Intel i Ericsson protiv kradljivaca

poruka: 9
|
čitano: 1.459
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel i Ericsson protiv kradljivaca".
18 godina

Ovak nešto bih volio u bicikl ugraditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

"Good Luck"

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Takvu istu stvar imas u mobitelima na Symbian platformi. Ja to imam i cisto softwaresko rjesenje... mozes i formatirati mob, nece se izbrisati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

baš sam jučer to pročitao na gizmodo.com. samo da ga nebi softverski zaobišli na najlakši način pa opet ništa

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Intel i Ericsson protiv kradljivaca
MRK 22 kaže...

baš sam jučer to pročitao na gizmodo.com. samo da ga nebi softverski zaobišli na najlakši način pa opet ništa

Bolje da pare troše na razvoj novih tehnologija, svaka zaštita, ma koliko bila dobra, maherima ne predstavlja apsolutno nikakav problem da ju zaobidju. 

Najlakše je zaobići s GSM Jammerom, uređajem koji blokira signal mobitela.

Prvo se detektira s ovim:

http://cellular.co.za/accessories/phone_blockers/gsm_pocket_cellular_phone_detect.htm

Pa se signal blokira s ovim:

Po meni bi bilo puno bolje da naprave neku vrstu hardverskog USB ključa, što neki ploče imaju (bar su imale nekad) u bundle-u, koji bi se doslovno nosio oko vrata.
17 godina
neaktivan
kowach kaže...

Ovak nešto bih volio u bicikl ugraditi.

...šta,nemaš sreće s biciklima ili?
Pametna stvar samo dokle će to funkcionirat,to će mo još vidjet... 
17 godina
neaktivan
Aldo kaže...

Najlakše je zaobići s GSM Jammerom, uređajem koji blokira signal mobitela.

Prvo se detektira s ovim:

http://cellular.co.za/accessories/phone_blockers/gsm_pocket_cellular_phone_detect.htm

Pa se signal blokira s ovim:

Po meni bi bilo puno bolje da naprave neku vrstu hardverskog USB ključa, što neki ploče imaju (bar su imale nekad) u bundle-u, koji bi se doslovno nosio oko vrata.
 to sve stoji što si rekao. alo opet bolje i ovo nego apsolutno ništa. bar imaš tračak nade s ovim. možda ga ukrade neka budala koja nema pojma o tome, što večinom takvi i kradu. mazne a nezna šta je maznio.
17 godina
neaktivan

A šta ako odneseš laptop u tunel? ili izvadiš gps čip....što vjerujem da uopce nije problem......ali ipak najbolje okomotaš ga olovom ili 2 metra armiranog betona (glavno da je faradejev kavez....) i  to je to...mislim da ovo stvarno nema smisla....može se onesposobit kako god ti padne na pamet.....ne postoji parametar koji u softwareu ovo može sprijecit...

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad bih bio primoran kupiti takav laptop, prvo bi taj modul iscupao.

Jos malo pa ce poceti ugradjivati gps u ljude, u slucaju da nas "ukradu".

Ma odmah se osjecas sigurnije kad znas da te u svakom trenutku odozgo moze

pratiti satelit.

"Big brother is watching."

-- Ode pile pod kamion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice