Heheh...napokon je AMD poceo uzimati Intelu dio kolača...drago mi je zbog toga
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo nek' AMD nastavi uzimati tržišni udio. Vrijeme je da Intel padne s trona.

meni drago, a nisam jedini,... napokon je AMD uzvaratio udarac, je da je malo 2%
al ide nabolje
Malo je ali je slatko! Way to go AMD! Očekujemo uskoro još bolje rezultate! 
Ma vratit ce se veliki Intel na scenu sa 32nm Nehalemima.
Intel je marketinški dinosaur,primarno ciljajući na najbogatiju grupu korisnika koju ne zamara isplativost,potrošnja procesora,njegovo zagrijavanje ni cijena.To plus prgava (vrlo vrlo blago rečeno) politika, monopolističko ponašanje, uvjetovanje poslovanja s brand name pc proizvođačima daje sve lošiju reputaciju Intelu, davajući inovativnom, user friendly i povoljnijem AMD-u vjetar u leđa.
Samo nek' AMD nastavi uzimati tržišni udio. Vrijeme je da Intel padne s trona.

Nisam AMD fan. Boli me uvo i za njih i za intel, ali me ne boli uvo za moj džep. Nikad nisam imao intela a kada sam čuo za njihovo svinjsko ,monopolističko i bezobrazno ponašanje neću nikada niti imati intela!!
Nisam AMD fan. Boli me uvo i za njih i za intel, ali me ne boli uvo za moj džep. Nikad nisam imao intela a kada sam čuo za njihovo svinjsko ,monopolističko i bezobrazno ponašanje neću nikada niti imati intela!!
Odlicno za Amd, drago mi je zbog njih!
I vrime je više,Intel je bezobrazno skup
Intel gubi udio na tržištu sa običnim korisnicima koji su veoma mali kolačič i profit.Naime Intel cilja na jedan daleko veči kolač.A to su u prvom redu serveri i radne stanice koje su gotovo sve redom radile na AMD-ovim opetronima.
A to je zato što se intel prije serije i7 koncentrirao na desktop riješenja.Tako da AMD je taj koji se treba brinuti pošto je intel postao itekako konkurentan u tom dijelu.
Jer več i vrapci na grani znaju da i7 postiže zavidne preformanse u profesionalnim upotrebama.
Intel gubi udio na tržištu sa običnim korisnicima koji su veoma mali kolačič i profit.Naime Intel cilja na jedan daleko veči kolač.A to su u prvom redu serveri i radne stanice koje su gotovo sve redom radile na AMD-ovim opetronima.
A to je zato što se intel prije serije i7 koncentrirao na desktop riješenja.Tako da AMD je taj koji se treba brinuti pošto je intel postao itekako konkurentan u tom dijelu.
Jer več i vrapci na grani znaju da i7 postiže zavidne preformanse u profesionalnim upotrebama.
kako se ono kaže?! e da, odma mi je bilo toplo oko srca kada sam pročitao ovu vijest. GO AMD! GO!
I ja navijam za AMD, djeluju mi više onako kao "narodska firma", i imaju bolji odnost dobiveno/uloženo.
go go amd ali ja se vrtim na intelu e5200 i super radi na 3 ghz clockan s hladnjakom koji je došao u pakiranju s procom ali nije skup(nekih 500 kn) al konkurencije nikad dosta, bolje za nas kupce:D