kriterium, da nema potrebe da nabrajam dalje.
Moj bed. Al su me iznervirali zatojetoovi postovi gore. Sorry!
Uopce nije bit u tome. Vijesti ne ocekuje nitko osim zagrizenih ovisnika o toj tvrtci, mahom oni koji uopce nisu ni culi za Apple prije 2000te, oni koji poznaju kakav ipod i novije gadgete. Upravo je nevjerojatna kolicina rulje koja brani ovaj komad hardwarea, i uvijek je zacudujuce s koliko fanatizma se to radi.
Ponekada toliko nevjerojatno da granici sa razumom, jer vecina se zainteresira i pomisli Aha, pa to, ako je zaista tako kao govore, onda mogu iskoristiti, za posao, za svasta sto zelim..a ostane kratkih rukava.
No dakle figa, mozes cesto i manje nego sa drugim slicnim uredajima, pa te opet cude izjave koje brane i hodocasnicki uzdizu svaki aspekt uredaja ma koliko on bio tek popularna igacka. Nista ne fali tim igrackama ako tako i shvate, precijenjene no zgodne ali nisu alati za posao. Nadam se da nema potrebe ulaziti u to kako povremeno citanje nekakvog dopisa i slicne gluposti nisu dovoljne da zamjene racunalo sa kojime mozes sve lakse, brze i ucinkovitije.
Mozda nece biti velikom vecinom igracka, u nekom drugom vremenu, ali sada je toliko daleko od onoga sto moze obicno racunalo da je blizi igracki, znaci igre, poneki tekst jer mazohisticko tipkanje nitko razuman nece uopce ni usporedivati sa brzinom i lakocom tipkanja na tipkovnici. Glasovno sucelje je ono u cemu se vidjela buducnost jos od 90ih,no ne kao dvorska luda Siri.
I ugledas cijenu, koju povijesno poslovicno Apple napuhuje, kupis ako ne ocekujes previse. Nijedan tablet sada nije dobar, prvenstveno sto je marketinski trik Capacititive-Touch-zamjena-za-sve uspio u tolikoj mjeri. Vracaju se olovke zar ne? Uokolo i uokrug nanovo, bez nekih bitnih pomaka, osim u zabavnoj industriji.
a)
Tocno je bit u temperaturi (naslov teme), i ispada da je tocka talista za hejtere 33,6.
Meni nije jasno zasto se ti uzrujavas toliko? Cemu takva fanaticnost da tvrdis da je 33,6 prevruce i fail?
b)
Racunalo za 15000kn moze bit igracka, dok racunalo za 500kn u knjigovodstvenom servisu je orudje, ako ne znas kako upotrebljavati neki uredjaj to ne znaci da drugi su isto zaostali u tehnologiji.
c) Prvo i osnovno igre za tablete i mobitele imaju vecinom drukciju mehaniku nego sto imaju igre na racunalima, no to ne znaci da su neigrive i nekvlatitetne, nego samo da se drukcije njima upravlja, a sto se tice grafike na njima, ja sam potpuno zadovoljan sa par igrica koje povremeno zaigram.
Drugo, da touch unos nije brzi te prakticniji za VELIKU vecinu stvari koje svakodnevni korisnik obavlja onda ne bi Windows 8 imao metro sucelje i ne bi sve nagibalo prema tome, kao sto ce ti potvrdit svaki vlasnik tableta. Postaju sve mocniji, i aplikacije se prilagodjavaju njima. Sto se tice SIRI, to je tek prva verzija i jos uvijek je u beti te kao takva je izrazito funkcionalna.
d)
Cijena je takva kakva je, nek konkurencija napravi bolje za manje para, svi ce na kraju profitirat, no redovno ispada da su cijene vrlo slicne.
Molim te o kakvoj olovci pricas?
A? o cemu ti, ne citas a i ne razumijes da pise samo stupnjevi. Divno je vidjeti roza slonove, sto se ocituje valjda i u kupnji. btw znaci sada slijedi naputak od Jabuke, Kako Drzati iPad
a 194 °F su 90 °C
Da ok sad smo vijedli da znas preracunavat Fahreheit u Celsius. Al od kud ti 167 °F i 194 °F? Te brojeve nisam nigdje u tekstu procito.
A tek kad se novi "retina" display Ipad 3 ili pak Novi iPad izvadi na Zrču a ono prži odozgo 45 stupnjeva a iz ruke isijava 60...
Edit: Ne vjerujem da se baš tooolko extra grije (ili su opet zeznuli kao sa antenom,dizajn prije funkcionalnosti) ali volim vidjeti naše Jabukaše kako će sad prevrnut nebo i zemlju u potrazi za dokazima kak se ne grije uopće,nego te zapravo hladi...
Upravo se to moze i vidjet, ekipa se uspjela javiti u rekordnom vremenu: pola ih se bacilo na izvlacenje i tvrdjenje da se i ostali tableti/smartphone-i griju iako to niko nije ni spomenuo niti osporio, a druga polovica je porekla da je to ikakva mana i da oni nemaju nikakvih problema sa tim.
Upravo se to moze i vidjet, ekipa se uspjela javiti u rekordnom vremenu: pola ih se bacilo na izvlacenje i tvrdjenje da se i ostali tableti/smartphone-i griju iako to niko nije ni spomenuo niti osporio, a druga polovica je porekla da je to ikakva mana i da oni nemaju nikakvih problema sa tim.
Nekima ni nedostatak USB-a nije mana pa kako ces ocekivati da im smeta malo topliji uredjaj? Ako temperatura ne prelazi 35-37 meni to ne bi bio problem.
Nekima ni nedostatak USB-a nije mana pa kako ces ocekivati da im smeta malo topliji uredjaj? Ako temperatura ne prelazi 35-37 meni to ne bi bio problem.
Ako je je nedostatak sto nema USB-a, zasto onda drugi kopiraju taj nedostatak, i prave prikljucak koji slucajno slici appleovom?