iPad – problemi sa zagrijavanjem?

poruka: 127
|
čitano: 143.881
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad – problemi sa zagrijavanjem?".
17 godina

To je "feature", nije to mana.

39 4 hvala 0
17 godina
Re: iPad – problemi sa zagrijavanjem?
H4X0R kaže...

Da, pokusavaju se probit na skandinavsko trziste. {#}

17 godina
Renesis kaže...
H4X0R kaže...

Jos kolko ce se pingvini i eskimi obradovat.

17 godina
odjavljen
Renesis kaže...
H4X0R kaže...

Ujujujujujuju...ovaj ''feature'' ce eskimi dooobro iskoristiti.... 

Btw....je li moguca zamjena trojke za rabljenu losovu kozu...ili bar kljove morskog lava :)) ???

resistance is futile
15 godina

pa usput zagriješ prste,, to je za zimski period :)   za ljetni period imaš ajped 2

8 0 hvala 0
15 godina
protjeran

kupis dva i kad ti se prvi ugrije, preko isynca sve prenes na drugi i nema problema. H4X0R, rjesenje ti je pred ocima, a ti moras trolat, haha!! ;)

2 0 hvala 0
14 godina
Odlican zimski feature.Nemoras ni grijanje palit
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Ajmooo hejteri.Do kraja dana ocekujem 150 postova.
We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
Moj PC  
11 10 hvala 0
16 godina

Nevolje u raju...

Saša
15 godina
neaktivan
Neka nam g.Podnar kaze dali se zagrijava, ipak je on testirao uredjaj.
We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Vauuuu, 33,6 C... stvarno nevjerojatno pregrijavanje! Pa jel izdrzava kuciste takvo usijanje??? Ima  li vec zrtava, kako prolazite s opeklinama??? {#}

***** Maxxy *****
Moj PC  
12 1 hvala 1
17 godina
Polako ali sigurno ARM dolazi do granica zagrijavanja gdi se bude polako moralo misliti o hlađenju uređaja.
Nemre imat uređaj performanse a da se ne grije. Nije to neka rocket science da se procesori griju, samo je pitanje ako se to može smanjih ili ohladit bez dodatnih aktivnih kulera.
15 godina
neaktivan

Sad će dedica moć i kuhat na ipad-u = )

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Polako ali sigurno ARM dolazi do granica zagrijavanja gdi se bude polako moralo misliti o hlađenju uređaja.
Nemre imat uređaj performanse a da se ne grije. Nije to neka rocket science da se procesori griju, samo je pitanje ako se to može smanjih ili ohladit bez dodatnih aktivnih kulera.

Ima rjesenja, a to je smanjivanje proizvodnog procesa.

Ofc.
15 godina
protjeran

Ako im je 35 stupnjeva puno nek uzmu moj laptop. Ili bilo koji i stvar riješena!

1 0 hvala 0
14 godina

Sad ćete reći da *erem, ali čim je iPhone 3g stigao u HR, dakle prve serije, odlučio sam da postane moj - na pretplatu i uz bodove, za cijelih 589 kn.

To je bila ona serija sa lošim WIFi čipom, da ga nisam držao u ruci, nebih vjerovao da jedan mobitel može razviti takvu toplinu :D 

Naravno, nakon mjesec-dva je totalno spalio taj wifi chip pa sam dobio drugi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mate960 kaže...
NEW_MAN kaže...

Ima rjesenja, a to je smanjivanje proizvodnog procesa.

Neide ni to u beskonacnost, jednom ce i tome doci kraj....Bar da stave pasivno hladjenje, aktivno nikako!

17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Mislim da nije toliko ARM koliko je GPU. A5X ima 4 GPU cora, isti proizvodni proces kao i A5 sto znaci da se sve duplo vise grije (i trosi struje). Ipak, takvu enormnu rezoluciju se mora nahraniti i bome nije svejedno dal GPU fila 100 ili 1000 pixela.

Na enormnoj rezoluciji slika je puno ljepsa, ali se mora i puno vise podataka prenjeti, a samo je jedna memorija.

