HTC Sense 3.0 – samo za neke

poruka: 16
|
čitano: 5.326
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Sense 3.0 – samo za neke".
16 godina
neaktivan

Not fair! Smrc...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
protjeran

morati cemo ponovo zatrpati HTC support sa zahtijevima za Sense 3.0 izgleda :)

ili HTC malo ispituje teren i zeza nas sa Desire uredjajima il su zaboravili tko je zasluzan za njihov planetarni uspijeh prosle godine.. a to smo mi, dugogodisnji korisnici koji su uvijek odgovorili prijatlejima, ma da da uzmi HTC to j savrsenstvo... savrsenstvo..... nekada su to prijatleji prijatlejima pricali za Njoku pa se njoka umislila i di su danas ?

Zato je bplje da HTC ne ispituje trziste nego shvate da mi s Disare mobitelima ocekujemo najmanje 3.* update i sense 3.0... ne big volio prijatlejima pocet govoriti gle ja imam HTC al ti si uzmi iPhnone, jer ima kvlaitetniji suport, ne bih volio.....

Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
zakon, dvojezgreni procesor je potreban za vrtit UI (jel itko zna vise programirat)
kod mene normalno radi.....
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: HTC Sense 3.0 – samo za neke
cekpi kaže...
zakon, dvojezgreni procesor je potreban za vrtit UI (jel itko zna vise programirat)

htc sigurno nezna niti je ikada znao, a bome to nezna ni google,al zato znaju ovi inzinjeri u nokiji koji ce sad dobiti otkaz....

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 17:51 (grimyHR).
17 godina
odjavljen

Svaki drugi komentira Nokiju u tekstu o HTC-u.

Gat a life. Vise se nista ne moze procitati, napisati, a da neki trolceki ne pocnu sa prepucavanjem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
cekpi kaže...

htc sigurno nezna niti je ikada znao, a bome to nezna ni google,al zato znaju ovi inzinjeri u nokiji koji ce sad dobiti otkaz....

nikad mi nije bilo jasno kako decki na xda znaju a decki sa htc ne znaju
kod mene normalno radi.....
17 godina
protjeran
cekpi kaže...
grimyHR kaže...
cekpi kaže...

likovi sa xda foruma su vec neznam kolko puta ispravljali stvari koje je htc usrao, od 3d drivera, wirelessa pa na dalje...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan

Want new Sense? Get a new phone! :S

15 godina

Sad će netko spomenut iPhone i njihovu podršku i onda kreće prepucavanje {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
milinho kaže...

ILI nece

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
18 godina
neaktivan
I WP7 su solidni uredaji u dosta toga bolji od Androidovih, ali iPhone ima najbolju podrsku.
18 godina
neaktivan

Očekivano...I nemamo se što ljutiti. Neka dođe 2.3 i hd sense na Desire, i ja zadovoljan...

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
milinho kaže...

Sama cinjenica da ste svi ostali pomislili na to je dovoljna ;) zato i nema prepucavanja

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
16 godina
neaktivan
cekpi kaže...
grimyHR kaže...
cekpi kaže...

Hoćeš moćnije, plati skuplje i   dobiti češ bolje. Jednostavna politika skoro svih proizvođača mobilnih uređaja. Da bi bio up to date moraš svako 1/2 godine uzimat mobitel.

Why So Serious?
17 godina

ovo mi je prvo razočaranje u htc.  ali već je sad vani leakani sensation rom, tako da bude novog sensa i na ostalim uređajima :P

hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ipak nije sve izgubljeno...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice