Internet Explorer ispod 60%

poruka: 38
|
čitano: 4.383
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer ispod 60%".
16 godina
neaktivan

Pretužno je ovo s Operom ...Mršti se.

Opera, najbolji internet browser. Najbolji !!

:-)
Moj PC  
8 7 hvala 0
16 godina
RE: Internet Explorer ispod 60%
zoran123456 kaže...

i po meni je opera najbolji browser ali ga rjetko koristim

koristim firefox zbog addonsa koje ima

opera ima widgets ali su toliko loši da neznam koji bi koristio

kad opera bude imala addons isto kao i firefox onda ću koristiit operu

opera je super ali nema dodataka (addons)

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
17 godina
neaktivan
Da, ovo je stvarno tužno da Opera ima tek 2.nešto posto udjela... A najbolja je!

Ma, ustvari, to je dobro, manje sigurnosnih napada!
Samo me strah da nebi tim koji ju razvija prestao s razvitkom desktop verzije i potpuno se prebacio na razvoj one za mobitele...
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
protjeran

po meni he chrome najbolji, ima kolekciju addona-ova koja raste jako brzo, najbrzi je i najstabilniji browser, meni je i najljepsi.

opera je isto super, ali chrome mi je bolji, a ff je koristan web developerima al me zivcira sto se dize pol minute :S

chrome se odmah upali.

EDIT: vidim ovaj pcfan se tek registriro, odmah se razbahatio i djeli TDove bez razloga. neki osnovnoškolac. ohladi malo. Viče

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 9:12 (lukavg).

10 1 hvala 0
17 godina

Al stvarno je strasno sto je Chrome postigao, tek je malo vise od godinu dana na trzistu, a vec je uzeo vise od 6% trzista, a opera je 15 godina dostupna, a jos je na 2%.

Dobro se siri usmenom predajom.

8 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Šef kaže...
Da, ovo je stvarno tužno da Opera ima tek 2.nešto posto udjela... A najbolja je!

Ma, ustvari, to je dobro, manje sigurnosnih napada!
Samo me strah da nebi tim koji ju razvija prestao s razvitkom desktop verzije i potpuno se prebacio na razvoj one za mobitele...

tužno je to... trebalo bi ukinut IE jednostavno prekinut razvoj kad ne valja ništa i ostavit chrome, ff, operu na izbor, a safari samo na macu.

a za mobitele opera ubija

17 godina
neaktivan

Opera je zakon, koristim je godinama. Nevjerojatno je da je zastupljena sa samo 2.3%. iako mi je verzija 9 bila puno draza nego ova 10.

Da nije radi sigurnosnih zakrpi koje dolaze sa novim verzijama ostao bi na verziji 9 do daljnjega.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Chrome najstabilniji? I nakon formatiranja diska, Chromi mi crasha svakih pola sata, cesto se dogodi da mi uopce ne reagira nego se stalno ucitava stranica pa moram među procesima ubit chrome.exe. Brz je, svaka im čast al stabilan? Čisto sumnjam. 

Music is my life :)
Moj PC  
0 5 hvala 0
18 godina

Mislim da ti to nije do samog Chrome-a, nego možda do nekog drugog softvera ili nečeg trećeg. Ja Chrome imam kao defaultni browser doma na dva računala i na poslu mi je također glavni i nisam nikad doživio da se browser sruši.

Prije samo koristio Firefox, ali nakon što sam "doživio" Chrome, njegovu brzinu i jednostavnost, odmah sam se prebacio.

King in the castle, king in the castle ...
17 godina
protjeran
makaweli kaže...

Chrome najstabilniji? I nakon formatiranja diska, Chromi mi crasha svakih pola sata, cesto se dogodi da mi uopce ne reagira nego se stalno ucitava stranica pa moram među procesima ubit chrome.exe. Brz je, svaka im čast al stabilan? Čisto sumnjam. 

Chrome mi se nije srusio doslovno nikad. Cak i ovaj 5 beta kojeg imam oko 2 tjedna.

Ja sam inace na firefoxu dok se jos nije ni zvao firefox LOL, ali chrome  je jednostavno napredniji i brzi. Nemam nijednu zamjerku ako necu bas cjepidlaciti.

16 godina
neaktivan

Volio bih probat taj chrome,ali zasad sam i vise nego zadovoljan firefoxom.Jedino mi explorer nikad nije "legao"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
koristim chrome, brz je i stabilan - bez problema radi... istina opera je nepravedno zaostavljena... nije ni cudo da ie propada, napokon
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
18 godina
neaktivan
makaweli kaže...

to ti mozda flash u chromeu stvara problem.

meni se zna dogadati da cijeli komp uspori kao da je pentium I ali onda se samo flash skrahira i chrome nastavi dalje... to mi je super kod njega jer ima odvojene procese za samu app i dodatke

18 godina

FireFox Mozilla rules people, rules Osmijeh

IE 9 je već toliko loš po onim testovima da je to katastrofa, sa tim novim izgubit će i ovo šta imaju...