17 godina

Asti! 33.6C, pa to je skoro temperatura ljudskog tijela... {#} Kako mu staklo ne pukne od vrućine ha ha

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dobro se kaze - poluproizvod

ako se ne varam, svaki appleov ios proizvod je imao jednu ili vise glupih mana

meni je to smijesno, ne znam za vas

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
17 godina

Pise da je nakon 5 minuta temperatura oko 33 stupnja, citaj sa razumijevanjem a ako vjerujes forumu na apple.com, temperatura se razvije i preko 117 stupnjeva.

U svakom slucaju nista bitno ni iznenadujuce, jedino mozda se pokojem ipad korisniku otvore snene oci -.-

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 12:22 (kunof00).
15 godina
protjeran
kunof00 kaže...

Pise da je nakon 5 minuta temperatura oko 33 stupnja, citaj sa razumijevanjem a ako vjerujes forumu na apple.com, temperatura se razvije i preko 117 stupnjeva.

U svakom slucaju nista bitno ni iznenadujuce, jedino mozda se pokojem ipad korisniku otvore snene oci -.-

Da li si barem provjerio o kojim se stupnjevima radi? Nisi !

17 godina
odjavljen
no tengo dinero kaže...
Neka nam g.Podnar kaze dali se zagrijava, ipak je on testirao uredjaj.

Ne moze tipkati....opekao prste {#}

resistance is futile
17 godina
neaktivan
kunof00 kaže...

Otvorene oci, kriva mjerna jedinica, nazad spavat, ne trebam mozak ukljucivat danas.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...

dobro se kaze - poluproizvod

ako se ne varam, svaki appleov ios proizvod je imao jednu ili vise glupih mana

meni je to smijesno, ne znam za vas

Pa sta stu onda svi ostali? 1/10 proizvoda?
Kad ne spavam budan sam
15 godina

Izgleda da ti kojima je 33.6 stupnjeva neugodno visoka temperatura nikad nisu bili u doticaju sa drugom osobom. ako vam je to neugodno, pretpostavljam da dobivate opekline kad dotaknete neku ženu koja ima prosječnih 36 stupnjeva. ili vam je to iskustvo koje jos nikad u zivotu niste imali (kao sto niste drzali ni ipad 1 ni 2, ali po forumu trkeljate bez problema)?

jel tako trolovi geekovski??

Moj PC  
14 6 hvala 3
15 godina
neaktivan

A tek kad se novi "retina" display Ipad 3 ili pak Novi iPad izvadi na Zrču a ono prži odozgo 45 stupnjeva a iz ruke isijava 60... {#}

Edit: Ne vjerujem da se baš tooolko  extra grije (ili su opet zeznuli kao sa antenom,dizajn prije funkcionalnosti) ali volim vidjeti naše Jabukaše kako će sad prevrnut nebo i zemlju u potrazi za dokazima kak se ne grije uopće,nego te zapravo hladi...

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 12:49 (DwightSchrute).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Izgleda da ti kojima je 33.6 stupnjeva neugodno visoka temperatura nikad nisu bili u doticaju sa drugom osobom. ako vam je to neugodno, pretpostavljam da dobivate opekline kad dotaknete neku ženu koja ima prosječnih 36 stupnjeva. ili vam je to iskustvo koje jos nikad u zivotu niste imali (kao sto niste drzali ni ipad 1 ni 2, ali po forumu trkeljate bez problema)?

jel tako trolovi geekovski??

Mene cudi kako nitko nije spomenuo zute ekrane, to zadnjih par generacija uredjaja prvih tjedan dana svi vriste i postaju ko ludi onda se ispostavi da je ljepilo ko svaki put.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina

A ti si dakako provjerio? ma da? Gdje si ti to saznao o kojim stupnjevima se radi? Kada netko kaze hot, ili vruce, onda ne misli na ikakvu mlakocu ili temperaturu ispod one tjelesne.

btw, 167 °F su 75 °C.

p..s Pozdrav Ansha, vruce stiskanje thumbdowna, imas iPad? :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 15:12 (kunof00).
14 godina
neaktivan
3 miljuna + u prvih par dana ... pa majku mu, na toliku količinu mora se javiti bar par tisuća sa nekom greškom. Al za očekivati je bilo da će se grijati višre od prethodnika, veća baterija, duplo veće snage, dupli LED array ... 4 jezgre, pa ovo je prvi put da vidim pasivni hladjak na ARMu

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice