Not fair! Smrc...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
morati cemo ponovo zatrpati HTC support sa zahtijevima za Sense 3.0 izgleda :)
ili HTC malo ispituje teren i zeza nas sa Desire uredjajima il su zaboravili tko je zasluzan za njihov planetarni uspijeh prosle godine.. a to smo mi, dugogodisnji korisnici koji su uvijek odgovorili prijatlejima, ma da da uzmi HTC to j savrsenstvo... savrsenstvo..... nekada su to prijatleji prijatlejima pricali za Njoku pa se njoka umislila i di su danas ?
Zato je bplje da HTC ne ispituje trziste nego shvate da mi s Disare mobitelima ocekujemo najmanje 3.* update i sense 3.0... ne big volio prijatlejima pocet govoriti gle ja imam HTC al ti si uzmi iPhnone, jer ima kvlaitetniji suport, ne bih volio.....
kod mene normalno radi.....
htc sigurno nezna niti je ikada znao, a bome to nezna ni google,al zato znaju ovi inzinjeri u nokiji koji ce sad dobiti otkaz....
Svaki drugi komentira Nokiju u tekstu o HTC-u.
Gat a life. Vise se nista ne moze procitati, napisati, a da neki trolceki ne pocnu sa prepucavanjem.
htc sigurno nezna niti je ikada znao, a bome to nezna ni google,al zato znaju ovi inzinjeri u nokiji koji ce sad dobiti otkaz....
nikad mi nije bilo jasno kako decki na xda znaju a decki sa htc ne znaju
kod mene normalno radi.....
likovi sa xda foruma su vec neznam kolko puta ispravljali stvari koje je htc usrao, od 3d drivera, wirelessa pa na dalje...
Want new Sense? Get a new phone! :S
Sad će netko spomenut iPhone i njihovu podršku i onda kreće prepucavanje 
ILI nece
Očekivano...I nemamo se što ljutiti. Neka dođe 2.3 i hd sense na Desire, i ja zadovoljan...
Sama cinjenica da ste svi ostali pomislili na to je dovoljna ;) zato i nema prepucavanja
Hoćeš moćnije, plati skuplje i dobiti češ bolje. Jednostavna politika skoro svih proizvođača mobilnih uređaja. Da bi bio up to date moraš svako 1/2 godine uzimat mobitel.
ovo mi je prvo razočaranje u htc. ali već je sad vani leakani sensation rom, tako da bude novog sensa i na ostalim uređajima :P