16 godina
zoran123456 kaže...

definitivno je najbolji ali u jednu ruku je dobro jer je manje zanimljiv piscima zlih kodova

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan

Meni je Chrome najbolji, ne rusi se, stabilan je, brzo se otvara, pregledan je, sto manje dodataka to bolje, i stranica ti izgleda kao da je u full screenu, samo pohvale..:)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joka kaže...

Thumbs down ili palac dolje

Ispričavam se za post iznad, malo problemi s Operom

Koristi google chrome Osmijeh.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koristim Chrome na tri racunala... sve odlicno osim na jednom kompu kada se povremeno rusi pri pokretanju Flash-a

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Razor_Callahan kaže...

Koristi google chrome Osmijeh.

Nije mi baš nešto "sjeo" Chrome, ne sviđa mi se taj minimilizam.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina

omg to samo ovi botovi koriste taj IE, ja kad god dodem kod nekoga bacam Google Chrome ili mozilu.

najbolje mi je kad moram nekaj prek microsofta na sluzbenu pa upali IE imam pola ekrana, razno raznih trazilica, bookmarka  i slicno. 

Ljudi natjerajmo IE ispod 50 % Smijeh

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Pitanje je koliko su ova istraživanja uopšte tačna, sve zavisi od veličine uzorka, a globalno gledajući nema šanse da se realno procijene udjeli. Koliko znam Opera je izuetno popularna u Rusiji recimo, a sumnjam da iko posvećuje pažnju tom tržištu.

:)

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja koristim Chrome na linuxu i s njim uopce nemam problema  :) radi odlicno. Prije sam koristio firefox al chrome mi je ljepsiji zapravo ugodniji. Koristio sam operu ali jedino sto me smetalo što neke stranice loše prikazje, recimo tporta.hr. osim toga opera nije ugodna za koristiti zapravo je i narkrcana nebitnim stvarima. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
18 godina
neaktivan
Zaratustra kaže...

Pitanje je koliko su ova istraživanja uopšte tačna, sve zavisi od veličine uzorka, a globalno gledajući nema šanse da se realno procijene udjeli. Koliko znam Opera je izuetno popularna u Rusiji recimo, a sumnjam da iko posvećuje pažnju tom tržištu.

Velicina uzorka kod ovakvih ispitivanja je u miljunima usera tako da je prilicno tocna.

"As of 1 August 2009, our tracking code is installed on approximately 3 million sites globally. (These sites cover various activities and geographic locations.) Every month, we record billions of hits to these sites. For each hit, we analyse the browser/operating system used and we summarize this data."

http://gs.statcounter.com/

Tu mozes viditi statistiku za svaku zemlju i ukupno.

U Rusiji je Opera na skoro 35% a globalno na malo vise od 2%. Kod nas je na 4.41%. IE kod nas na "samo" 35%

http://www.mojtv.info
16 godina
neaktivan

Neda se Lija! ;)

I mislim da neće ni padati.

Kada izađe sledeća verzija (Firefox.next) verujem da će sigurno rasti procenti.Osmijeh

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

koristim ff na ubuntu 10.4.....mislim da su i internet preglednik i OS ono kaj  ću koristiti i dalje do neke nove revolucije u software-u...meni je ovo za sad savršena kombinacija...

http://www.youtube.com/user/hoggar001
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probao sam operu i uopce mi se nije svidio. Ne znam, cudan mi je malo. Valjda sam navikao na FF.

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Dosad sam probao Firefox, Operu i Chrome. Od njih mi je najbolji Chrome zbog jednostavnosti, preglednosti i jer mogu u adress bar upisati neki pojam i automatski mi google pretražuje...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Dosad sam probao Firefox, Operu i Chrome. Od njih mi je najbolji Chrome zbog jednostavnosti, preglednosti i jer mogu u adress bar upisati neki pojam i automatski mi google pretražuje...

Istu stvar mozes i sa operom vec dugi niz godina :)

In Control
17 godina
neaktivan
Probao sam Firefox, Operu, Chrome i mrvicu Safari. Najgori mi je Chrome zbog svoje prejednostavnost, manjka funkcija i ružnog sučelja. Koristim Operu jer ima najviše funkcija, najljepša je (hehe) i... Neznam, najviše mi paše i najbrža je (ako izostavimo Chrome 5 beta).
Opera FTW!
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan

Pa koji je onda k mom Chrome-u. Crasho mi se i prije i poslije formata diska, to nije normalno. Nekad samo pustim da radi ništa ne diram i crasha se, nekad se čak Crasha i prozor ostane otvoren a otvori se novi. Očito ima nekakav drugi problem koji se dobro sakrio :/

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice