Intel gubi udio

poruka: 16
|
čitano: 2.074
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel gubi udio".
17 godina
neaktivan
Intel gubi udio

Heheh...napokon je AMD poceo uzimati Intelu dio kolača...drago mi je zbog toga

He who dares, wins
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel gubi udio

Samo nek' AMD nastavi uzimati tržišni udio. Vrijeme je da Intel padne s trona.OsmijehOsmijehOsmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke!

1 0 hvala 0
17 godina
Intel gubi udio

meni drago, a nisam jedini,... napokon je AMD uzvaratio udarac, je da je malo 2%

al ide nabolje

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Intel gubi udio

Malo je ali je slatko! Way to go AMD! Očekujemo uskoro još bolje rezultate!  Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Intel gubi udio

Ma vratit ce se veliki Intel na scenu sa 32nm Nehalemima.

Otac u duši, majka sinu puši. Otac voli, majka ljubi druge.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Intel gubi udio

Intel je marketinški dinosaur,primarno ciljajući na najbogatiju grupu korisnika koju ne zamara isplativost,potrošnja procesora,njegovo zagrijavanje ni cijena.To plus prgava (vrlo vrlo blago rečeno) politika, monopolističko ponašanje, uvjetovanje poslovanja s brand name pc proizvođačima daje sve lošiju reputaciju Intelu, davajući inovativnom, user friendly i povoljnijem AMD-u vjetar u leđa.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
RE: Intel gubi udio
Dragon wizard kaže...

Samo nek' AMD nastavi uzimati tržišni udio. Vrijeme je da Intel padne s trona.OsmijehOsmijehOsmijeh

i ja bi to reko
http://bux.to/?r=InfernoCroPro Xfire: inferno2912
16 godina
neaktivan
Intel gubi udio

Nisam AMD fan. Boli me uvo i za njih i za intel, ali me  ne boli uvo za moj džep. Nikad nisam imao intela a kada sam čuo za njihovo svinjsko ,monopolističko i bezobrazno ponašanje neću nikada niti imati intela!!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Suvre kaže...

Nisam AMD fan. Boli me uvo i za njih i za intel, ali me  ne boli uvo za moj džep. Nikad nisam imao intela a kada sam čuo za njihovo svinjsko ,monopolističko i bezobrazno ponašanje neću nikada niti imati intela!!

Tako se govorilo i u doba Pentium 4 Presscot arhitekture, pa kad je odjednom iz "svjetla neba" izasla Core 2 Duo arhitektura, svi poletjeli na njega.
Otac u duši, majka sinu puši. Otac voli, majka ljubi druge.
17 godina
Intel gubi udio

Odlicno za Amd, drago mi je zbog njih!

krpelj sa bazukom :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel gubi udio

I vrime je više,Intel je bezobrazno skup

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel gubi udio

Intel gubi udio na tržištu sa običnim korisnicima koji su veoma mali kolačič i profit.Naime Intel cilja na jedan daleko veči kolač.A to su u prvom redu serveri i radne stanice koje su gotovo sve redom radile na AMD-ovim opetronima.

A to je zato što se intel prije serije i7 koncentrirao na desktop riješenja.Tako da AMD je taj koji se treba brinuti pošto je intel postao itekako konkurentan u tom dijelu.

Jer več i vrapci na grani znaju da i7 postiže zavidne preformanse u profesionalnim upotrebama.

Ja sam koji jesam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Intel gubi udio na tržištu sa običnim korisnicima koji su veoma mali kolačič i profit.Naime Intel cilja na jedan daleko veči kolač.A to su u prvom redu serveri i radne stanice koje su gotovo sve redom radile na AMD-ovim opetronima.

A to je zato što se intel prije serije i7 koncentrirao na desktop riješenja.Tako da AMD je taj koji se treba brinuti pošto je intel postao itekako konkurentan u tom dijelu.

Jer več i vrapci na grani znaju da i7 postiže zavidne preformanse u profesionalnim upotrebama.

Jeste tako je ali  profesionalne svrhe se misli na obradu fotografije videa a ne servere, ti se koriste XEON, a AMD je skoro izdao nove opterone evo mozes vidjet ovdje.
Forever MUFC
18 godina
Intel gubi udio

kako se ono kaže?! e da, odma mi je bilo toplo oko srca kada sam pročitao ovu vijest. GO AMD! GO!

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel gubi udio

I ja navijam za AMD, djeluju mi više onako kao "narodska firma", i imaju bolji odnost dobiveno/uloženo.

Rijetko koji potpis je zanimljiv.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel gubi udio

go go amd ali ja se vrtim na intelu e5200 i super radi na 3 ghz clockan s hladnjakom koji je došao u pakiranju s procom ali nije skup(nekih 500 kn) al konkurencije nikad dosta, bolje za nas kupce:D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice