nije njima u interesu da im se manje procesori kupuju zbog holywooda i glazbenika
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bas cu si s gustom DRMnut jednog AMDejca
drugim riječima " što čovjek DRMne čovjek i razDRMa.
htio sam kupit novu konfu sa sandy bridge platformom, ali čini se da ću se treba još strpit za amd
"DRM je u softveru, a ne hardveru" - da nije tužno, bilo bi smešno.
Dalje, iz Intelovog objašnjenja:
"Think of it as an armoured truck carrying the movie from the Internet to your display, it keeps the data safe from pirates", jeste, jer ko je ikada čuo da su pirati opljačkali blindirani kamion. Ali šta ako se pojave Braća Dalton?! 
Koliko sam shvatio iz ovog više marketinškog nego tehničkog objašnjenja, u pitanju je hardverska podloga (verovatno podrška za neku vrstu enkripcije) za buduće usluge koje bi bile zaštićene od presretanja podataka, iako nisam siguran koliko je to raširen problem.
EDIT: Intelu u prilog, ukoliko će ovo samo služiti za dekripciju zaštićenih streamova (dok će se za zaštitu od snimanja na korisničkom računaru i slične stvari koristiti drugi mehanizmi), onda ovo zaista samo po sebi nije DRM.
Baš me zanima koliko će hackerima trebati da razDRMaju to.
DRM uvijek ispadne loš.Obično najviše poteškoća stvori legalnim korisnicima i konzumentima digitalnih sadržaja. Držite se prijašnje generacije Intela ili kupite AMD
. PC nije neki zatvoreni set-top box ili konzola kod kojih se obično inzistira na snažnom DRM. PC je još uvijek relativno otvorena platforma, a uvođenje DRM na takvoj razini (u hardver) će je dodatno ograničiti.
Čekao sam SandyBridge ali mislim da će bit neki stariji i5/i7 ili neki AMD (DRM free).
Nadam se da će izdati novu inačicu koja će biti DRM free.